>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ilość typów dzień

belmondziak 48

belmondziak

Użytkownik
Zastanawiam się ile Wy typów gracie?

Jak przychodzą weekendy to mamy multum możliwości zagrania, jak wiemy wszystkie nie wejdą.

Ile wy gracie typów maksymalnie na dzień?
Jeszcze nie ma problemu jak pierwszy mecz leci 13 drugi 16 a ostatnio 21
ale jak większość leci o tej same porze to jakie macie sposoby?

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Ja np wybieram sobie max 2 chodź czasami dochodzę do 4 ale nie wiecej o danej porze bo to mija się z celem... a dziennie to różnie zależnie od oferty i od tego czy dany mecz dał juz zysk czy jeszcze nie jak zarobiłem na nim np 2 razy to już bardzo rzadko staram się zarobić na tym samym meczu 3 raz wiec przechodzę na następny... oczywiście jeśli wolny czas na to pozwala bo nauczony doawiadczeniem lepiej spędzić 5 min z rodziną i akurat nie zagrać danego meczu niż zagrac i stracić ;D ostatnio miałem tego głupi przyklad i zagrałem jak mnie żona o coś prosiła i poległem a innym razem poświęciłem trochę więcej czasu na zabawę z synem i opuściłem granie meczu który mailem grać grubo i nie przegrałem dzięki temu sporej kasy ;D takie szczęście i zasada ;) np na dziś wybrałem sobie 23 mecz grane moim systemem ale z braku czasu i pur rozgrywania zagrałem przez cały dzień chyba 5

Otrzymane punkty reputacji: +1
kozojebca 0

kozojebca

Użytkownik
Najlepiej grać jeden mecz dziennie, granie większej ilości męczy zawsze sie kończy utratą wszystkich środków. Bez względu czy masz swiatek, piątek czy niedzielę i milion męczy w ofercie nie poświęcając na to wielu godzin. Sam spedzalem przed komputerem czy TV całe dnie i noce. Efekt końcowy zawsze był taki sam, czyli Wielki ---. Twoje życie nie może być grą, bo jak tak się stanie to ileś bys nie wygrał, to przegrasz wszystko i dopiero zrobisz sobie przerwę ???? . Jak się wpadnie w sidła hazardu to trudno się później wydostać. Aby tylko nawet zacząć myśleć o wygrywaniu, musisz ograniczyć czas jaki poświęcasz na to i ograniczyć liczbę granych meczów w stopniu maksymalnym. Zapomnij o grze live bo to dla kelnerów oszukujacych się że na live coś złapią i będą zyski. Odpowiem Ci nie, nie będą!
Podpowiedział Ci gracz z 15 letnim stażem i wielkim minusem

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
&quot;Podpowiedział Ci gracz z 15 letnim stażem i wielkim minusem&quot;
I po wynikach ich poznacie...
Mając takie wyniki przy tym stażu, to Ty nie masz żadnego prawa nikomu nic radzić, bo pociągniesz innych do swojego dołu w którym tkwisz po uszy!

kozojebca 0

kozojebca

Użytkownik
&quot;Podpowiedział Ci gracz z 15 letnim stażem i wielkim minusem&quot;
I po wynikach ich poznacie...
Mając takie wyniki przy tym stażu, to Ty nie masz żadnego prawa nikomu nic radzić, bo pociągniesz innych do swojego dołu w którym tkwisz po uszy!
Jak przestrzegalem tych zasadach potrafiłem na jednym Singlu dziennie wygrać 15-20 razy pod rząd. Ale jak przychodziło zmęczenie i rozluźnienie to gralem tak jakbym chciał wszystko przegrać, aby mieć święty spokój

Wiem co mówię!

F 21

fraktal

Użytkownik
Zastanawiam się ile Wy typów gracie?

Jeszcze nie ma problemu jak pierwszy mecz leci 13 drugi 16 a ostatnio 21
ale jak większość leci o tej same porze to jakie macie sposoby?
Jak to ile.?? Tyle ile potrzeba na wyzerowanie licznika. Czasami tylko jeden wystarczy .. ????

Do góry Bottom