>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Internet

sutek 79

sutek

Forum VIP
Czesc.

Chciałbym wiedziec jakie jest wasze zdanie na temat Internetu.Dokladnie mówiac w &quot;czym&quot; nalepiej miec neta jaką predkąsc w przystępnej cenie.Własnie konczy mi sie umowa z neostrada(teraz mam 256) i zastanawiam sie z jakich usług skorzysztać.Z góry dziekuje za odpowidzi

pozdRo sutek

cerber 2

cerber

Użytkownik
bry
ja mam radyo 256,ale nie polecam,ale juz 512 jak najbardziej.O neo słyszałem wiele nieciekawych rzeczy,ale sam miałeś to wiesz co i jak.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ja miałem neo, ale w mojej miejscowości to była porażka, bo net kompletnie nie chodził. Pomęczyłem się, a w lutym była ta &quot;amnestia&quot; :] i zerwałem umowę. Poczekałem na promocję w Netii i mam neta 1024 na pół roku za free, potem coś koło 6 dyszek. Umowa na dwa lata. To wg mnie najlepsze rozwiązanie dziś na polskim rynku, choć nie jestem w temacie jakichś bardzo nowych nowości ????
Odradzam stanowczo jakieś radiówki czy sieć regionalne, bo niska cena rzadko idzie w parze z jakością. Nie mówię oczywiście o wszystkich przypadkach, ale awarie czy jakieś przeciążenia, itp. zdarzają się znacznie częściej niż na neo czy Netii.
Pozdro :]

sonia 0

sonia

Użytkownik
Mi się też właśnie kończy umowa z neo i chyba przedłużę i zmienię na 1 MB na 24 miesiące (2 pierwsze miesiące po 14,90 zł a później po 64,90 zł) to chyba nawet dobra oferta ??

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Ja zdecydowanie NIE polecam wszelkiego rodzaju Blue-Konektów, Orange GPRSów, i innych form internetu pseudo-radiowego, bo to najgorszy szmelc w tej dziedzinie.

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
ja mam radiówke za 30zł od kumpla i chodzi zaj***cie ???? mam jakby łącze 1mb on to udostępnia kilku osobom i mysle że to najciekawsze rozwiązanie transferki do 100 ale nie powiem zrywa czasami i nie ma neta no ale coś za coś

A 2

areklipno

Użytkownik
przede wszystkim nie bierz niższego niż 512 a najlepiej 1 mb i najlepiej internet &quot;kablowy&quot; bo przez kabel internet raczej nigdy nie przerywa
a sprawy finansowe to szukaj jak najlepszej oferty (najlepiej jakiś regionalny dostawca - tam zwykle maja najtaniej)

alex76 21

alex76

Użytkownik
1mb to obecnie raczej minimum. co do regionalnych dostawców to stają się oni coraz bardziej &quot;cwani&quot;, bowiem ich umowy też już zwykle są na 2-3 lata, kiedyś była możliwość na rok. Zerwanie umowy też dużo kosztuje, ale nie powiem kablowy jest dobry.;-)

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Ja mam podobny problem, w grudniu kończy mi się umowa z neo, i mam zamiar przedłużyć umowę i zwiększyć z 256 na 1 mb, tylko że mieszkam na wsi i nie wiem czy mogę założyć coś innego niż neostradę, wiecie jakie jeszcze firmy działają na linii TP?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Netia prawdopodobnie. W większość miejsc w Polsce jest już oferta tego dostawcy dostępna. Tzn. jeśli u mnie jest to u Ciebie na pewno :p
Net na identycznym poziomie, jeśli nie lepszy, a ceny (przynajmniej były 0,5 roku temu) dużo atrakcyjniejsze. Zero awarii, a z Neo bardzo różnie bywało u mnie.

piterach 0

piterach

Użytkownik
Ja mam internet z Vectry.
Przez pierwszy rok 256kb za 19,90zl miesiecznie a drugi rok 512kb o 10zl drozej. Oczywiscie musialem posiadac kablowke z Vectry, ale u mnie w miescie to jedyna kablowka.
A necik smiga przyjemnie.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja prawdopodnie zdecyduje sie na Neostrade 1 MB kusi mnie 2 Mb ale jednak jest spory przeskok cenowy jesli chodzi o te dwie opcje,mysle jeszcze nad Netią bo CHello u mnie nie pójdzie a kablówki czy radiówki w zupełnosci odpadają...

roy. 187

roy.

Forum VIP
Ja mam neo i nie narzekam jak inni moji znajomi. Nigdy mnie nie rozlacza, wszystko chodzi jak powinno. Niestety mam narazie 512 ale niedlugo bede chyba mogl to powiekszyc. Z tego co sie orientuje to jest teraz promo 2mb w cenie 14zl ale nie wiem na jaki okres czasu i jaka jest pozniej cena. Mimo wszystko radze przedluzenie umowy z neo. A jesli chodzi o chello to rozne opinie slyszalem ;P

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Ja mam neo i nie narzekam jak inni moji znajomi. Nigdy mnie nie rozlacza, wszystko chodzi jak powinno. Niestety mam narazie 512 ale niedlugo bede chyba mogl to powiekszyc. Z tego co sie orientuje to jest teraz promo 2mb w cenie 14zl ale nie wiem na jaki okres czasu i jaka jest pozniej cena. Mimo wszystko radze przedluzenie umowy z neo. A jesli chodzi o chello to rozne opinie slyszalem ;P
te 14 zł jest chyba przez 3-4 miesiące, a później 85 jeśli bierzesz na 3 lata, 95 jeśli na 2 lata i 115 jeśli na 1 rok

Do góry Bottom