>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III runda kwalifikacji Ligi Europejskiej 31.07.2014

Status
Zamknięty.
ciunek 335

ciunek

Użytkownik
AS Trenczyn - Hull City 2 @ 1.70
wynik: 0:0 ⛔

Wydaje mi się, że taki kurs, który znalazłem na bet-at-home to spore value na Anglików. Słowacy chociaż pokonali Vojvodinę Nowy Sad w poprzedniej rundzie, to nie są na pewno w tym meczu faworytem, raczej skazywałbym ich na pożarcie. Pomimo, że Trenczyn w sezonie 2013/14 zanotował drugą lokatę, tracąc 12 punktów do Slovana Bratysława, to moim zdaniem do drużyny Hull nie ma startu. Hull w Premier League w ubiegłym sezonie uplasowało się na 16. miejscu, to jednak do pucharów dostało się dzięki FA Cup. Po wyrównanym boju, uznali wyższość Arsenalu, jednak jak pokazali, potrafię grać w systemie pucharowym, w którym nie można odpuścić żadnego meczu, w przeciwieństwie do ligi. Trenczyn jak na razie w lidze słowackiej odniósł dwa zwycięstwa w dwóch meczach, Hull jest jeszcze w okresie przygotowawczym, jednak myślę, że Trenczyn poziomem pasowałby gdzieś do drugiej połowie angielskiej Championship . Hull odpowiednio się zmobilizuje, wiedząc, że piłkarsko jest dużo lepszą drużyną, a puchary to znakomita okazja do pokazania się.

F 72

filip11

Użytkownik
Neftci Baku - Chikhura 1.65 MarathonBet
wynik: 0:0 ⛔:

Azerski zespół bardzo dobrze zaprezentował się w poprzedniej rundzie, w której to wyeliminował team lepszy od Chkhury - a mianowicie Koper. Mimo, że przegrali mecz u siebie, zdołali odrobić wynik na wyjeździe i awansować, przy tym bardzo dobrze prezentując się na tle przeciwnika. Z kolei awans gruzinów w dużej mierze jest zasługą Bursasporu, który nie wykorzystał swoich szans w pierwszym meczu i fatalnie zagrał na wyjeździe. Według mnie kurs jak najbardziej zachęca do gry na 1.
Dynamo Moscow (Rus) - Shmona (Isr) 1.29 bet365
wynik: 1:1 ⛔

groven 2,2K

groven

Forum VIP

FC Astana - AIK Stockholm 1:1
Typ: 1 DNB
Kurs: 1.52

Wycieczka ze Szwecji do Kazachstanu aby rozegrać mecz w ramach eliminacji LE nie należy do przyjemnych.. Trudny, gorący teren, 7 godzin różnicy w czasie... generalnie kiepskie losowanie dla AIK. To będzie ciężki mecz dla gości i zdziwię się jeżeli wywiozą z tego egzotycznego, azjatyckiego terenu jakieś punkty. Poległy tam już takie zespoły jak armeński Pyunik czy izraelski Hapoel Tel Aviv. Co ciekawe obydwie te drużyny nie zdobyły nawet gola! Tracąc w sumie 5 bramek. 3 runda kwalifikacji Ligi Europejskiej to etap w którym są ekipy potrafiące utrzymać się przy piłce i zagrać atak pozycyjny. Dwie pierwsze rundy to czas dla zespołów &quot;uczących się&quot; i wchodzących na salony piłkarskie. Tu już trzeba coś umieć aby awansować do 4 rundy, która jest przepustką do europejskiej elity.
Różnica pomiędzy tymi zespołami jest taka, że Aik gra od 2 rundy, natomiast FC Astana od samego początku. Pamiętacie jak w poprzedniej rundzie AIK męczył się w dwumeczu z Linfield? Kojarzy w ogóle ktoś tą drużynę z was? Jest to ekipa z Irlandii Północnej, która w poprzednim sezonie zajęła 2 miejsce i dzięki temu dostała się do eliminacji. AiK jechał po pewną wygraną na wyspy. Kursy z tego co pamiętam 1.40-1.50 na nich były. A skończyło się porażką, po bardzo słabym meczu 1:0. Spotkania wyjazdowe to nie jest mocna strona Szwedów. W przeciwieństwie do spotkań rozgrywanych u siebie FC Astana, gdzie w zupełności dominują swoich rywali. Kwestia awansu myślę że rozstrzygnie się w Stockholmie. Tam AIK przy własnej publiczności będzie walczył jak lew, aby przejść do kolejnej rundy. Ja myślę, że mecz w Astanie będzie zdecydowanie pod dyktando gospodarzy, których stać na wygraną nie jedną a nawet kilkoma bramkami. Ja zabezpieczam się DNB co jest ultra bezpiecznym rozwiązaniem, po przyjemnym kursie np. do dubla.
Przypuszczaliście moi drodzy, że takie obiekty są w Kazachstanie? Przed wami nowoczesny 30 tysięczny obiekt FC Astana!

