>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ile kuponów w ciągu dnia można zagrać ?

Status
Zamknięty.
K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie ma i nigdy nie bedzie takiego limitu ????
W praktyce im więcej grasz tym większe szanse na Twój błąd a tym samym zarobek dla bukmachera.
Takich &quot;limitów&quot; nie musisz się obawiać

H 0

hghormone

Użytkownik
I to mi się podoba ????
I rozumiem ze nawet jakbynm chcial to moge sobie 20 kuponow po 5 zł w ciagu dnia wystawic ? Czy jednak trzeba stawiac duzo wieksze pieniadze ?

H 0

hghormone

Użytkownik
A jak wygląda sprawa stawiania w ostatnich minutach stawiania na wygranego lub kto strzeli teraz bramke, bo wtedy jest dosyć łatwo wygrać.
Czy nikt sie nie przyczepi jesli bede stawial tylko na ostatnie minuty ?

H 0

hghormone

Użytkownik
Nie do konca rozumiem, bo napisales ze na zywo mozesz postawic jeden typ na jedną drużyne.
Ja postawiłem dwa.Pierwszy to &quot;czy padnie bramka miedzy 45 a 60 minutą&quot; i tu wygrałem.
Drugi postawiłem że do konca meczu nikt nie strzeli.To wszystko dotyczylo jednego meczu i wygrałem.
Ja wiem ze ok 90 minuty kursy sa mikroskopijne ale w np.w 80 minucie np. jak bedzie kurs 1.40 to jak postawisz 1tys. to mozesz zarobic 1400.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Przykro mi - Twój rozmówca został zbanowany ;)
Może się mylę ale chyba już Cie odsyłałem do Działu dla początkujących. Starasz się wyciągać wnioski... a niespecjalnie ci to wychodzi.
Powiększ swoją wiedzę na temat podstaw gry u bukmacherów a dopiero potem zakładaj podobne tematy.

Jedyne limity jakie możesz dostać u bukmachera to wielkości wygranej/stawki na dane spotkanie. Nie masz się jednak co obawiać... na nie trzeba umiejętnie zapracować - najpierw podstawy.
Jak już pisałem, żaden bukmacher nie ograniczy Ci ilości zakładów możliwych do zawarcia jednego dnia/miesiąca itd. Jedynie co może zrobić to określić maksymalne stawki + bodajże! ilość kuponów na których może pojawić się jedno spotkanie (o ile się nie mylę miałem taką sytuację w Betclicku).
Twoje pytanie dotyczyło chyba jednak gry &quot;całej&quot; oferty co:
A) jest niemądre
B) jest niemożliwe i niepotrzebne
Nie do konca rozumiem, bo napisales ze na zywo mozesz postawic jeden typ na jedną drużyne. Ja postawiłem dwa.Pierwszy to &quot;czy padnie bramka miedzy 45 a 60 minutą&quot; i tu wygrałem. Drugi postawiłem że do konca meczu nikt nie strzeli.To wszystko dotyczylo jednego meczu i wygrałem. Ja wiem ze ok 90 minuty kursy sa mikroskopijne ale w np.w 80 minucie np. jak bedzie kurs 1.40 to jak postawisz 1tys. to mozesz zarobic 1400.
Spokojnie możesz stawiać po więcej niż 1 zdarzenie z każdego spotkania na live.
Przecież o to chodzi. Bukmacherzy chcą żebyś tych zakładów zawarł jak najwięcej.
Myślisz, że tak łatwo ich ograć i się Ciebie boją? Jeśli by tak było to nie mielibyśmy tylu firm na rynku.
Co do kursu 1,40 na live. Można... tyle, że ten kurs (przy założeniu braku błędu buka) nie różni się niczym od innego kursu 1,40 przed spotkaniem.
Kursy są płynne i się zmieniają. Chyba nie przez przypadek przypadek prawda ;)?

Zamykam bo dalsza dyskusja jest zbędna

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom