>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Inne konto bankowe

D 319

defox

Użytkownik
Witam. Mój kolega nie ma konta w banku, a chciałby obstawiać. Ja mam załozone konto w bet-at-home i mam konto w banku. Jak będę chciał wypłacic z mojego konta w BAH to kasa będzie szła na moje konto bankowe. I tu moje pytanie : Czy kolega też będzie mógl przelewać kase na moje konto bankowe&gt;?

dukat 7

dukat

Użytkownik
Dokładnie to nie wiem. Wiem, że jeśli konto należy do kogoś z rodziny to nie ma problemu....ale w twoim przypadku???? Możesz spróbować napisać do supportu, lub poprostu przy wypełnianiu formularza wypłaty w informacjach dodatkowych podaj, że konto należy do kolegi, ale nie wiem czy to pójdzie.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam. Mój kolega nie ma konta w banku, a chciałby obstawiać. Ja mam załozone konto w bet-at-home i mam konto w banku. Jak będę chciał wypłacic z mojego konta w &lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt; to kasa będzie szła na moje konto bankowe. I tu moje pytanie : Czy kolega też będzie mógl przelewać kase na moje konto bankowe&gt;?
Siemka :wink:
wątpie by sie tak dało konto jakie masz w bukmacherze i konto w banku musza być na te same dane,to jest takie zabezpieczenie by nie prać brudnych pieniedzy 8) tak jak kolega w poście wyzej wspomnial najlepiej napisz do supportu

Pozdro :wink:

mitro 0

mitro

Użytkownik
Nie macie racji. Bez problemu bedziesz mogl przelac kase. Ja z BAH przelewam kase kolesiom po wylicytowniu przedmiotu na allegro.pl a dane na BAH moga byc zmyslone ;) ja w taki sposob wykorzystwyalem sobie kilka bonusow :mrgreen:
Pozdrawiam

Do góry Bottom