>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Importowanie informacji o stanie konta

A 0

askenazy

Użytkownik
Proszę o pomoc w nurtującym mnie już od długiego czasu problemie. Gram u pokaźnej liczby bukmacherów. Chce na bieżąco znać stan mojego konta u wszystkich bukmacherów, bez potrzeby logowania się i sprawdzania na bardzo wielu stronach. Problem prawie udało mi się rozwiazać. Napisałem w tym celu kwerendę w Excelu, dzieki ktorej zalogowałem się u buka i importowałem sobie do arkusza aktualny stan mojego konta.
Wszystko działało dobrze do momentu, aż system mnie wylogował.
Od tego momentu nie widzialem już stanu konta :/
Proszę o pomoc. Czy da się to jakoś rozwiazać, nie marnujac dziennie 20 minut czasu na logowanie sie u wszystkich buków ?

P 16

pantomek

Użytkownik
Powinno się*dać. Można napisać programik, który logowałby się na każde konto, sprawdzał stan i sumował z pozostałymi kontami.

Generalnie program jest do napisania, dla 1-2 kont mógłbym Ci to zrobić*za free, ale dla większej ilości to zajmie już trochę czasu i pewnie musielibyśmy się dogadać ile byłbyś skłonny za to zapłacić ????

R 0

ropcio92

Użytkownik
Także poszukuję takiego programu, obecnie gram u jednego buka i statystyke ogarniam sobie sam, ale chciałbym zliczyć satystyki z pozostałych kont na których juz nie gram...
jakieś pomysły?

Do góry Bottom