>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Irlandia - 2026 (Pierwsza Liga/Dywizja 1 + Puchary)

Psychosocial 2,1M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Witam serdecznie. Nowy sezon zaczynamy dopiero 6 lutego ale już teraz będę was informował co dzieje się w tej lidze.
Podporą mojej wiedzy będą przede wszystkim płatne i bezpłatne fora bukmacherskie oraz strony sportowe w Irlandii. Cytaty, przemyślenia i wiadomości..

Zaczynamy!

Kilku typerów irlandzkich:

"Rovers: Żadnego Jacka Byrne'a, a teraz także Danny'ego Mandroiu w przyszłym sezonie, Gaffney jest o rok starszy, podobnie jak Burke. Pico, Grace itd.,,,chyba że uda nam się dokonać kilku dużych transferów, to przyszły rok może być trudny.
Shelbourne: Więcej pieniędzy z Europy i menedżer, który wydaje się być w formie… największy rywal Rovers w przyszłym roku
Derry: Wygląda na to, że znowu szastają pieniędzmi, ale kontuzja Michaela Duffy'ego dzieli ich od katastrofy
Pats: Cóż, zwykle wygrywają przedsezon, ale nie widzę w tym nic wielkiego bo potem gorzej..
Galway i Dundalk… Walka o utrzymanie??? Szczerze mówiąc, nie jestem pewien… Galway ma pieniądze na odbudowę, a Dundalk z nowymi właścicielami, którzy na pewno będą chcieli zrobić pozytywne wrażenie, wtedy ktoś musi spaść.
Drogs: Utrata DJT, a teraz MArkey to dwa duże ciosy. Czy Doherty znów wyważy otwarte drzwi? + Nie zakończyli sezonu dobrze, nie sądzę, żeby Doherty mógł nadal wyciągać z nich ponadprzeciętne wyniki, więc... Faworyci do spadku:
Waterford: Nie mam zbyt wielu przeczuć, w którą stronę to pójdzie, możliwa walka o utrzymanie.
Sligo: Kolejny rok w dolnej części tabeli, ale będzie lepiej niż w tym roku.
Bohemians: ???"

Większość klubów First Division już buduje swoje składy na rok 2026, oto kilka wstępnych przemyśleń.

Cork City: Menedżer Ger Nash robi wielkie porządki, ponieważ teraz to będzie jego drużyna, zatrzymanie MaGuire'a i Keatinga da City przewagę nad większością drużyn i zaakceptuje tylko awans.
Bray: Gra z Waterford w play-offach pokazała różnicę, Bray będzie ponownie walczył i będzie to rozwijał, może być największym pretendentem Cork w przyszłym roku.
Cobh: Odejście McDermotta zdecydowanie wpłynęło na finał drużyny, ale teraz, z nowym menedżerem Franem Rockettem, utrzymanie większości zeszłorocznego składu będzie kluczowe.
Treaty: Wszyscy wiemy, że silna drużyna Limerick to bonus dla LOI, Treaty ma potencjał, ale z powodu plotek o problemach z inwestycjami pojawia się pytanie, jak klub będzie zarządzany w przyszłym roku.
UCD: Zawsze słabi na starcie i jeśli uda im się wzmocnić zeszłoroczny zespół, mogą być przynajmniej kandydatem do play-offów.
Kerry: Odkąd dołączył Colin Healy, Kerry wygląda na bardziej zorganizowanego, a przejście na stały skład przyciągnęło nowych, po cichu pewnych siebie zawodników.
Wexford: Wexford miał dobre i złe momenty przez cały poprzedni sezon, środek tabeli wciąż się utrzymuje, a regularność jest niezbędna do walki.
Longford: Mocne zakończenie w zeszłym roku i nowe inwestycje dają Longford szansę na poprawę i budowanie na tym.
Finn Harps: Saga stadionowa zawsze wydaje się być obciążeniem dla klubu, prawdopodobnie znów będzie miał problemy w 2026 roku.
Athlone: Być może to czarny koń na 2026 rok, ale drużyna kobiet pokazuje, co można osiągnąć z klubem z Midlands.

Premier Division

1. Derry
2. Rovers
3. Shels
4. St Pats
5. Bohs
6. Waterford
7. Sligo
8. Galway
9. Drogheda
10. Dundalk

Myślę, że będzie dość ciasno i nikt nie ucieknie z tym. Myślę, że to naturalne, że Rovers nie wygrywają bez prawdziwej przerwy przez kolejne sezony, to trudne i myślę, że inni się do nich zbliżą, a jeden ich prześcignie w tym sezonie.
Widząc Dundalk na własne oczy w zeszłym roku, mogli wygrać z kilkoma meczami przed końcem, ale było to bardzo nieprzekonujące w porównaniu z Cork w 24 i Galway w 23. Ich transfery w porównaniu z potencjałem spadkowym są teraz ogromne, nie widzę, jak utrzymają się z tą drużyną w tej chwili.

Pierwsza Dywizja

1. Cork City
2. Wexford
3. Cobh
4. Kerry
5. UCD
6. Bray
7. Longford
8. Athlone
9. Treaty
10. Finn Harps

Z powodu problemów poza boiskiem w Cork, które nie ustąpią, myślę, że będzie to najtrudniejsze jak dotąd zadanie zdominowania grupy spragnionych pościgów. Wexford, Cobh i Kerry podpisali jak dotąd bardzo dobre kontrakty, Waweru w Cobh, Elliot ponownie sprowadził kilku bardzo dobrych zawodników, a Kerry pod wodzą Healy'ego pozyskało już Vince'a Bordena, Hakkenina, Murphy'ego i wybitnego Cantwella. Na razie trudno przewidzieć, kto znajdzie się na dole tabeli. Myślę, że Harps będą mieli ciężko w tym roku."

PS: Wszystkie posty w tym dziale oczywiście tradycyjnie nagradzam moją reputacją a myślę że i administracja też coś dorzuci.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3836
Do góry Bottom