>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

interwetten.com Pytanko :)

Status
Zamknięty.
K 18

klakson

Użytkownik
Witam chcialbym wyplacic swoje srodki z interwetten i mam taki problem... Nie mam konta bankowego na siebie. Czy moge np przelac pieniadze na konto siostry lub brata lub kogo kolwiek z rodziny ... Czy musi konto na mnie ?

L 0

lato61

Użytkownik
Musi byc konto na Ciebie ???? Moze siostra otworzyc nowy rachunek dla np. kogos z rodziny w tym przypadku bylbys to ty ???? trwa to kilka minut, wszytsko przez neta ????

C 8

carlosmarc

Użytkownik
Musi byc konto na Ciebie ???? Moze siostra otworzyc nowy rachunek dla np. kogos z rodziny w tym przypadku bylbys to ty ???? trwa to kilka minut, wszytsko przez neta ????
Ale kasa idzie na dany numer rachunku. Jak niby buk sprawdzi, ze jego wlascicielem jest ktos inny? Banki patrza na numery konta. Jak wyslesz kase do mamy a napiszesz ze odbiorca jest Zdzichu Butelka to i tak dojdzie.

C 0

cleaner

Użytkownik
Chyba nie do konca. Internetowy bukmacher poprosi o skan dowodu osobistego jezeli dokonamy platnosci przez np. moneybookers a wyplacimy na konto bankowe.

Jezeli wplacasz przez bank to firma bukmacherska również otrzyma twoje dane personalne i bedzie wiedziec czy to ty/nie ty wplaciles pieniadze.

Jezeli firma bukmacherska takiej weryfikacji nie przeprowadzi tzn. ze jest ona nieodpowiedzialna.

W moim przypadku raczej nie bylo problemow, zawsze wplacam karta kredytowa/bank transfer i z wyplatami nie moze byc najmniejszego problemu.

Chociaz pamietam jak sportingbet.com (dawno temu) zażądał ode mnie dowodu.. kiedy wplacilem przez moneybookers a wyplacalem na konto bankowe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom