>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ile trwa przelew

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
mam konto w mbanku, i z mbanku do mb przelew przy pomocy mtransferu trwa jakąś minutkę ???? ... no więc mam takie pytanie, ile trwa przelew pieniędzy z mb do bah, bo mam zamiar lada dzień wpłacić ale boje się że nie dojdzie do weekendu a jak szybko by szło to mogę nawet wpłacić w piątek, pomóżcie ??? ????

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
mam konto w mbanku, i z mbanku do mb przelew przy pomocy mtransferu trwa jakąś minutkę ???? ... no więc mam takie pytanie, ile trwa przelew pieniędzy z mb do bah, bo mam zamiar lada dzień wpłacić ale boje się że nie dojdzie do weekendu a jak szybko by szło to mogę nawet wpłacić w piątek, pomóżcie ??? ????

UWAGA !
przed chwilką rozmawiałem z obsługą bah na czacie i powiedzieli mi że wpłata poprzez mb jest natychmiastowa :spokodfhgfh:

M 0

maryniec

Użytkownik
Jeżeli nie chcesz czekać dwóch dni, to robisz printscreena i wysyłasz do nich na meila i przeważnie w ciągu dwóch godizn powinieneś mieć kasę na koncie, najlepiej porozmawiaj na live czacie jeżeli chcesz miec kase szybciej

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
we wszystkich jest natymchmiastowa, jedynie cos dluzej w sportingbecie idzie
Bo w sportingbecie sam wysyłasz pieniądze (nie odbywa się to automatycznie jak wszędzie) i musisz chwilę czekac aż zaksięgują. Ale ja jeszcze nigdy nie czekałem dłużej niz 10-15 min ;)

Do góry Bottom