>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

IP a bonus

K 4

kumpel_

Użytkownik
Witam, ponieważ normalnie w ciągu roku mieszkam w akademiku z setkami innych osób jest często problem z bonusamim których nie chcą przyznawać ze względu, że na moje IP ktos już bonusa dostał ( tak straciłem bonusa w expekcie). Siedze teraz w domu mam jedno Ip dla siebie pytanie nastepujące:
Czy jak porejestruje sie u różnych buków z tego Ip (tego z domu), a gre i wpłacanie pieniędzy bede robił juz z akademika to mogą być jakieś problemy z wypłaceniem bonusa??

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
normlanie możesz sie rejestrować wysyłasz skany w razie problemu i inne dokumenty i jest wszystko ok w końcu bonus ci się należy

K 4

kumpel_

Użytkownik
Właśnie się zastanawiam czy regulaminowe jedno IP podchodzi pod rejestracje czy wpłatę czy grę. W expekcie nie dostałem bonusu z tego powodu i nie pomogły wyjaśnienia i wysłanie dokumentów o które mnie prosili, to samo było kontaktując się z polskim jak i angielskim supportem. Teraz się zastanawiam czy wystarczyłaby rejestracja już z tego IP, które mam dla siebie. Może dla niektórych jest to kombinowanie, jednak z bonusów można uzyskać sporo profitów i fajnie byłoby nawet w mojej sytuacji uzyskać.

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
Prawdopodobnie będą problemy, ale po wysłaniu skanów dokumentów expekt powinien odblokować konta. Nawet jeśli chodzi o bonus przyjacielski.

S 11

support75

Użytkownik
jesli Ci naprawde zalezy korzystaj z internetu od operatora komorek. nie jest to drogi biznes, a nie bedziesz uzalezniony od internetu z akademika.

bodi 70

bodi

Użytkownik
W akademiku jak ma latopa to ściąga z ROUTERA i ma za darmo , wiesz dla studentów każdy grosz się liczy , a od operatora kom. musi jednak płacić;)

unique- 32

unique-

Użytkownik
Jak chce coś zarobić, dostać ewentualny bonus, to niestety będzie musiał zainwestować w &quot;swój&quot; internet. Chęć zarabiania to inwestycja ;)

M 0

mate1212

Użytkownik
Ja z mojej strony moge powiedziec tyle,ze na betclicku znajomy ma 2 konta.Swoje oraz brata,powysylal skany i jak do tej pory nigdy nie bylo problemow.I bonusy normalnie dostaje ????

S 11

support75

Użytkownik
W akademiku jak ma latopa to ściąga z ROUTERA i ma za darmo , wiesz dla studentów każdy grosz się liczy , a od operatora kom. musi jednak płacić;)
tego nie bede komentowal. taaa Ci biedni studenci. Co weekend na imprezach w markowych ciuchach.

Gdybym był w takiej sytuacji kupiłbym jakiś tani modem i internet na karte. Nie wiem jak to działa, czy trzeba doładowywać co jakiś czas, ale wyjdzie napewno nie dużo. Takiego internetu używać tylko do łączenia się z firmami bukamcherskimi, a do normalnego korzystania korzystac z internetu w akademiku. Da się? Da.

Pozdrawiam

Do góry Bottom