>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Internet w TAK TAKu

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Jak już wejdziesz w warunki to pisze, że 100MB
I to by się zgadzało bo tak jakoś chodzą pakiety na internet w telefonie 100MB w okolicach dychy

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
no tak dowiedziałem sie ze te 100MB to max predkosc jest 1Mbps to 128kb zapewnie zalezy od zasiegu a po 100MB predkosc sie zmienia na 16kb heheh niezle ale limitu siedzenia na necie nie ma tylko stronki zabojczo szybko sie ładują ;) w sumie kiedys w tp miałem neta i predkosc jaka miałem było 3kb (modem jeszce wtedy pakiety godzinowe były)) wiec nie jest tak zle dzieciaki sciagi beda miały na lekcjii w wikipedii ;)

lfcrider 0

lfcrider

Użytkownik
Właśnie pisze z takiego pakietu. Wg mnie jak najbardziej się opłaca. Za 9zł m-c no nigdzie nie ma taniej. Jedynym minusem jest to że jeżeli przekroczysz limit danych to zmniejszają ci prędkość. Nie mam pojęcia jakie są to dane ale i tak się opłaca. Na początku trochę zawaliłem bo przeglądałem prawie wszystko (youtube, mp3 i takie duperele) i przez to mi prędkość zmniejszyli, ale da się wyżyć.

Jak najbardziej polecam. Zasięg prawie wszędzie dostępny i przede wszystkim masz możliwość korzystania z neta w każdym miejscu i czasie.

maciek1530 0

maciek1530

Użytkownik
Ja również pisze z tego pakietu. Zdaje mi się, że orange też niedawno coś takiego wprowadził... No cóż, ważna jest też przeglądarka, ja polecam operę mini 4, najlepsza na komórkę ????

haftus 140

haftus

Użytkownik
100mb za 9zł? to by się opłacało ale rok temu. Jedna z najgorszych ofert. Orange Free na kartę bije wszystkich. Play też ma dobre pakiety ????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ja płace za 100MB 5zł, a za 0.5GB 15zł, ale jest to w strefie szybkiego Internetu Play (u mnie prawie wszędzie jest ten zasięg).

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Ja płace za 100MB 5zł, a za 0.5GB 15zł, ale jest to w strefie szybkiego Internetu Play (u mnie prawie wszędzie jest ten zasięg).
a jak przekroczysz 100 mb to ile płacisz? ja niestety mieszkam na wsi ale to z ery jak narazie mi odpowiada nie narzekam

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jak przekroczę to płacę jakbym nie miał pakietu (chyba 15gr za 100kb), ja mieszkam w małym mieście, i jest prawie cały czas zasięg 3G+.

feever 5

feever

Użytkownik
Nie wiem czy na karte, ale na abonament w play&#39;u mam 500mb za 5zł ????
i tak w ogole to zły dział...

wojacy 0

wojacy

Użytkownik
Ja też mieszkam na wsi i mam mega problemy w miarę sprawnym netem. Wszystkich już rzeczy próbowałem i ciągle musiałem się przepraszać z Neostradą bo jak działa tak działa ale u mnie działa najlepiej. Teraz dzwonili z Netii i niby mam mieć 4 razy szybszy net tylko pomiary u nich to są tylko teoretyczne. Ale zaryzykuje.

Do góry Bottom