Kardemir Karabukspor - Rosenborg Trondheim 0:0
Typ: obie strzelą - TAK
Kurs: 1.87

Rosenborg to ambitna, doświadczona i ograna drużyna w europejskich pucharach, która widać podchodzi do tych eliminacji bardzo poważnie. Po drodze wyeliminowali łotewska Jeglave, wygrywając u siebie 4:0 i na wyjeździe 0:2. A mogli rewanż odpuścić mając zaliczkę 4 bramek! Mimo to zależało im na zwycięstwie. Mecz ze Sligo Rovers zakończył się porażką u siebie 1:2 za co piłkarze bardzo ubolewali. Rewanż to zwycięstwo 1:3 na wyjeździe. To wystarczyło do awansu. Ładnie, stylowo i co najważniejsze skutecznie (stosunek bramek 3 do 4 dla Rosenborga). Wydaje mi się, że gdyby grali w kwalifikacjach Ligi Mistrzów to nie mieliby dużych szans. Natomiast Liga Europejska jest wręcz stworzona dla takich drużyn jak właśnie Rosenborg i z pewnością odpowiada im gra na tym szczeblu. Powiem teraz co nieco o gospodarzach.. Kardemir na piłkarskich wakacjach. Sezon w Turcji się skończył. Nie wiem na jakim etapie przygotowań są piłkarze tego klubu. Pierwszy mecz nowego sezonu 31 sierpnia, a więc za ponad miesiąc. O sparingach za wiele nie pisze nigdzie.. ich turecka strona internetowa z tłumacza google niewiele mówi.. doczytałem się że przegrali 24 lipca 1:0 z Eskisehirsporem. Drużyna Karabukspora jest w dogodnej sytuacji bowiem dopiero zaczyna swoją przygodę z Ligą Europejską (nie rywalizowała w 1 i 2 rundzie). Mogli wnikliwie przyglądać się rywalom i układać wcześniej taktykę na dwumecz. Generalnie mecz bardzo ciekawie się zapowiada i z tej pary większe szanse daje na awans mimo wszystko drużynie Rosenborga, która ma atut iż jest w pełni sezonu. Natomiast głodny gry i pełen świeżości Kardemir będzie trudny do ogrania, zwłaszcza w Turcji. W poprzednim sezonie zajęli 7 miejsce w Turkey » SuperLiga. Średniak ligowy z Turcji vs znana marka z Norwegi. Z takiego połączenia typuje w tym spotkaniu over bramkowy i gole z obydwu stron. Nie zaskoczy mnie wynik 2:2, 1:3 itp. Ciekawostka na koniec &gt; Rosenborg strzela gole w każdym meczu wyjazdowym od 2 lutego 2014r. A więc passa kolejno aż 14 meczy z zdobytą bramką na wyjeździe. W taki zakład trzeba wejść. Defensywa to nie jest ich mocna strona. Myślę że przy odrobinie chęci Karabukspor przynajmniej 1 raz ukąsi.

