>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ilość Goli pomiędzy 60 a 75min ! Padł w 74;57..

S 3

shaderso

Użytkownik
Witam serdecznie. Dziś obstawiłem mecz Wybrzeże Kości Słoniowej - Kolumbia. Dałem na typ: Poniżej 0.5 bramki pomiędzy 60 a 75min. Bramka wg Bet-At-Home padła w 74min 57sec meczu a wg innych już w 76minucie. Czy mam prawa domagać się źródła ich informacji?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Shaderso&gt;&gt; jeśli jak piszesz &quot;obstawiłeś mecz WKS - Kolumbia&quot; , to na jego rozstrzygnięcie musisz przecież poczekać do 19.06 , gdyż dopiero tego dnia oba te zespoły spotykają się w meczu grupy C na Mundialu...

Zapewne jednak grałeś mecz towarzyski WKS - Salwador i w tym przypadku buk ma rację co do czasu strzelenia 3. bramki:

https://www.youtube.com/watch?v=zCRHYEArPtc

J 0

jacek00001

Użytkownik
Ja dzis mam taka samo sytulacje na bet365, stawialem ze 5 bramka dla gospodarzy padnie do 80:00 i padla w 79:56 a oni wbili jako ponad 80. Chodzi o mecz Kawasaki Frontale v Cerezo Osaka. Gra rozchodzi sie o 3600 zl wiec nie ma zartow, szukame tego meczu aby gdzies sciagnac ale ze to jest liga japonska to nie jest to latwe, jesli ktos moze pomoc to bardzo prosze odwdziecze sie finansowo!! Oferuje 100zl za pomoc w wygraniu sprawy.

C 445

cristovao

Użytkownik
w bukach to czas liczą tak jak leci (realnie czyli do 80 to u nich może być 79:20?) czy też biorą minuty już jako całe tzn. 79 z kawałkiem to już 80 minuta, przecież często nawet komentatorzy mówią jak jest 89 minuta meczu i jest 89:01 to mówią &quot;i rozpoczęła się ostatnia minuta spotkania, rozpoczęła się 90 minuta spotkania&quot;
jako przykład można dać, że jak ktoś strzeli bramkę w 40s to jest to na tablicy jako strzelono w pierwszej minucie

Do góry Bottom