>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ile odejmują z konta

W 0

wantu

Użytkownik
Witam
Jestem początkującym, wręcz zielonym w kwestii typowania, nie robiłem tego jeszcze nigdy. Dlatego mam pytanie podstawowe. Czy jeżeli na dany kurs obstawiłem np. 100 zł przy czym mam tylko dwie opcje: wygrana jednej druzyny np. 2.0, wygrana drugiej drużyny np 2.4 To czy jeżeli obstawię że pierwsza wygra, a w rzeczywistości wygra druga, to czy z mojego konta bukmacherskiego odjete zostanie 100 zł czy 2,4*100=240 zł ? Czy gdy typuje muszę mieć jakiś zapas gdybym przegrał czy odjęte zostaje z mojego konta tylko tyle ile dałem na zakład?

W 0

wantu

Użytkownik
Dziekie wielkie. Mam jeszcze jedno pytanie. A czy jak robię zakład w systemie np 2/5 gdzie w nawiasie mam (10 zakłady) to czy jeżeli postawię np 5 zł to czy na moim koncie muszę mieć 50 zł żeby grać. Czy w razie przegranej odejmują mi 5 zł czy 50 zł?

tbm 642

tbm

Forum VIP
Z tego co opisujesz to grasz bodajże w Bwin bądź Unibet choć mogę się mylić ;P W każdym bądź razie:

Jeśli spośród pięciu typowanych spotkań nie trafisz żadnego, bądź trafisz tylko jedno to od Twojego konta zostanie odjęta stawka 5zł x te 10 zakładów = 50zł (czyli 5x ilość zakładów bo stawka jest na zakład/komibinację).

Jeśli trafisz 2 typy to juz coś tam Ci się zwróci. Im więcej trafisz typów tym więcej kasy Ci się zwróci, bądź większa będzie wygrana. Wszystko w zależności od tego z jakimi kursami wybrałeś wydarzenia.

Ogólnie do grania systemowego polecam granie wyższym kursami. Najlepiej od 1,50 w górę bo mniejszymi naprawdę się nie opłaca grać do systemu ;)

Do góry Bottom