Zulte Waregem - Shakhtar Soligorsk 2:5
Typ: obie strzelą - TAK
Kurs: 2.00

Zazwyczaj jest tak, że drużynom które pokonują w eliminacjach nasze zespoły życzy się jak najgorzej. Miejmy jednak chłodne umysły, to boisko wszystko zweryfikuje. Jak zobaczyłem, że na wygraną Waregem buki płacą 1.35 to mało z krzesełka nie spadłem. No bez jaj... to nie Barcelona.. Pogromcy Zawiszy mają widocznie chrapkę na fazę grupową i są bardzo doceniani po wyeliminowaniu polskiego zespołu. Nie chce być dla nich złym prorokiem, ale trafił im się niewygodny rywal, który wydaje mi się, że może sporo namieszać w tym sezonie, zarówno w lidze, jak i LE. Chyba nikt nie docenia potencjału białoruskiej drużyny. Fakt, że rywal w poprzedniej rundzie nie był wymagający i 6:1 w dwumeczu z Derry City nie jest powodem do dumy, ale postawa w lidze jest także ważna i tu Shakhtar spisuje się rewelacyjnie. Remis w czerwcu z BATE Borysów 0:0, wygrane na przełomie kilkunastu dni w lidze z Dnepr Mogilev i Zhodino spowodowały awans Shakhtara Soligorsk na 3 pozycję w tabeli Belarus » Vysshaya Liga. Ja myślę, że ten dwumecz będzie bardzo zacięty i zobaczymy sporo bramek. Belgijska drużyna spodziewa się ciężkiego rewanżu, dlatego cel to wypracowanie sobie odpowiedniej zaliczki na własnym stadionie. Myślę że Soligorsk nie będzie forsować tempa i im bliżej końca spotkania tym będzie grał na czas. A strzelona bramka w meczu wyjazdowym znacznie przybliży ich do awansu. Belgijska ekipa znana jest powszechnie z wyników overowych, dlatego liczę że otworzy się na tyle iż stworzy miejsce na wypracowanie dogodnych sytuacji dla Nikolai Yanusha i Dmitrija Osipienko. Obydwaj ostatnio w dobrej dyspozycji i zdobywanie goli dla Shakhtara Soligorsk przychodzi im z łatwością. Kurs na BTS wysoki i skoro Zawisza strzelił na wyjeździe to Shakhtar tym bardziej nie będzie miał z tym problemów. Over 2,5 gola po tym samym kursie co BTS mniej opłacalny. Zespoły muszą strzelić aż 3 bramki, a w przypadku BTS-a jedynie dwie. Kurs mamy identyczny, więc nie ma sensu wchodzić.

Dinamo Minsk - CFR Cluj 1:0
Typ: 1
Kurs: 2.50

Długo się zastanawiałem czy pograć z podpórką czy na czyste zwycięstwo gospodarzy. Padło to drugie.. Do stolicy Białorusi na mecz z tutejszym Dynamo przyjedzie drużyna CFR Cluj. Kursy spadają, ja złapałem ostatecznie po 2.50 u williama. Nie mam jakoś przekonania do rumuńskich ekip w tym sezonie. Inne ligi rosną w siłę, a mam wrażenie że poziom piłki w Rumunii stoi w miejscu. Wyeliminowanie Jagodiny (Serbia) przez CFR Cluj nie działa na mnie. W pierwszym nudnym meczu było 0:0, rewanż to wymęczone 0:1 (gol w &#39;81 minucie i autobus we własnej bramce). Taki styl to marny styl. Nie chcemy takiego oglądać w Lidze Europejskiej. Nie wiem z jakim nastawieniem zagrają przeciwko Dynamo Mińsk. Ale myślę że podobnie. Ich taktyka nagle się nie zmieni o 180 stopni. Białoruska drużyna w 10 ostatnich meczach wygrała 9 i 1 zremisowała! Szczęka mi opadła jak to zobaczyłem. Nie spodziewałem się że są w tak dobrej dyspozycji, to jest głównym powodem do postawienia na nich w tym spotkaniu. Obserwowałem ich poczynania jedynie w dwumeczu w poprzedniej rundzie. Ktoś powie: &quot;przecież CFR Cluj też ostatnio wygrał w lidze&quot;. Dobrze, ale to dopiero pierwszy mecz po wakacjach! To inauguracja nowego sezonu w Rumunii. Dla przeciwstawienia sezon w Białorusi jest w pełni i zawodnicy Dynama są w przysłowiowym &quot;transie&quot; czy &quot;gazie&quot; jak kto woli. A CFR Cluj dopiero wchodzi w sezon. Zawodnicy muszą przećwiczyć jeszcze kilka nowych rozwiązań, zgrać się do końca i o dyspozycji tego zespołu można coś powiedzieć.. ale za miesiąc. Ja widzę zwycięstwo w czwartek Dynama Mińsk. Być może minimalnie, być może nieco wyszarpane, ale zwycięstwo. W meczu z Fińską Mypa, tak ich zdominowali, że Ci ledwo co wychodzili za połowę, oddając bodajże 1 celny strzał w światło bramki Dynama. Wynik 3:0 może nie powala na kolana, ale z pewnością cieszy. To będzie test dla zawodników z Mińska, jeśli wygrają to myślę że mają awans do IV rundy w kieszeni. Jeśli wygra CFR Cluj, to w rewanżu można śmiało walić BTS i to gruuubo. Bo goście pojadą do Rumunii zgryźć trawę żeby awansować.
Fani Dynama Mińsk należą do jedynych z najbardziej zagorzałych w kraju, ich doping będzie 12 zawodnikiem w meczu Ligi Europejskiej

