>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Internetowy bukmacher w wersji mobilnej

S 32

szymon89

Użytkownik
Na wstępie chciałbym się przywitać ze wszystkim ????
Sytuacja wygląda tak Panie i Panowie. Szukam internetowego buka, który będzie działać w wersji mobilnej na komórce. Korzystam z przeglądarki Opera mini 5.1 która oczywiście obsługuje szyfrowanie sll. Jeżeli chodzi o mój telefon to na chwilę obecną jest to Nokia 5310 xm więc mówiąc krótko szału nie ma ???? Mam konto na bahu ale z tego co mi wiadomo tam wersja mobilna nie działa. Macie jakieś propozycje co wybrać, jakieś rady? Wymagań za dużych nie mam, najważniejsze żeby wszystko płynnie działało. Oczywiście jakieś bonusy etc. jak najbardziej mogą być ???? Pozdrawiam

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Na wstępie chciałbym się przywitać ze wszystkim ????
Sytuacja wygląda tak Panie i Panowie. Szukam internetowego buka, który będzie działać w wersji mobilnej na komórce. Korzystam z przeglądarki Opera mini 5.1 która oczywiście obsługuje szyfrowanie sll. Jeżeli chodzi o mój telefon to na chwilę obecną jest to Nokia 5310 xm więc mówiąc krótko szału nie ma ???? Mam konto na bahu ale z tego co mi wiadomo tam wersja mobilna nie działa. Macie jakieś propozycje co wybrać, jakieś rady? Wymagań za dużych nie mam, najważniejsze żeby wszystko płynnie działało. Oczywiście jakieś bonusy etc. jak najbardziej mogą być ???? Pozdrawiam
strony m.Unibet.com oraz mobile.Bet365.com, oprocz tego aplikacja Tobet.
Wiecej pomyslow nie mam , bo i z wiekszej liczby bukow przez komorke nie korzystalem.

S 32

szymon89

Użytkownik
Wszystko ładnie pięknie ale nie mogę korzystać z tego buku przez APN-Internet. Prawdopodobnie strona jest przystosowana na wersję WAP&#39;owską. Jeszcze pokombinuje.
edit.
W przeglądarce WAP&#39;owskiej nawet fajnie to wygląda. Strona działa na Operze Mini 4 ale tam to raczej średnio wygląda. Konto i tak trzeba założyć na normalnej stronie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
No bet365 kusi głównie bonusem.
Co do reszty - Unibet, tak jak Tobet, ma program do obstawiania za pośrednictwem komórki.
Aplikacja działa całkiem poprawnie, chyba nawet lepiej niż ta &quot;Tobetowska&quot;.
Prócz tego, co jakiś czas pojawiają się bonusy za ta formę obstawiania. Pozdrawiam

everto 33,2K

everto

Użytkownik
Obstawianie z telefonu
Witam .Mam pytano czy ktoś obstawia wyniki z telefonu ? Jak tak to czy może krok po kroku opisać czynności które trzeba podjąć aby z kota bankowego wypłacić 5 tys - ???? Tak się składa że nie nam konta internetowego i nie wiem jak go założyć to może w tym temacie opisać z gory dzięki

wincent 150

wincent

Użytkownik
?! Średnio rozumiem co napisałeś.
Do obstawiania przez fon najlepiej ściągnąć aplikacje. Ma takowe bwin, bet365, tobet , unibet i betfair. Żeby obstawiać musisz mieć normalne konto u buka. Inaczej nie grasz. Żeby wpłacić musisz korzystać z tego konta internetowego, wyjątek jest chyba dla kart płatniczych ale nigdy się tak nie bawiłem.
Konto internetowe (bankowe) zakłada ci bank- nie wiedziałem że są jeszcze banki tkwiące w XIX wieku, więc myślę że KAŻDY bank ma takie. Zresztą myślałem że to opcjonalne.
Na chwilę obecną polecam bankomat+fortunę/sts/totomix ....

everto 33,2K

everto

Użytkownik
Ale czego nie rozumiesz? To musze zalozyc konto np.w pko i poprzez nich bezpośrednio z bukiem internetowym moge przeprowadzac transakcje tj wysyłać zakłady odbierać wygraną kase ? A Czy PKO POBIERA kase za każda transakcje czy nie na żadnych kosztów z tym związanych ?a odnośnie telefonu i aplikacji zainstalowanej na nim a mianowicie przeglądarki opery słyszałem że banki nie przeprowadzają operacji przelewów itd poprzez nia uważając za nie wiarygodna AHA í jeszcze jedno pytanie na chwile obecna sts totomix to nie są czasami buki naziemne

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam .Mam pytano czy ktoś obstawia wyniki z telefonu ? Jak tak to czy może krok po kroku opisać czynności które trzeba podjąć aby z kota bankowego wypłacić 5 tys - ???? Tak się składa że nie nam konta internetowego i nie wiem jak go założyć to może w tym temacie opisać z gory dzięki
Najpierw połączyłem temat, gdyż wydawały mi się bardzo podobne.
Teraz śmiało mogę stwierdzić, że w swoim poście zapytałeś o tak wiele kwestii, że trudno by to obyło gdziekolwiek zakwalifikować ;)
Piszesz strasznie chaotycznie i ciężko cokolwiek zrozumieć.

Jak związek ma obstawianie z telefonu do wypłat z konta? Przez telefon to chcesz robić? Nie masz innego dostępu do internetu?
Piszesz o wypłacie 5 kafli... skąd je tam masz?
To dopiero hipoteza czy już tyle &quot;ugrałeś&quot;
Jeśli masz te pieniądze to musiałeś je jakoś wpłacić... wypłać wiec w ten sam sposób.
Do pytań i analiz poszczególnych banków polecam dział:
Konta Elektroniczne

AHA í jeszcze jedno pytanie na chwile obecna sts totomix to nie są czasami buki naziemne
Nietrudno się domyślić :|
Wystarczyło się rozejrzeć na forum:
Bukmacherzy Stacjonarni

Jeśli temat oddali się choć trochę, od obsługi bukmachera przez komórkę, to zostanie zamknięty.

everto 33,2K

everto

Użytkownik
Nowy jestemy tej tematyce dlatego tyle pytań chciałem żeby taki tutorial z tego tematu powstał aha mój telefon to samsung 5200 pod jave

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Nowy jestemy tej tematyce dlatego tyle pytań chciałem żeby taki tutorial z tego tematu powstał aha mój telefon to samsung 5200 pod jave
Człowieku ty masz chyba 12 lat ( Sposób zadawania pytań)
albo 8 lat ( sposób rozumowania , analizowania Odpowiedzi jakiej ci udzielono ) rozumiem że chcesz wypłacić 5tyś zł ( sumę podałeś tylko po to by się pochwalić ile to kasy masz &quot;ŻENADA&quot; wiec masz może 10 lat )

Na każde pytanie została już udzielona odpowiedz gdzieś na forum wystarczy poczytać albo użyć magicznego SZUKAJ ( to takie coś do zadawania niby pytań na forum , największa zaleta to że na 99% uzyskujemy od razu odpowiedz . Tylko trzeba poprawnie zapytać )

Do góry Bottom