>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Ilość meczy na kupon

bruzdzi 73

bruzdzi

Użytkownik
Siema. Jestem tu nowy i nie wiedziałem gdzie taki temat zamieścić, znalazłem podobny temat, lecz chodzi mi o coś innego.

Na kupon dawać najlepiej od 2 do 5 wydarzeń. A co w przypadku Siatkówki gdzie prawdopodobieństwo wynosi 50%? Ile wtedy można dać spotkań na kupon?

cala 37

cala

Użytkownik
Siema. Jestem tu nowy i nie wiedziałem gdzie taki temat zamieścić, znalazłem podobny temat, lecz chodzi mi o coś innego.
Na kupon dawać najlepiej od 2 do 5 wydarzeń. A co w przypadku Siatkówki gdzie prawdopodobieństwo wynosi 50%? Ile wtedy można dać spotkań na kupon?
To juz jakas wyzsza matematyka,watpie zeby ci ktos z forum dal rade to wyliczyc

B 0

betman24

Użytkownik
Z tego co się orientuje to przy dwóch zdarzenaich na kuponie masz 4 możliwości (1,1 ; 1,2 ;2,1; 2,2) Tylko jedna z tych kombinacji wyników oznacza dla cie bie wygraną tak więc masz szanse 1:4 czyli 25%. Przy dodaniu jednego zdarzenia masz już 8 kombinacji (1,1,1 ;1,1,2 ;1,2,1; 1,2,2; 2,2,2; 2,2,1; 2,1,1; 2,1,2) i oczywiście tylko ta kombinacja wynikow którą wybrałeś daje Ci zwycięstwo czyli szanse masz już 1:8 czyli 12,5% kolejne mecze zmniejszają twoją szanse na zwycięstwo 2 razy czyli kolejno 6,25% 3,125% i tak dalej. Tak więc wydaje mi się że 5 meczy nawet dla siatkówki to za dużo na jednym kuponie a co mówić dla zdarzeń trójdrożnych gdzie liczba kombinacji wzrasta.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP

Twój wpis rozumiem tak, że dla zdarzeń 3-drogowych 1x2 przyjmujesz identyczne ( ale w oderwaniu od tego kto z kim gra itd ) więc teoretycznie równe prawdopodobieństwo zaistnienia każdego z tych wyników:1x2, więc po 33%.
Jeśli tak, to dla 2 takich meczów 3-drogowych prawdopodobieństwo wygranej wyniesie niecałe 11%, bo 10.89%.

Natomiast w odniesieniu do zdarzeń 2-drogowych ( jak ta podana przez Ciebie siatkówka ) tenis ziemny, tenis stołowy, czy też gra na wynik parzysty/nieparzysty, poniżej/powyżej itd. gdzie chcesz przyjąć prawdopodobieństwo wystąpienia danego wyniku na te także teoretyczne 50% , to zbliżony wynik do w/w 10.89% dla 2 meczów 3-drogowych - daje gra na 3 mecze 2-drogowe, gdyż wtedy wygrana ma prawdopodobieństwo równe 12.5%.

Możesz jednak bazując na tych samych założeniach, rozważyć także zrównanie prawdopodobieństwa z 3 meczów 3-drogowych wynoszącego 3.5% - do 5 meczów 2-drogowych, wynoszącego 3.1%.

Pzdr.
edi8

.

simons 646

simons

Forum VIP
gdzie znalazłeś info, żeby dawać 2-5 na kupon ? Ile grasz zdarzeń to zależy od taktyki jaką dobrałeś, im więcej dajesz tym trudniej coś trafić to już lepiej w lotka sie pobawić ???? (takie moje zdanie)
Prawdopodobieństwa 50% to masz w rzucie monetą ???? sport to nie rzut monetą, a u bukmacherów dochodzi marża, więc kursowo nigdy nie będziesz miał 50-50. Oczywiście czysto teoretycznie masz rację 2drogowe to 50-50 a 3drogowe 33-33-33 ale to czysto teoretycznie ????
Jeżeli rzeczywiście każde 2drogowe zdarzenie u bukmachera miałoby 50% szans powodzenia, to w długim okresie (no w prawdopodobieństwie jest to nieskończona ilość prób, ale wiadomo, że to nieosiągalne ???? ) powinieneś być na + grając płaską stawką każdy kurs dwudrogowy powyżej 2.01, a watpie by tak było (nie próbowałem to pewności nie mam :p)
Chyba, że źle zrozumiałem pytanie ????

Do góry Bottom