Otrzymane punkty reputacji: +14
waniak 179

waniak

Użytkownik
BSC Young Boys - Ermis Aradippou
Typ: Czy drużyna 2 strzeli bramkę ? NIE ✅✅✅✅
Kurs: 2.25
Buk: BWIN
6/10​

Przyznam szczerze, że w kwalifikacjach do LE i LM szukam w większości meczy, właśnie takich w których jest duża szansa że, po prostu drużyna przyjezdna mało obyta w europejskich pucharach i na dodatek średniak w swojej lidze po prostu nie trafi gola i póki co to się sprawdza. Na czwartek znalazłem ciekawy mecz, bowiem drużyna ze Szwajcarii podejmuje cypryjską drużynę która jeszcze nie rozpoczęła ligi, Szwajcarzy za to rozegrali już dwa mecze i dwa zremisowali dołóżmy do tego mecze towarzyskie więc obycie z piłką na plus dla szwajcarów.
Drużyna z Cypru rozegrała 4 mecze przygotowawcze z w tym dwie porażki z AEL i Amonia Nicosia w obu dostała 2:0 nie strzelając nawet bramki.

Przyjeżdża kopciuszek z Cypru który na swoi stadionie mieści ledwo 5 tysi ludzi którzy od lat bujają się a to w 2 lidze cypryjskiej pozniej wracają do 1 i tak w kółko wgl nie obyta w europejskich pucharach i bukmacherzy wystawiają 2.25, że nie strzelą bramki ? jak najbardziej biorę to ! ;)

Według mnie jest duża różnica kultury obycia z piłką i krótko mówiąc Cypryjczycy jutro po prostu będą obsrani i nawet z połowy nie wyjdą.

-------------------------------------------------------------------​

Zorya Lugansk - Molde
Typ: 2 (ewentualnie DNB jak pojawią się kursy na to)⛔⛔⛔
Kurs: 2.60
Buk: BWIN
6/10​

Zorya nie podejmie drużyny Norweskiej na swoim stadionie ponieważ putin na wschodzie robi rozpierduche, mecz odbędzie się na terenie neutralnym. Molde solidny norweski zespół który jest w gazie i rytmie meczowym bowiem liga jeszcze trwa zajmują 1 lokate w lidze. Ukrainska liga dopiero co się zaczęła.

Zorya po raz pierwszy od 74&#39; gra w europejskich pucharach gdzie Molde praktycznie co sezon występuje w ów wyżej wymienionych rozgrywkach.

Obycie, rytm meczowy i neutralny stadion to są argumenty którymi się sugeruje, łatwo drużynie z Ukrainy po prostu nie będzie, nie widzę w ogóle argumentów po stronie drużyny z Luganska

Otrzymane punkty reputacji: +1
mortal_wombat 16

mortal_wombat

Użytkownik
Ciekawostka na koniec &gt; Rosenborg strzela gole w każdym meczu wyjazdowym od 2 lutego 2014r. A więc passa kolejno aż 14 meczy z zdobytą bramką na wyjeździe. W taki zakład trzeba wejść.
Trzeba dodać również, że w poprzednich latach Rosenborg był również bardzo skuteczny w meczach wyjazdowych.
W sezonie 2013/2014 w 2 meczach kwalifikacji do LE:
2 bramki z Crusaders
1 bramka z St. Johnstone
W sezonie 2012/2013 w 7 meczach wyjazdowych w kwalifikacjach i w grupie:
3 bramki z Crusaders
2 bramki z Ordabasy
1 bramka z Servette
1 bramka z Legią
2 bramki z Rapidem
1 bramka z Metalistem
bez bramki z Bayerem
Sezon 2011/2012 i kwalifikacje LM oraz LE:
bez bramki z Breidablik2 bramki z Plzen
1 bramka z AEK Larnaca
Sarajevo (BIH) - Atromitos (GRE) Typ: 1X @1,33 Buk: Betclic
wynik: 1:2 ⛔

Przyznam szczerze, że w 1 meczu poprzedniej rundy kwalifikacyjnej straciłem kupon przez Sarajevo, ale widząc co wyrabiali u siebie z norweskim Haugesund sądzę, że z równie przeciętną drużyną z Grecji powinni sobie poradzić. Wracając do poprzedniego meczu Sarajewa na własnym boisku z Norwegami.
A więc śledziłem ten mecz na live, ponieważ postawiłem czystą 1 na gospodarzy i mocno byłem rozczarowany przegraną Bośniaków. Dlaczego?
A dlatego, że Norwegowie w Sarajewie nie mieli praktycznie życia. Proszę zwrócić uwagę na statystyki meczu. 57% posiadania piłki gospodarzy, 30 sytuacji bramkowych, 14 strzałów na bramkę, 12 rzutów rożnych. A goście? 43 % posiadania piłki, zaledwie 2 sytuacje bramkowe, 1 strzał na bramkę i... 1 bramka.
Myślę, że w jutrzejszym spotkaniu będzie podobnie, ale tym razem Bośniacy nie popełnią tego samego błędu i będą dokładniejsi. Niesieni dopingiem swoich kibiców, nie mogą popełnić tego samego błędu, bo pomimo że z Norwegami udało im się wygrać w rewanżu 3-1 to z Grekami już tyle szczęścia może nie być.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Trencin - Hull City
Wielkie święto z okazji awansu do Ligi Europy odbyło się w Hull, jutro odbędzie się pierwszy z dwumeczów przeciwko Słowackiemu Trencinowi. Wiele się czyta o kłopotach gospodarzy pod względem organizacyjnym i finansowym. Tygrysy z Hull co prawda są biednym ale stabilnym klubem w Anglii, warto odnotować że dokonali ciekawych wzmocnień Ince z Blackpool syn legendy i równie utalentowany, Snodgrassa który w Leeds dokonywał cudów, Maguire który trzymał w ryzach środek pola w Sheffield czy Robertsona z Dundee. Ich skład na papierze wygląda bardzo dobrze jutro będzie przetarcie bo Stev Bruce ma chrapkę zajść daleko w Lidze Europy
wynik: 0:0
Zwycięstwo Hull @@ 1.90 ⛔
Handiacap 1:0 @@ 3.20 ⛔

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Karaganda - Hajduk ✅
1 @1,90

Unibet
Ta sama sytuacja co wtorkowy mecz Salzburga z Karabakhem. Trudny teren, Kazachowie na swoim boisku trudni do pokonania do tego Hajduk w nie najlepszej formie co widać po jego ostatnich wynikach. Kurs spadł sporo jak widzę ale moim zdaniem i tak warto spróbować.
Powodzenia.
łatwa kaska ;)

Otrzymane punkty reputacji: +14
adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Dziś o niebo trudniejsze mecze do typowania niż w poprzedniej rundzie.
Przychylam się w dość dużej mierze do 2 typów wyżej,Karagandę widziałem w poprzednim sezonie LE - potrafią u siebie atakować żywiołowo, przycisnąć wysokim pressingiem.
Dla Trenczyna też ta runda będzie ostatnią,ale u siebie jako tako ogarniają.
Ja najbardziej przyglądałem się dwóm pojedynkom rumuńsko - czeskim.
Petrolul - Pilzno w ogóle wygląda jak para kwalifikacji do LM, a jedna z nich nie zagra nawet w LE. Pilzno wiadomo, w tamtym roku grało w LM,ale trafiło w grupie na Bayern i MC - no i było pozamiatane.
Petrolul dosyć nowa siła w rumuńskiej piłce.
Jeśli ktoś myśli ,że w Polsce były zawiłości przy fuzjach Lechii-Polonii czy Lecha - Amiki to niech wie,że Petrolul został założony w Bukareszcie,po wojnie przeniesiony do Ploesti gdzie kilkanaście lat temu łączy się z Astrą(a de facto Astra przyjmuje nazwę Petrolul),która to Astra następnie odradza się,awansuje do dywizji A,toczy derbowe boje z Petrolulem ,a dwa lata temu migruje do Giurgiu - przejrzyste prawda?
Napędzany petrodolarami Petrolul ma w składzie kilku nietuzinkowych graczy - od stycznia - rumuński,bardzo doświadczony weteran Mutu (były gracz Chelsea i Juventusu),znany kibicom Legii Toto Tamuz czy pomocnik Albin,który w barwach Getafe rozegrał ponad 100 spotkań, w meczu z Realem dwukrotnie pokonał nawet Casillasa,ale po przejściu do Espanyolu trapiony kontuzjami, w między czasie czerwona kartka i tylko 16 meczów w dwa sezony.
Tak czy inaczej Petrolul ma kilku zawodników jakich próżno szukać w ekstraklapie.
Już tak w skrócie podsumowując to obydwie drużyny do niedawna z Ploesti są bardzo mocne u siebie - Petrolul w ubiegłym sezonie nie przegrał u siebie żadnego meczu,dwa lata temu tylko jeden - ze Staua.
W całym ubiegłym sezonie stracili - grając u siebie tylko 7 bramek, w przedsezonowych sparingach tylko jednego w 5 meczach grając min z Mariborem czy Partizanem.
Gdyby tylko mieli słabszego przeciwnika można by iść jak w dym ????
Tak czy inaczej do rozważenia proponuję:
Petrolul DNB @1,83, under 2,5@1,75, drużyna gości obie połowy równa liczba bramek @2,25.
Astra na pewno w tym sezonie zagrozi hegemonii Steauy - już ograli ich w superpucharze,podejrzewam,że będą napaleni na reaktywowany po długiej przerwie puchar ligi,mocni u siebie a statystyki Slovana(5 wygranych na 15 spotkań w ubiegłym sezonie) z wyjazdów nie powalają.
Astra @ 2,00 lub Astra DNB @1,4
Kursy z Bet365.

