>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Ja tu tylko sprzątam by Arkadiuszch

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Dobra. Jedziemy z tymi pieniędzmi.
Będę stawiał każdą &quot;peffke&quot; oraz &quot;masuffke&quot;, która wpadnie mi w oko ????
Stan konta: 500 zł na Tobet
400 zł na Sportingbet
Bukmacher: Tobet, Bet365.
Zaczynamy od 13.08.2010.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
14-08-10 01:00 Tenis - WTA - Western &amp; Southern Financial Group Women&#39;s Open, Cincinnati

Maria Sharapova - Marion Bartoli 3.05
Kurs z pewnością poleci w dół. Dlatego gram już teraz. Marion, która wczoraj ograła jak dziecko Wozniacki, myślę, że powinna poradzić sobie z piękna Marią. Dlaczego ? Pierwszy argument Marion to z pewnością serwis. Wczoraj miała sporo asów (jak na kobiecy tenis). Serwis był zawsze celowany, nie waliła przed siebie i liczyła tylko na moc, ale uderzała i mocno i celnie po narożnikach kara serwisowego. Drugi argument to wymiany. Biegała do każdej piłki, odgrywała ją w sposób bardzo trudny. Sami komentatorzy zwracali na to uwagę, iż Bartoli odgrywała, tak nisko piłke, że Caroliona nie raz uderzała piłkę rakietą nieczysto tak, że piłka wychodziła 10 metrów w aut. Marii przyznam, że ostatnim czasie nie widziałem w grze. Jednak pamiętam ją sprzed roku i wiem, że jej psychika nie była za mocna. A jeżeli Marion zagra tak jak Wozniacki, czyli będzie ganiać po korcie Marie i dawała takie cięzkie piłki do odgrywania, to spokojnie będziemy mogli czekać na przełamanie serwisu Rosjanki. Taki kurs aż żal nie skorzystać. Myślę, że +1.5 seta w Sportingbet (@1.90), można uznać za &quot;peffke&quot; dnia ????
Stawka w Tobet: 70 zł.
Zakładana wygrana: 213.50 zł
Coś do +1.5 na Bartoli w Sportingbet trzeba dodać, postanowiłem, że będzie to również mecz tenisowy. Będzie to mecz:
13-08-10 19:00 Tenis - ATP Toronto
Nalbandian - Murray 1.727
Teraz krótka analiza. Dlaczego własnie David? Wiem, wiem, że jest zmeczony etc, jednak on nigdy nie odpuszcza. Wczoraj było to najlepiej widać. Po przegranym pierwszym secie z Soda (frajersko, bo inaczej tego nie można nazwać) podniósł się i wygrał kolejne 2 sety. Wiele na jego miejscu pomyslało by &quot;etam, odpoczne sobie. Przeciez US Open jeszcze przed nami, a ja już przeszło 10 dni gram prawie pod rzad&quot; (Oczywiście nie mówie tu o pewnym Rosku ???? ). David to przede wszystkim bardzo dobre wymiany. A jeżeli już mu serwis siedzi, to jest nie do zatrzymania. Liczę na to, że po tej kontuzji powróci na miejsce, które mu się należy (TOP 5). Murray wczoraj męczył się z Monfilisem. Więc również w nogach ma 3 sety wczorajsze i w dodatku grał dopiero o 20:30. W dubelku z Marion +1.5 wygląda ciekawie jak dla mnie.
Nalbandian - Murray 1.727
Sharapova - Bartoli +1.5 1.90
AKO: 3.28
Stawka w Sportingbet: 61 zł
Zakładana wygrana: 200.19 zł

jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik

Wiele na jego miejscu pomyslało by &quot;etam, odpoczne sobie. Przeciez US Open jeszcze przed nami, a ja już przeszło 10 dni gram prawie pod rzad&quot;
Stawka w Sportingbet: 61 zł
Zakładana wygrana: 200.19 zł
Pamiętaj o bonusie za wygraną w US Open series;-) To dość duża kwota, więc każdy kto w tym momencie zajmuje dośc wysokie miejsce w rankingu UOS to na pewno o tym myśli;-)

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Sportingbet:
Typ od wilQ:
Hemofarm(-3.5) 1.90 6/10
Ciężko będzie komukolwiek wygrać w tym sezonie z Hemofarmem na ich parkiecie.Union Olimpija narazie zadziwia o czym już pisałem ale przegrać wkońcu muszą.Tym bardziej że nie da sie wygrywać non stop kilka dni po cieżkim zakończonym dogrywką meczu.Z tego wzgledu Zdovc juz zapowiedział że dzisiaj pierwsza piątka wystąpi w ograniczonym czasie,Ozbolt wogóle nie przyjechał.Szanse mają dostać młodzi gracze którzy na tym poziomie moga jedynie zbierać koleją porcje doświdczenia.
Ja mimo wszystko zagram czystą jedynkę w tym meczu w dubelku z Milanem.
Hemofarm v Union Olimpija [email protected]
Bari v AC Milan 2@ 1.85
AKO: 2.96
Stawka: 39 zł
Zakładana wygrana: 115.44 zł

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Tobet:
Ruch Chorzów - Lech Poznań [email protected]
Kurs mnie zadowala. Myślę, że po wygranej z MC Lech będzie chciał udowodnić, iż to nie był przypadek. Ruch to nie ten sam Ruch co w tamtym roku. Spokojnie jest do ogrania.
&quot;Przed niedzielnym meczem trenerzy obu drużyn nie będą mogli skorzystać ze wszystkich swoich zawodników. W zespole Ruchu zabraknie kontuzjowanych Grzegorz Bronowickiego, Ariela Jakubowskiegi i Sebastiana Olszara, natomiast występ Krzysztofa Pilarza stoi pod znakiem zapytania.&quot;
W Lechu zabraknie Arboledy i Luis Henriquez. Myślę jednak, że pomimo jakiś kłopotów w defensywie Lech powinien sobie poradzić. Może Injac znowu strzeli z 30 m i Lech wygra 0:1 ? ????
Stawka: 30 zł
Zakładana wygrana: 69.60 zł
Itas Diatec Trentino - Acqua Paradiso Monza Brianza H(0 - 1.5) [email protected]
Lube Banca Marche Macerata - Rpa-LuigiBacchi.It San Giustino H(0 - 1.5) [email protected]
Andreoli Latina - Tonno Callipo Vibo Valentia [email protected]
AKO: 2.52
Stawka: 100 zł
Zakładana wygrana: 252 zł
Gram grubo te mecze. Wszystkie są opisane w odpowiednim dziale. Sam popieram ????

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Sportingbet:
Wszystkie kupony podliczę jutro, ale wszedł w Sportingbecie to postawie na wieczór jeszcze singiel:
Paris Saint Germain v Marsylia DNB 2@ 2.00
Mecz opisał w dziale bardzo dobrze Qozi, ale ja dorzucę swoje pare groszy. Po wygranej z Żyliną 7:0 myślę, iż siła rozpędu mogą zmieść kolejnego rywala. PSG grał w czwartek z BVB, więc ten mecz może dać o sobie znać. Zagram bezpieczną opcję DNB, ponieważ chcę w ten typ wejść grubo.
Stawka: 65.44 zł
Zakładana wygrana: 130.88 zł.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom