>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Internet na kartę a bukmacherzy

B 0

business

Użytkownik
Witam,
chciałbym korzystać z internetu bezprzewodowego w laptopie i jednocześnie grać u bukmacherów. Interesują mnie oferty dostępu do internetu w formie kart prepaid, bo tak po prostu mi najwygodniej.
W grę wchodzi play, iplus, orange i blueconnect (nie wiem czy coś więcej).
Problem to kwestia IP. Z tego co wiadomo wszystkie powyższe mają dynamiczne, zmienne IP, więc w zasadzie z grą u bukmacherów problemów nie powinno być, choć zawsze jest ryzyko powtórzenia IP z którego ktoś już logował/ rejestrował się u danego buka.
Zatem im większy rozrzut IP tym teoretycznie bezpieczniej.
Ostatnio testowałem blue connecta i rozrzut IP to 213.158.199.137 , ...138, ...139 , tylko trzy różne adresy IP.
Sprawdzałem potem na innym laptopie, w innym mieście a nawet inna karta z numerem - to samo, doszedł raptem czwarty adres ....136.
Znajomy odpowiedział że BC tak ma i obawiam się logować/rejestrować się u buków, bo przyczepią się do IP na pewno.
A jak wygląda sprawa w pozostałych sieciach bezprzewodowych ? orange, iplus, play i ew. inne
Proszę o opinie szczególnie użytkowników tych sieci, którzy grali u buków na temat:
- jak zmieniają się te adresy IP, jaki rozrzut, szybkość, czy bukmacherzy robią jakieś problemy jak się powtórzył, ogólne zadowolenie z danego internetu np. przy grze LIVE u buka itp itd.

Od razu mówię tym &quot;dobrze radzącym&quot; że wiem że można mieć jakieś stałe ip za dopłatą, personalne, albo inne kombinacje typu proxy nie proxy. .. itd, po prostu chciałbym uzyskać więcej informacji od użytkowników w/w dostawców internetowych.

G 0

gti

Użytkownik
1,5 roku korzystam z internetu play online , logowałem się także z innej sieci ze zmiennym IP i nie miałem problemów ze strony bukmacherów . Rachunki w Betsson , Tobet , Bah , Expekt .

rafput 55

rafput

Użytkownik
W przypadku Tobetu miałem inną sytuację niż kolega wyżej. Po zalogowaniu się na konto z kilku różnych numerów IP zostało ono zablokowane. Po krótkiej, miłej rozmowie na czacie z supportem konto zostało odblokowane. Jak dla mnie to jest to z troską o graczy i nie mam w ogóle pretensji za zaistniałą sytuację.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
W przypadku Tobetu miałem inną sytuację niż kolega wyżej. Po zalogowaniu się na konto z kilku różnych numerów IP zostało ono zablokowane. Po krótkiej, miłej rozmowie na czacie z supportem konto zostało odblokowane. Jak dla mnie to jest to z troską o graczy i nie mam w ogóle pretensji za zaistniałą sytuację.
Samo korzystanie z kont u bukmacherów nie powinno być kłopotliwe.
Problemy mogą się zacząć i jak łątwo można się domyślić, biorąc pod uwagę powyższy post, ZACZNĄ się przy zabieganiu o bonusy/darmowe zakłady/zwroty.

Do góry Bottom