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Karaganda - Hajduk
Popieram typ na Karagandę.Zespoły z Kazachstanu robią spory progres w tym właśnie Karaganda,która bez najmniejszych problemów przeszła dwie poprzednie rundy.Hajduk to zespół zdecydowanie słabszy od Dinama czy Rijeki.Rok temu odpadli z Dila Gori.Tutaj gorący teren i myślę,że sobie nie poradzą.

Karaganda @ 1.88 ✅
Unibet

Young Boys - Ermis

Ermis to czwarta drużyna ligi cypryjskiej poprzedniego sezonu ale nawet dużo słabsza niż AEL czy Apoel.Do tego nie mają doświadczenia w pucharach.Young Boys to czołówka ligi szwajcarskiej,trzecie miejsce w poprzednim sezonie.Ten sezon zaczęli od dwóch remisów w lidze ale mają już jakieś przetarcie w porównaniu do Ermis,które swój pierwszy mecz ligowy rozegra dopiero 23 sierpnia.Handicapem dla drużyn z Cypru jest zawsze własny teren,gdzie panują trudne warunki klimatyczne ale na wyjeździe raczej nie będą mieli nic do powiedzienia.Po za tym to nie te umiejętności co np.Apoel,brak doświadczenia więc nie wróże im sukcesu.
Young Boys -1,5 @ 1.91 ⛔
Marathon

Vikingur - Rijeka
Rijeka na początku sezonu prezentuje się bardzo dobrze,odprawili Ferencvaros w poprzedniej rundzie,wygrali superpuchar z Dinamem,rozgrywki ligowe też zaczęli od zwycięstwa z Hajdukiem.Vikingur przebrnął aż przez dwie rundy co na pewno jest dla nich sporym sukcesem ale uważam,że stało się tak głównie za sprawą nieudolności rywali.Nie widziałem meczy z Tromso ale wcześniejszy przeciwnik Daugava to drużyna słabiutka jak i cała liga łotewska więc nie zdziwił mnie nawet awans Vikingur do kolejnej rundy.Tutaj raczej ich przygoda się zakończy bo Rijeka to inny poziom i liczę,że już w pierwszym spotkaniu Chorwaci się z nimi rozprawią.

Rijeka -1.75 @ 1.83
✅
Bet365
DVTK - Krasnodar
Tutaj spróbuję overa bo DVTK to drużyna,która idealnie pasuje do tego typu.Z Birkirkara dwa razy wykręcili overa i z Litexem u siebie.Teraz może być podobnie bo w ofensywie prezentują się dobrze i u siebie mogą coś tam pyknąć ale obrona strasznie dziurawa.Nie zdziwiłbym się jakby Rosjanie sami pokryli over.Widziałem poprzednie mecze DVTK i ciężko mi sobie wyobrazić tutaj jakąś głęboką defensywę z ich strony bo oni lepiej prezentują się w grze do przodu a w obronie popełniają sporo błędów.
over 2,5 @ 1.75 ✅
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +3
aliant 531

