blazejow666
Forum VIP
Inter - Palermo
1,40 - 3,85 - 8,65 - 1,04 - 2,69
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (Inter)
-9 zwycięstw
-0 remisów
-1 porażka
Bramki strzelone/stracone u siebie 27/8
Pozycja w lidze - 2
Mecze wyjazdowe…. (Palermo)
-2 zwycięstwa
-5 remisów
-3 porażki
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 11/13
Pozycja w lidze - 10
Ostatnią bitwę wygrało Palermo 3:2 myślę, że pora na rewanż, ale czy na pewno Inter podoła? Ciężki orzech do zgryzienia, ostatnio gracze Roberto Manciniego nie zachwycają, wygrywają ze słabymi rywalami szczęśliwie, np. ostatni mecz Interu z Treviso gdzie wynik był w pewnej mierze uzależniony od decyzji arbitra. Myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie zagrać over lub na 1, chociaż kurs niski w porównaniu z obecną sytuacją to ten typ znajdzie się na jednym z moich łączonych kuponów. Moją decyzję mogę uzasadnić tym, że po ostatnim remisie Juventusu lody dzielące obie drużyny w tabeli serie A stopniały nieco, różnica punktów wynosi już 8.
Mój typ: 1
Typy ekspertów: x
Under/over: over
1,40 - 3,85 - 8,65 - 1,04 - 2,69
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (Inter)
-9 zwycięstw
-0 remisów
-1 porażka
Bramki strzelone/stracone u siebie 27/8
Pozycja w lidze - 2
Mecze wyjazdowe…. (Palermo)
-2 zwycięstwa
-5 remisów
-3 porażki
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 11/13
Pozycja w lidze - 10
Ostatnią bitwę wygrało Palermo 3:2 myślę, że pora na rewanż, ale czy na pewno Inter podoła? Ciężki orzech do zgryzienia, ostatnio gracze Roberto Manciniego nie zachwycają, wygrywają ze słabymi rywalami szczęśliwie, np. ostatni mecz Interu z Treviso gdzie wynik był w pewnej mierze uzależniony od decyzji arbitra. Myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie zagrać over lub na 1, chociaż kurs niski w porównaniu z obecną sytuacją to ten typ znajdzie się na jednym z moich łączonych kuponów. Moją decyzję mogę uzasadnić tym, że po ostatnim remisie Juventusu lody dzielące obie drużyny w tabeli serie A stopniały nieco, różnica punktów wynosi już 8.
Mój typ: 1
Typy ekspertów: x
Under/over: over