>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

In the hole !!!!!!

kamiluka 32

kamiluka

Użytkownik
Witam

Postanowiłem założyć ten temat żeby podawać tu swoje typy z golfa.Jeśli się nie mylę to będzie pierwszy tego typu temat na forum.Osobiście tym sportem zainteresowałem się jakieś 2 lata temu, a od około roku staram się na nim zarobić.Mam nadzieję że swoimi typami zachęcę was do odwiedzania tego tematu :cool:.
Stawki będę podawał w jednostkach 1-10.

Do dzieła ????

Otrzymane punkty reputacji: +17
kamiluka 32

kamiluka

Użytkownik
Szkoda że nie zdecydowałem się założyć tematu wcześniej, bo z poprzedniego turnieju weszłoby 4/4 :;/:.Cóż lecimy dalej.
PGA Championship Valhalla
Martin Kaymer-Charl Schwartzel 2 @1,85 Sportingbet ----&gt; 6/10✅ Kaymer nawet nie przeszedł cuta ????
Jak dla mnie zestawienie tych dwóch zawodników w obecnej formie to żart. Kaymer strasznie nierówny, oglądałem go na Bridgestone i tylko jednego dnia (na 4) zagrał przyzwoicie. Schwartzel swietnie zagrał na Bridgestone w ten weekend i myślę że tutaj to potwierdzi. Kaymer może odpalić ale nic nie wskazuje na to że miałoby to być tutaj.
Rickie Fowler-Henrik Stenson 1 @2,010 Pinnacle ----&gt; 4/10
Kursy moim zdaniem powinny być co najmniej na odwrót. Value.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kamiluka 32

kamiluka

Użytkownik
Sergio Garcia-Top Continental Euro @3,5 Sportingbet ----&gt;1/10
Jest tu faworytem i ciężko się nie zgodzić.Kurs warty ryzyka i lekko spróbuję.

kamiluka 32

kamiluka

Użytkownik
Najlepszy Anglik-Lee Westwood @1,77 Uni bet ----&gt; 2/10✅

Rickie Fowler-Mikko Ilonen 1 @1,52 Betsson ----&gt; 3/10✅
Jest to zakład 3 drogowy tylko na dzisiejszą 3 rundę. Ilonen narazie duża niespodzianka i myślę że dzisiaj poleci w klasyfikacji. Napewno nie jest to zawodnik pokroju Rickiego.

kamiluka 32

kamiluka

Użytkownik
Oda Koumei-Francesco Molinari 2 @1,66 Uni bet----&gt;3/10⛔
Ostatni typ z tego turnieju.Japończyk mało grał w tym sezonie i szczerze mówiąc jest to dla mnie zawodnik mało znany. Molinari narazie bez fajerwerków ale przeważnie końcówki ma lepsze.Myślę że jeżeli Molinari zrobi dziś wynik równo z par to wystarczy na Ode.

kamiluka 32

kamiluka

Użytkownik
Made in Danmark &amp; Wyndham Championship
W ten weekend odbywają się 2 turnieje z cyklu Europeaen Tour i PGA Tour.Obsady obydwu może nie powalają na kolana ale postaram się coś tutaj znaleźć.
Freddy Jacobson-Francesco Molinari 2 @1,90 Sportingbet----&gt; 4/10
Pierwszy zakład który rzucił mi się w oczy przy przeglądaniu oferty.Faworytem w moim odczuciu jest Włoch.Ktoś chyba przecenił szanse Jacobsona bo moim zdaniem jest to zawodnik przeciętny a zdecydowanym faworytem jest Molinari.

kamiluka 32

kamiluka

Użytkownik
Zakończy w top 20 Wyndham Championship-Ernie Els @2,37 Bet365----&gt; 3/10⛔
Forma Erniego ostatnio idzie w górę.Bardzo dobre 3 ostatnie turnieje w jego wykonaniu(odpowiednio 7,26 i 12 miejsce),a trzeba dodać,że były to turnieje mocno obsadzone.To co rzuciło mi się w oczy podczas US PGA to jego świetne putowanie,naprawdę trafiał z trudnych pozycji po profesorsku.Jeżeli tutaj to powtórzy i doda do tego dokładniejszy tee shot to jest w stanie nawet wygrać.

Thomas Bjorn-Thorbjorn Olesen 2 @2,27 Pinnacle----&gt;2/10
Miałem tego nie grać, ale kurs jaki jest nie dawałby mi zasnąć :razz:.Bjorn bardziej doświadczony ale mówiąc otwarcie skompromitował się troche ostatnio-wynik 8 poniżej par nie przynosi chwały.Liczę na to że to nie był wypadek przy pracy ale oprócz tego Olesen to młody talent który już osiąga niezłe wyniki i fajnie się go ogląda.

kamiluka 32

kamiluka

Użytkownik
Brandt Snedeker-Hideki Matsuyama 1 @2,02 Pinnacle ----&gt;3/10✅
Jest to pomyłka z ich strony bo faworytem do zwycięstwa w całym turnieju według ich kursów jest Snedeker przed Matsuyamą, a tu w pojedynku &quot;kto lepszy w turnieju&quot; faworytem jest Japończyk ;) .U innych bukmacherów Snedeker też jest faworytem.Trzeba spróbować nie tylko ze względów kursowych,ale i sportowych.

kamiluka 32

kamiluka

Użytkownik
Freddie Jacobson-Heath Slocum 1 @1,75 Betsson----&gt; 5/10✅

Tim Clark-Carl Pettersson 1 @1,892 Pinnacle----&gt;4/10 zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +2
kamiluka 32

kamiluka

Użytkownik
Thomas Bjorn-Thorbjorn Olesen 2 @2,27 Pinnacle----&gt;2/10
Miałem tego nie grać, ale kurs jaki jest nie dawałby mi zasnąć .Bjorn bardziej doświadczony ale mówiąc otwarcie skompromitował się troche ostatnio-wynik 8 poniżej par nie przynosi chwały.Liczę na to że to nie był wypadek przy pracy ale oprócz tego Olesen to młody talent który już osiąga niezłe wyniki i fajnie się go ogląda.
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +11
Do góry Bottom