aliant

Użytkownik
Dyn.Moskwa-Kiryat Shmona
Zapraszam do Moskwy, gdzie miejscowe Dynamo podejmować będzie izraelski Kiriat Shmona. Faworyta w tym spotkaniu wskazać nie trudno. Goście to drużyna - zagadka. Mimo to zawodnicy w lidze na pozór zdominowanej przez kluby z Tel-Avivu, Hajfy czy Beer-Shevy potrafili zająć 3 miejsce w poprzednim sezonie. Niestety w obu krajach nie ruszyły jeszcze ligi krajowe, stąd formę można analizować niestety tylko na meczach sparingowych. Gospodarze pokazali się w nich z całkiem niezłej strony. 6 spotkań, 4 zwycięstwa, remis i porażka. Na uwagę przede wszystkim zasługuje świetna dyspozycja strzelecka. 13 strzelonych bramek m.in takim zespołom jak Udinese, Metalist Charków czy Sparat Praga, dają nadzieję, że dzisiaj także goli nie zabraknie. Co przemawia jeszcze za gospodarzami? Na pewno atut własnego boiska, lepszy skład no i większe doświadczenie. Wprawdzie dla Kiryatu to nie debiut w rozgrywkach europejskich - w sezonie 2012/2013, zagrali w fazie grupowej LE i jest to ich zarazem największy sukces, jednakże daleko im do osiągnięć drużyny ze stolicy Moskwy. Stawiam na dość jednostronny pojedynek. Rosjanie na pewno zagrają na 100% by kwestie rewanżu rozwiązać już u siebie dlatego myślę, że ten mecz skończy się ich przekonującym zwycięstwem.
Mój typ:
Wygrana Dynama z handi. -1
(0:1)⛔
PSV - SKN St Pölten
Ten mecz zapowiada się chyba najbardziej jednostronnie z wszystkich dzisiejszych. Doświadczona i utytułowana ekipa z silnej europejskiej ligi - PSV Eindhoven, podejmować będzie finalistę rozgrywek o Puchar Austrii z poprzedniego sezonu - SKN St Polten. Goście ukończyli poprzedni sezon na 4-tym miejscu. Może nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że na co dzień grają w... Erste Liga czyli drugiej klasie rozgrywkowej. Klub ten jest stosunkowo młody. Założono go w 2002 roku i poprzedni sezon był na pewno dla nich najlepszy. Ich dojście do finału Pucharu Austrii było sporą niespodzianką. Tam ulegli jednak Salzburgowi 2:4. W poprzedniej rundzie odprawili z kwitkiem Botev Plovidiv, najpierw przegrywając na wyjeździe 1:2, ale wygrywając u siebie 2:0. Jedyne co może przemawiać za jakąś niespodzianką to fakt, że gracze SKN są już w normalnym rytmie meczowym, jednakże wątpię aby to miało jakieś większe znaczenie. Różnica klas obu zespołów jest zbyt duża. Austriacy ostanio wygrali wysoko (8:0) w 1 rundzie Pucharu Austrii, są także po 2 kolejkach swojej ligi w której zaliczyli zwycięstwo i remis. Co ciekawe oba zespoły nie wiedząc jeszcze, że spotkają się w Lidze Europy, zagrały tego lata sparing ze sobą. Lepsze okazało się PSV, które zwyciężyło 1:0. Holendrzy z kolei mają za sobą średniawy sezon. Jak na ekipę z takimi tradycjami, 4 miejsce to nie jest szczyt marzeń i możliwości. W sparingach wypadli jednak bardzo dobrze, zaliczając 4 wygrane, remis i przegraną, choć z drugiej strony nie mieli jakichś wybitnych przeciwników w tych meczach. Mimo wszystko nie widzę w tym meczu miejsca na sensację, jakim byłby nawet remis. Gospodarze to ekipa doświadczona i lepsza kadrowo i o ile ze średniakiem z Bułgarii udało się zrobić niespodziankę (choć i z nimi przegrali na wyjeździe), o tyle dzisiaj czuję, że graczy z północno-wschodniej Austrii czeka po prostu tęgie lanie.
Mój typ:
Wygrana PSV z handi. -2 (0:2)
2 Betclic⛔

adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
Dla osób grających na Karagandę (sam to zresztą też gram) w Bet365 zamiast czystej 1 po 1,80 lepiej zagrać AH:-0,5 po 2,025 bo jest to to samo, a kurs znacznie lepszy. Karaganda do boju !
Pięknie ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Astra - Liberec✅
Typ: 1X
Kurs: 1.22
Astana - AIK✅
Typ: AIK czyste konto? NIE
Kurs: 1.28
Karabukspor - Rosenborg⛔???? 0-0
Typ: Rosenborg czyste konto? NIE
Kurs: 1.28
Ako: 2.02
Buk: bet365
Na dziś wymyśliłem jeszcze takie ako jak widać powyżej. Żeby to pograć zostało jeszcze 30min. W pierwszym meczu Rumuni grają z Czechami i myślę że tego meczu nie przegrają. Astra na swoim boisku jest bardzo groźna w tym sezonie będą poważnym kandydatem do mistrzostwa Rumuni, w LE też zapewne będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony.
2 kolejne zakłady powinny wejść gładko AIK w meczach wyjazdowych traci bardzo często a teren w Kazachstanie jest ciężki podobnie jest z Rosenborgiem. &quot;Analiza&quot; może i marna ale nie mam czasu na rozpisywanie kto chce ten skorzysta.

Zapraszam do odwiedzania mojego tematu tam jeszcze 2 kupony z LE na dzisiaj:
http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-scotta-94917-14.html#post4675420
Każdy miesiąc na ✅

D 0

danke

Użytkownik
NEFTCI BAKU (AZE) - CHIKHURA (GEO) Typ: 1 Kurs: 1,70 Buk: bet-at-home
wynik: 0:0 ⛔

Witam! Mam do zaoferowania mecz miedzy Neftci a Chikhura. Neftci to zdobywca pucharu w swoim kraju ( 4 miejsce w lidze ) a Chikhura awans wywalczyła dzieki zajęciu 3 miejsca w rodzimej lidze.
W poprzedniej rundzie Neftci w dwumeczu pokonało słoweński Koper, przegrywając w pierwszym meczu u siebie 2-1 natomiast w rewanżu wygrali 2-0.
Chikhura w poprzedniej rundzie rozprawiła sie niespodziewanie z Bursasporem nie strzelając im ani jednego gola. W obu meczach był remis 0-0 a druzyna z Gruzji wywalczyła awans po rzutach karnych na własnym stadionie.

Moim zdaniem drużyna z Azerbejdżanu zagra dobre spotkanie a motywować ich będzie rehabilitacja za porazke u siebie w poprzedniej rundzie. Moim zdecydowanym faworytem jest gospodarz, który prezentuje lepsza formę, oraz skutecznosć od ich przeciwnika. Kurs moim zdaniem wysopki dlatego warto zagrac.

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Wczoraj moje typy fatalne oprocz tego z Typu Dnia. No ale nie zawsze ma sie dobry dzien. Dzis pod lupe zabralem LE. Tydzien temu dalem kupon szalony.. 12 meczy i nie wszedl mi tylko Atromitos - ROPS remis do 15min. po bledzie.. No ale dobra czas na analize!

Dynamo Minsk - Cluj handicap 0:1 1 - 4.95 Fortuna ???? ⛔
Kurs ryzykowny ale realny. Dynamo wygra jak leci co sie da a Cluj to nie to samo co kiedys. Taki sredniak. Warto zeby jakas zaliczka przed rewanzem byla a 1 bramka u Siebie to jednak mało ????
Mlada Boleslaw - Lyon 1X - 1.92 Fortuna ⛔
Mlada u Siebie gra solidnie zreszta jak to czeskie zespoly. Lyon jakos zawsze jak gral z takimi zepsolami albo w LE na wyjazdach nie czarowal Mnie. Wydaje mi Sie. ze Mlada tak jak wczoraj Aktobe bedzie chciala nie przegrac przynajmniej tego meczu a kto wie moze i wygrac bo w Lyonie bedzie ciezko o pozytywny rezultat.
Stjarnan - Lech 1X - 1.81 Fortuna ✅
wczoraj Legia o dziwo Mnie zaskoczyla. Ale pewnie jak bym dal na nich to by przegrali ???? No ale patrzac w Statystyki Stjarnan ma u Siebie wyniki przyzwoite jedynie na 10 meczy porazka w Pucharze Ligi po dogrywce z jakims Trottur. A Lech? Jak to lech przeplata te swoje mecze pewnie bedzie jak w Estonii i Lech znowu bedzie chcial rozstrzygac mecz u Siebie bo pod wodza Rumaka w Pucharach na wyjazdach zbyt dobrze sobie nie radza.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom