>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Intel Polsat Racing Tour

rybex 3

rybex

Użytkownik
A jezdziles moze na poprzednim torze? Moj czas tam to okolo 3:20 ciekawe jak na tym mi pojdzie. Zaznaczam ze na poprzednim jezdzilem tylko kilka razy i czas niejest zbyt dobry

snajper 322

snajper

Forum VIP
A jezdziles moze na poprzednim torze? Moj czas tam to okolo 3:20 ciekawe jak na tym mi pojdzie. Zaznaczam ze na poprzednim jezdzilem tylko kilka razy i czas niejest zbyt dobry
Nie ja dopiero teraz zaczalem zabawe ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
Nie ja dopiero teraz zaczalem zabawe ????
Ten tor bardziej mi sie podoba wiec pogram troche dłuzej i zaatakuje najlepsze czasy:jezora:
Jak bys poprawil czas to pisz jak mi sie uda to tez napisze:-D
Edit: na drugim przjezdzie( w pierwszym skonczylo mi sie paliwo:-D) moj czas wyniosl 2:15 i narazie niewyobrazam sobie osiagnac czas w granicach 1:30. Moja obecna strategia to pełny bak i zero pit stopow. Tylko niewiem jakie wybrac hamulce i opony.
PS: mozesz podac opowiedzi w quizie?
Najlepszy czas 2:03
I powiem Ci szczerze ze wykrecenie czasu 1:30 jest według mnie niemozliwe poniewaz jedno okrazenie trzeby bylo przejechcac w 22.5 sekundy a ja jechalem niemal bezblednie i wychodzilo mi 32 sekundy.
Moze jezdza na jakis kodach:jezora: ale jak dla mnie to niemozliwe

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
1,39,168 i mam dość ???? Kto zna wszystkie poprawne odpowiedzi do tego quizu ? 2003, Kraków, 420 mln i ?
EDIT: 1,37,995 ???? Może z 3 dni i będzie te 1,30 ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
1,39,168 i mam dość ???? Kto zna wszystkie poprawne odpowiedzi do tego quizu ? 2003, Kraków, 420 mln i ?

EDIT: 1,37,995 ???? Może z 3 dni i będzie te 1,30 ????
:spokodfhgfh: naprawde jestes niezly, ja nawet do tego czau sie nie zblibylem a powiesz jaka konfiguracje bolidu wybierasz?

Do góry Bottom