>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ile w rzeczywistosci mam kasy?

K 0

kotr

Użytkownik
Witam,użyłem bonusu 200zl(bet365),zarejestrowalem sie postawilem kilka meczy,mam teraz na swoim koncie prawie 1300 zl.Ile w rzeczywistości mam srodkow na koncie?Jezeli zweryfikuje swoje dane osobowe to bede mogl przelac te 1300zl na swoje konto?? Czy rzeczywiscie tyle mam?Jak to jest
5!

vde 119

vde

Użytkownik
Kliknij na belkę ze stanem konta, wysunie się i będziesz miał tam podzielone środki na &quot;bonusowe&quot; i &quot;wypłacalne&quot;. Nie wiem jak jest w polskiej wersji przetłumaczone bo mam w brytyjskiej, ale pewnie podobnie jak napisałem. To co wypłacalne to jest Twoje i po weryfikacji możesz wypłacić.

K 0

kotr

Użytkownik
Dzieki,ale rzeczywiscie tak jest??Jak im sie to oplaca?Z mojej strony jest to niezly fart.Przypominam ze nie wplacalem ani zlotowki na konto,operowalem tymi 200zl bonusowi ktore dostalem na poczatku.Help

goly78 17

goly78

Użytkownik
Uważaj bo to zgubne . Ja kiedys na bah z 5 pln bonusu zrobiłm prawie 1200 pln ....i poszło sie ....... ???? Na usprawiedliwienie dodam ze to były moje początki z bukmcherką , tera roziwązał bym to inaczej . CZy lepiej ? Tego niewiem ????

Do góry Bottom