>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III runda kwalifikacji Ligi Europy [05.08.2025 - 14.08.2025]

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Magical Snap - 2025.08.01 15.04 - 001.png

(Grafikę zaktualizuję jak będzie pełna dostępna oferta u bukmachera)

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je z kodem FORUMBUK wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus 200% do 400 PLN
1000x200.png

tarki_16 449,1K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
AEK Larnaka - Legia Warszawa:

Legia lub remis @1.62 STS
Legia @3.10 STS ( GAME CHANGER)

Spodziewałem się tutaj wyrównanych kursów, a mamy taką niespodziankę. Nie wiem, czy w wyjazdowym meczu w Ostrawie były takie kursy na Legię , a przynajmniej były porównywalne, a Banik to lepszy zespół od Larnaki. Obawiałem się tego dwumeczu z Czechami, udało się w wielkich bólach awansować do kolejnej rundy, ale trzeba zaznaczyć, że Legia zasłużyła, bo była lepszą drużyną na boisku, czy to w Ostrawie, czy w rewanżu w Warszawie. Teraz rywal wydaje się teoretycznie słabszy, bo na Cyprze poziom piłkarski zatrzymał się już kilka czy kilkanaście lat temu. Jedyne co może działać tutaj na niekorzyść Legii to pogoda, bo obecnie na Cyprze panują upały sięgające 35 stopni, ale powietrze jest suche i mamy porywisty wiatr, więc z tym powinni sobie poradzić zawodnicy. Piłkarsko Legia jest zdecydowanie lepszym zespołem, co pokazuje początek sezonu. Nowy trener zabrał się szybko do pracy i już widać efekty. Feio w poprzednim sezonie bez napastnika i z nijakim Gualem w składzie, który obecnie jest 3 wyborem, potrafił dojść do 1/4 finału LKE. Obecnie drużyna ma napastnika w formie, są zmiennicy, więc powinno być teoretycznie lepiej w obecnej fazie rozgrywek. Obejrzałem sobie kawałek meczu Larnaki z Cejle - oczy bolały od tego spektaklu. AEK to zespół złożony głównie z zawodników po 30 roku życia, w składzie próżno szukać młodziaków. Legia powinna ich wypunktować szybko technicznie czy szybkościowo. Larnaka cudem wygrała Puchar Cypru ogrywając po rzutach karnych mistrza z Pafos, dlatego grają w eliminacjach LE jak drużyna z Polski. W lidze zajęli 4 miejsce za Omonią, z którą Legia rywalizowała na jesień w fazie ligowej LKE i Legia wygrała w Nikozji 3:0, a obie drużyny prezentują podobny poziom na boisku. Może tutaj takiego wyniku się nie spodziewam, ale liczę, że Warszawianie nie będą kalkulowali, bo mają jeszcze rewanż na własnym podwórko, ale wygrają skromnie.

Do góry Bottom