>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IntraGame bonus 100% do 222PLN

al_capone 29K

al_capone

Gangster

www.intragame.com
Bonus Powitalny 222 PLN -&gt; klik

1. Bonus jest dostępny dla graczy, którzy dokonują po raz pierwszy wpłaty na Zakłady Bukmacherskie w Intragame.
2. W tej promocji gracz jest upoważniony do odbioru Bonusu Powitalnego 100% do maksymalnej kwoty €50 (lub równowartość tej kwoty w Twojej walucie, np. 222 PLN).
3. Bonus jest ważny od 18 grudnia 2015 roku do 18 grudnia 2016 roku.
4. Kiedy dokonasz wpłaty na swoje konto, skontaktuj się z biurem obsługi klienta (live help lub [email protected] ) i poinformuj nas, że chcesz skorzystać z tej promocji.
5. Bonus musi zostać obrócony przynajmniej 12 razy (liczą się tylko zakłady sportowe), aby dokonać wypłaty. W przeciwnym razie bonus zostanie utracony. Tylko zatwierdzone zakłady będą liczyć się w obrocie wpłatą.
6. Wszystkie zakłady (do przyznania bonusu i dla obrotu) muszą być postawione po kursie przynajmniej 2.0. W przypadku zakładów wielokrotnych łączna składowa akumulatora po kursie minimum 2.0 także liczy się do obrotu. Niekwalifikujące się typy zakładów mogą być wnoszone, ale nie liczą się do bonusu.
7. Jeżeli wymagania obrotu stawką dla tej promocji nie zostaną spełnione w ciągu 60 dni od chwili dokonania pierwszego depozytu, wszystkie środki znajdujące się na koncie bonusowym zostaną utracone.
8. Gracze z Polski, Rosji, Armenii, Białorusi, Chin, Czech, Gruzji, Słowacji, Rumunii, Serbii, Uzbekistanu, Grecji, Bułgarii, Turcji, oraz Ukrainy są upoważnieni do udziału w promocji, jeżeli spełnią także następujące warunki:
• Aby otrzymać bonus, gracz musi uprzednio postawić zakład za całą wpłaconą kwotę po minimalnym kursie 1.30 dla zakładów pojedynczych. Jeżeli zdecyduje się na combo zakład (zwany także akumulowanym), każde zdarzenie zawarte w kuponie musi być zagrane po minimalnym kursie 1.30. Wszystkie zakłady muszą być rozstrzygnięte.
• Tylko pierwsze 100 złotych (lub 20 EUR) każdego postawionego zakładu będzie liczyło się do obrotu przyznanej kwoty bonusu.

9. Jeżeli gracz postawi kilka identycznych zakładów (mirror bets) będą one traktowane jako jeden zakład wobec wymagań obrotu środków.
10. Intragame stosuje zasadę “jeden użytkownik - jedno konto&quot; dlatego każdy adres IP, nazwa użytkownikam gracz lub adres e-mail może skorzystać z bonusu tylko raz.
11. Z bonusu mogą skorzystać gracze, którzy uczestniczą w Zakładach Sportowych. Jeżeli gracz zostanie podejrzany o próbę nadużycia zasad, Intragame zastrzega sobie prawo do uchylenia bonusu i salda uzyskanego przez wykorzystanie bonusu.
12. W przypadku nieporozumień, niejasności, Intragame pozostaje jedynym arbitrem niniejszej promocji, a decyzja Intragame jest ostateczna i wiążąca.
13. Intragame zastrzega sobie prawo do cofnięcia lub zmiany zasad i warunków bonusu. Ponadto zastrzega sobie prawo do nie wyrażenia zgody na dostęp do bonusu poszczególnym klientom. To gracze odpowiadają za przestrzeganie zasad i warunków otrzymania tego bonusu.
14. Ponadto użytkownicy powinni zapoznać się z Warunkami Ogólnymi Intragame i Zasadami Intragame.
15. Intragame zastrzega sobie prawo do żądania odpowiednich dokumentów od klientów: dowód osobisty, dokumenty potwierdzające zameldowanie itd. W przypadku nie dostarczenia dokumentu/dokumentów wygrane gracza mogą zostać zablokowane.

