>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ile meczy na kuponie

E 3

emarti

Użytkownik
Ile stawiacie najczęściej meczy na kuponie? Jak oceniacie szansę postawienia np. złotówki i obstawianie 8-12 meczy? Czy taki kupon ma w ogóle szansę na wygraną? Ostatnio bawiłem się w stawianie w taki sposób i zauważyłem że przeważnie brakuje mi do szczęścia 2-3 mecze co mnie zaczyna już denerwować ????
Może lepiej stawiać po 20 - 50 zł ale na trzy, cztery mecze?

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Ile stawiacie najczęściej meczy na kuponie? Jak oceniacie szansę postawienia np. złotówki i obstawianie 8-12 meczy? Czy taki kupon ma w ogóle szansę na wygraną? Ostatnio bawiłem się w stawianie w taki sposób i zauważyłem że przeważnie brakuje mi do szczęścia 2-3 mecze co mnie zaczyna już denerwować Może lepiej stawiać po 20 - 50 zł ale na trzy, cztery mecze?
1,2 max 3 mecze na kuponie i większa stawka... tasiemki na dłuższą metę to same straty...

E 3

emarti

Użytkownik
1-3 mecze ale stawiając większą kasę bo stawiając złotówkę wygrywamy zazwyczaj ze 3-4 zł. Dziś znowu obstawiłem regionalną ligę niemiecką. Trochę poczytałem, analizowałem i wybrałem 13 meczy z czego trafiłem 9. Zawsze mi coś brakuje he, he... Ale postawiłem 1 zł tak więc mała strata.

i większa stawka...
tzn. ile? 20-50 zł czy więcej?

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
tzn. ile? 20-50 zł czy więcej?
Ja ci powiem że single to za 200 co najmniej ZADOWOLONY ??
Każdy gra za ile go stać a co do tego za ile grać to zależy od skuteczności i kursów jakie się gra .
Przy bardzo wysokiej skuteczności nie powinieneś grać i tak za więcej niż 7% kapitału masz małą skuteczność graj nawet za 1-2% lepiej by ta zabawa trwała dłużej niż puścić np 5 kuponów i spłukać się do zera , ale to tylko moje skromne zdanie :razz:

voriax 12

voriax

Użytkownik
Powielam zdanie powyżej ,kazdy gra za tyle ile go stać chodzi o to by w razie straty &quot;było na chleb&quot;. To tylko gra nic nie można na 100% przewidzieć tu dochodza rożne czynniki np. 3 czerwone kartki i dupa, 2 kontuzje w meczu i dupa + zwyczajnie byli gorsi w tym dniu itp.

Im mniej zdarzeń na kuponie tym szansa większa, prosta logika nawet losowo wybrane spotkanie piłkarskie w systemie 1x2 na każdą opcje masz 33% z kawałkiem szans na powodzenie typu- im więcej stawiasz tym większe ryzyko. Moim skromnym zdaniem stawianie taśm to stata pieniędzy -choć gdzieś sie tli nadzieja i jak przegrasz te 2zł to &quot;nie boli&quot; jak te 200 czy więcej.

E 3

emarti

Użytkownik
Ja osobiście dopiero zaczynam swoją przygodę z zakładami sportowymi :cool: Na początek wybrałem BAH z racji dobrej przejrzystości i czytelności strony. Czytałem że mają słabe kursy ale wszystko to traktuję jako zabawę i nie stawiam wysokich kwot. Chcę po prostu sprawdzić swoje &quot;umiejętności&quot;. Przelałem im 20 zł i stawiam zakłady po 1-2 zł. Jeżeli mnie to wciągnie to być może poszukam innego buka z wyższymi kursami i promocjami.
Co do zakładów na kuponie to zaczynam rozumieć że nie warto typować ~10 rozgrywek bo mimo tego że nie trafiam przeważnie 2-4 spotkań większą szansę mamy przy 3-4 meczach. Jednak z oczami jak 5 zł czytałem &quot;Top 10 zwycięzców&quot; oraz &quot;Wiecznych...&quot; na stronie bet-at-home

K 0

krecik7

Użytkownik
Ja zaczynałem rownież tasiemcami, ale ostatnio zmieniłem zdanie robie max 4 mecze wysokie stawki, i od razu widzę wygrane ;) polecam więc krótkie kupony z mała liczbą meczów niż tasiemce gdzie nie wchodzą 2-3 mecze..

E 3

emarti

Użytkownik
Takie zdanie również mam teraz. Tylko z tymi &quot;wysokimi stawkami&quot; jest trochę krucho ;)
A czy stawiając 3-4 mecze gracie kombinacyjnie czy systemem z możliwością np. jednego, dwóch błędów. Nie wiem czy to w ogóle dobry pomysł bo płacą znacznie mniej a w przypadku trafienia np. 2 spotkań z 4 to i tak nie zwracają postawionej stawki... :? Z kolei stawiając kombinacyjnie (na sztywno) człowiek ma lekkie obawy że w przypadku choćby jednej wpadki nic się nie ma. Z drugiej strony System to zawsze coś na otarcie łez :cool: Tak się dopytuję ale wybaczcie. Chcę poznać po prostu grających i ich sposoby.

T 29

tomato99

Użytkownik
żeby system się opłacał musisz mieć wysokie kursy na kuponie lub dużo kasy postawić, inaczej zawsze wyjdziesz na minus. Wiem z autopsji kiedyś trafiłem 7 meczy w systemie 7/10 i dostałem jakieś grosze.

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
AKO jest nie wazne, wazne zeby bylo 5 spotkan i wierz mi bedziesz na ✅
Epicki post.
Ja też zaczynałem od taśm po 7-8 zdarzeń za 2, max 3 złote i oczywiście nie często kupon wchodził, ale jak już był wygrany to radość była spora ???? .
Pamiętam jeszcze te czasy jak się wyniki sprawdzało w telegazecie...
Im byłem starszy tym coraz mniej zdarzeń puszczałem na kuponie aż w końcu doszedłem do wniosku że bardzo dobrym sposobem na przynajmniej nie przegrywanie jest granie singli. Oczywiście mam tutaj na myśli stawki kilkuset złotowe.
Czasem przejdę się do toto i dam taśmę ale to są max 4 zdarzenia i też za przyzwoitą stawkę.
Co do grania systemami, to trzeba grać po prostu spore kursy, można też grać blokami ( tu już kursy mogą być niskie) albo do systemu dopisać parę Pewniaków żeby to się wymnożyło lepiej ????

E 3

emarti

Użytkownik
Dobra... Może ktoś wytłumaczyć tą grę systemową? Jeżeli np. zagram za złotówkę systemem 9 z 10 to mogę np. wygrać 10 zł. Jeżeli za tą złotówkę zagram systemem 2 z 10 to kupon pojawia mi się z ewentualną wygraną ~2 zł. Czyli jeżeli wybierając 9 z 10 trafię 10 meczy wygrywam 10 zł ale jeżeli wybiorę 2 z 10 i trafię te 10 meczy to wygrywam tylko ~2 zł a to dlatego że za już 2 trafione coś dostaję dlatego za 10 trafionych w tym systemie dostaję tak mało. O to w tym chodzi?

Do góry Bottom