Bonus 222PLN &lt;--&gt; www.intragame.com

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Jak z limitami tak samo niskie jak na jetbull????Czy cos sie zmienilo i 2 sprawa z tego co pamietam wolali sweet fotke....Zmienilo sie cos w tej kwestii...

sykus69 0

sykus69

Użytkownik
a jak z wyplata mojego depozytu? w sportingbet mogłem puścić 1 zdarzenie po 1.01 i wypłacić a bonusem potem grac ????

T 0

tomek84

Użytkownik
Mam pytanie jak wygląda sprawa z wpłaconym depozytem? Muszę nim obracać czy tylko bonusem? Jeżeli przegram przyznany bonus,będę mógł spokojnie wypłacić depozyt bez żadnego obrotu?

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Mam pytanie jak wygląda sprawa z wpłaconym depozytem? Muszę nim obracać czy tylko bonusem? Jeżeli przegram przyznany bonus,będę mógł spokojnie wypłacić depozyt bez żadnego obrotu?
Żartujesz? ???? Co to za interes dla buka wtedy?
Czytaj regulaminy promocji:
5. Po przyznaniu bonusu musi on zostać obrócony przynajmniej 12 razy (liczą się tylko
zakłady sportowe), aby dokonać wypłaty. W przeciwnym razie bonus zostanie utracony.
Tylko zatwierdzone zakłady będą liczyć się w obrocie wpłatą.
edit: choć rzeczywiście, mowa jest tylko o obrocie bonusem w regulaminie, nie zauważyłem.
Sorki ;)

pzdr.

A 205

amindada

Użytkownik
ja akurat skorzystałem z bonusu w kasynie, 200 %, ugrałem 6200 , wysłałem skany, po godzinie kasa na Skrillu, więc firma pod tym względem w porządku

A 861

amigo007

Użytkownik
Po aktywacji bonusu, pewnie całość środków jest blokowana do chwili wykonania obrotu. I w 1-szej kolejności gramy za własne środki. Po wpłacie 200zł, po aktywacji bonusa jest 400zł. Jeśli przegrasz z tego 200zł, i anulujesz bonus. To zostajesz z niczym, bo depozyt już przegrałeś.

J 53

jaqbts

Użytkownik
mieliscie taki problem ze podczas obstawiania tenisa na zywo nie chce przyjac zakladu i wyskakuje komunikat FIXTURE_LIMIT_ERR? support nie wie o co chodzi wyslali mi maila ze aktualnie obstawianie tenisa jest nie mozliwe i nad tym pracuja. ale poza tym buk godny polecenia support szybki dostepny czesto szybkie wyplaty i weryfikacja bezproblemowa ogolnie polecam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
EKSTRAKLASA Combo BONUS do 200 PLN
1. Z bonusu może skorzystać każdy zarejestrowany użytkownik Intragame.
2. Graczowi przysługuje bonus 40% do 200 PLN jeżeli spełni następujące warunki:
- Postawi zakład Combo (minimum 3 wydarzenia), który zawierać będzie tylko wydarzenia z następującego rynku: Piłka Nożna/Polska Ekstraklasa. Użytkownik musi postawić wynik końcowy 3-drogowy (1x2) z wyżej wymienionego rynku.
- Postawi zakład Combo za minimum 20 PLN.
- Graczowi przysługiwać będzie bonus 40% od kwoty postawionego zakładu Combo do 200 PLN.
3. Graczowi przysługuje bonus 25% do 200 PLN jeżeli spełni następujące warunki:
- Postawi zakład Combo (minimum 3 wydarzenia), który zawierać będzie tylko wydarzenia z następującego rynku: Piłka Nożna/Polska Ekstraklasa. Użytkownik musi postawić wynik końcowy 3-drogowy (1x2) z wyżej wymienionego rynku.
- Postawi zakład Combo za minimum 20 PLN.
Graczowi przysługiwać będzie bonus 40% od kwoty postawionego zakładu Combo do 200PLN.
4. Użytkownik może otrzymać maksymalnie 200 PLN w ciągu 24 godzin.
5. Oferta jest ważna od 18 marca 2016 roku i potrwa do 16 maja 2015 roku.
6. Bonus zostanie przyznany jeżeli skontaktujesz się z pomocą online po rozstrzygnięciu zakładu Combo.
7. Po przyznaniu bonusu musi on zostać obrócony przynajmniej 12 razy (liczą się tylko
zakłady sportowe), aby dokonać wypłaty. W przeciwnym razie bonus zostanie utracony.
Tylko zatwierdzone zakłady będą liczyć się w obrocie wpłatą.
8. Wszystkie zakłady muszą być postawione po kursie przynajmniej 2.0, żeby liczyły się do obrotu. W przypadku zakładów wielokrotnych łączna składowa akumulatora po kursie minimum 2.0 także liczy się do obrotu. Niekwalifikujące się typy zakładów mogą być wnoszone, ale nie liczą się do bonusu.
9. Jeżeli wymagania obrotu stawką dla tej promocji nie zostaną spełnione w ciągu 30 dni
od chwili dokonania pierwszego depozytu, wszystkie środki znajdujące się na koncie
bonusowym zostaną utracone.
10. Intragame stosuje zasadę “jeden użytkownik - jedno konto&quot; dlatego każdy
adres IP, nazwa użytkownikam gracz lub adres e-mail może skorzystać z bonusu
tylko raz.
11. Z bonusu mogą skorzystać gracze, którzy uczestniczą w Zakładach Sportowych. Jeżeli gracz zostanie podejrzany o próbę nadużycia zasad, Intragame zastrzega sobie prawo do uchylenia bonusu i salda uzyskanego przez wykorzystanie bonusu.
12. W przypadku nieporozumień, niejasności, Intragame pozostaje jedynym arbitrem niniejszej promocji, a decyzja Intragame jest ostateczna i wiążąca.
13. Intragame zastrzega sobie prawo do cofnięcia lub zmiany zasad i warunków bonusu. Ponadto zastrzega sobie prawo do nie wyrażenia zgody na dostęp do bonusu poszczególnym klientom. To gracze odpowiadają za przestrzeganie zasad i warunków otrzymania tego bonusu.
14. Ponadto użytkownicy powinni zapoznać się z Warunkami Ogólnymi Intragame i Zasadami Intragame.
15. Intragame zastrzega sobie prawo do żądania odpowiednich dokumentów od klientów: dowód osobisty, dokumenty potwierdzające zameldowanie itd. W przypadku nie dostarczenia dokumentu/dokumentów wygrane gracza mogą zostać zablokowane.
16. Gracze z następujących krajów nie są uprawnieni do wzięcia udziału w promocji: Armenia, Białoruś, Chiny, Czechy, Gruzja, Słowacja, Rumunia, Serbia, Uzbekistan, Grecja, Bułgaria, Turcja i Ukraina.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Wypłacalni może i są, bo wypłacili, ale nie są poważni.
Zagrałem zakład który został źle rozliczony, po reklamacji stwierdzili że wszystko jest dobrze tylko nastąpił błąd w tłumaczeniu zakładu ????

Ostateczna decyzja z ich strony wygląda tak że zwrócili mi stawkę za zakład, a w ramach przeprosin bonus 20% od kolejnej wpłaty ???? Reasumując można postawić zakład np na to czy Cavani zdobędzie gola, a potem powiedzą że to był zakład na to czy Szpak wygra Agenta.Szczęście że suma nie jest wysoka jednak stówka piechota i czegoś takiego się nie robi.Taki zakład właśnie chciałem postawić i w żadnym stopniu nie mogłem się zreflektować że coś jest nie tak, kurs był dobry ale nie przesadzony, wszędzie oscylował ponad 2.
Po dwóch dniach zrobili korekty w mojej historii konta i ten zakład powyżej obecnie wygląda tak:

,Celem Intragame jest dostarczenie użytkownikom przyjemnego, sprawiedliwego i bezpiecznego środowiska z wysokiej jakości usługami hazardowymi,Cf
????

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
6. Wszystkie zakłady (do przyznania bonusu i dla obrotu) muszą być postawione
po kursie przynajmniej 2.0. W przypadku zakładów wielokrotnych łączna
składowa akumulatora po kursie minimum 2.0 także liczy się do obrotu.

Niekwalifikujące się typy zakładów mogą być wnoszone, ale nie liczą się do bonusu.
Czyli stawiam kursy 1,50 x 1,45 i to też liczy się do obrotu ?

Do góry Bottom