>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III runda eliminacji Ligi Mistrzów - 28-29.07.2015

Status
Zamknięty.
interista18 773

interista18

Użytkownik
Videoton - BATE

Rok temu na tym samym poziomie również mieliśmy pojedynek węgiersko-białoruski. Pierwszy mecz także odbywał sie na Węgrzech. Kursy z pierwszego spotkania były bardzo zbliżone do kursów na jutrzejszy mecz. Pierwszy mecz skończył sie zwycięstwem Debreczynu 1-0, po golu z rzutu karnego w drugiej połowie. Mecz nie był porywający i wszystko i tak miało rozstrzygnąć się za nasza wschodnią granicą.
Widżę tutaj analogiczną sytuację i przypuszczam, że żadna z drużyn nie otworzy się zbyt mocno, wiedząć że najprawdopodbnie wszystko rozstrzygnie się na Białorusi. Wynik bezbramkowy nie będzie krzywdzący dla żadnej z drużyn i szczególnie w pierwszej połowie liczę na spokojny mecz, w którym nie będzie się zbyt dużo działo.
Dodam jeszcze, że oba mecze Videotonu w poprzedniej rundzie kończyły sie bezbramkowym remisem do przerwy, a w przypadku BATE taka sytuacja miała miejsce raz.

Poniżej 0,5 gola - I połowa@2,55 bwin ✅

Milsami - Skenderbeu

W tym meczu w ciemno idę w czerwoną kartkę. Milsami w meczach z Ludo zebrało 9 żółtych kartoników i 1 czerwony. Skenderbeu zebrało z kolei 5 żółtych i 1 czerwoną.
Oglądałem mecz w Mołdawi, w którym sędzia pozwalał na dużo gospodarzom. Pierwszy mecz w Bułgarii także był dośc ostry. Co do Albańczyków to kieruję się tylko statystykami i skrótami meczów. Wiadomo, że jest to pierwszy mecz w dwumeczu, ale wobec pojedynku mistrza Mołdawi i Albanii nie mogę przejść obojętnie wobec takiego typu. Skenderbeu znane jest z &quot;podejrzanych&quot; meczów, gdzie wchodzą wysokie kursy, więc dodatkowo biorę lekko łamańce w obie strony.

czerwona kartka @3,43 -&gt; @3,01 STS ⛔

1/2 @51 bwin ⛔
2/1 @36 bwin
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Milsami - Skenderbeu 0-0HT @2.60 uni ✅ ✅

Wydaje mi się, że mecz będzie wyrównany, dużo walki. Goście przyjadą tu po dobry wynik, a każdy nie gorszy niż jednobramkowa porażka. U siebie są piekielnie mocni i tam będą chcieli zrobić awans. Tu liczę na bardziej rozważną grę i szczelną defensywę. Niby Milsami wyeliminowali Ludo, ale to bardziej Bułgarzy przegrali ten dwumecz. Bardzo nieskutecznie, mało pomysłu na grę i przede wszystkim głupie błędy w defensywie i zlekceważenie rywala. Generalnie kto by nie awansował, to będzie słaba drużyna jak na IV rundę, ale jak widać można sprawić niespodziankę.

Steaua - Partizan BTS @2.10 bet365 ✅ ✅
Steaua słaba i dziurawa jak nigdy, Partizan nie gra świetnie na wyjazdach, więc pewnie Rumuni im coś wbiją, ale sami też mogą coś przyjąć. Ze Żyliną zagrali tragiczny rewanż i nawet przeciw &#39;10&#39; rywalom byli przyparci do muru i bronili się rozpaczliwie. Byli blisko odpadnięcia. Partizan ma dobrych piłkarzy. Przede wszystkim Babovic, Zivkovic młody talent i żądło Bojinov. Bułgar zasmakował już dobrej piłki i z pewnością może niejednokrotnie ukłuć rywali. Ciekawy kurs. Zapowiada się ofensywne spotkanie. Partizan przede wszystkim u siebie na serbskiej marakanie będzie chciał ogarnąć ten dwumecz, ale trzeba wyjechać z dobrym wynikiem.

Maccabi Tel Aviv - V. Pilzno o2.5 @2.10 pinnacle ✅ ✅ 1-2
Maccabi w ofensywie gra nieźle, ale miewa babole w defensywie. Myślę, że to będzie ofensywne spotkanie. Goście z pewnością nie przyjadą się bronić. Będzie ciekawie, kurs też wygląda ok. Izraelczycy dwukrotnie stracili bramki z Maltańczykami (łącznie 3).

Videoton - BATE 0-0HT @2.38 WH ✅ ✅
Videoton raczej dużo do powiedzenia mieć nie będzie. W lidze słabo się spisują, ale to pewnie odpuszczenie na rzecz LM. Tutaj ledwo awansowali z amatorami z Walii. BATE trochę lepiej, choć też mieli problemy z Irlandczykami - Dundalk. Powinni pewniej awansować. Obie ekipy nie szaleją jeśli chodzi o strzelanie bramek. Będzie dużo walki, BATE nieźle nawet w defensywie. Może trochę niski kurs, ale powinien wejść.

Otrzymane punkty reputacji: +47
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
CSKA Moskwa - Sparta Praga 1 @ 1.59 Marathonbet ⛔ ⛔ ⛔

CSKA Moskwa - Sparta Praga 1 @ To Qualify 1.22 Ónibet
Los przydzielił naprawdę trudnego rywala Sparcie Praga, która w ubiegłym sezonie przegrała Mistrzostwo Czech różnicą 5 punktów straconych do Plzenu. CSKA Moskwa to zespół który rok w rok melduje się w fazie grupowej Ligi Mistrzów i ma bardzo duże doświadczenie na europejskich boiskach w meczach z naprawdę dużymi potęgami futbolu. W dodatku trzeba powiedzieć sobie jasno, że poziom piłki w Rosji jest o wiele wyższy niż u naszych południowych sąsiadów, gdzie na dobrą sprawę liczą się dwie bandy Plzen i Sparta (rok temu jeszcze Jablonec). Warto dodać, że obie drużyny walczące o kwalifikacje do Ligi Mistrzów są zdecydowanie drużynami swojego boiska - mają naprawdę bardzo dobry bilans ligowych spotkań wygranych u siebie i zdecydowanie będzie to atut dla jednych i drugich. Kadrowo na pewno przepaść, CSKA to naprawdę klub z dużymi nazwiskami i dużym zapleczem finansowym, a Sparta to mimo wszystko tylko Sparta, która posiada w swoich szeregach piłkarzy średniego formatu. W mojej opinii ciężko będzie Czechom wywieźć z Rosji pozytywny rezultat, bo z całą pewnością CSKA zrobi wszystko żeby mieć zaliczkę przed drugim meczem, bo w Pradze może być ciężko. W sprawie awansu to dla mnie zdecydowanym faworytem CSKA.
Maccabi Tel Aviv - Plzen X2 @ 1.46 Oddsring ✅ ✅ ✅
Maccabi Tel Aviv - Plzen @ To Qualify 1.33 Betsson
Maccabi to z całą pewnością solidna drużyna, która nie jest anonimowa w świecie europejskiej piłki. Jeśli chodzi o swoje podwórko to zdecydowanie potentat ale według mnie nie na tyle silny na ile wskazuje ta nazwa. Najlepiej obrazuje to przegrana na wyjeździe z zespołem Hibernians w II rundzie kwalifikacji do Ligi Mistrzów. Trzeba powiedzieć sobie jasno, że przegrana w meczu z zespołem z Malty dla takiego zespołu jak Maccabi to wielki wstyd i powód do swojego rodzaju hańby. Plzen to według mnie drugi najgroźniejszy rywal do wylosowania po FC Basel, który przypadł Kolejorzowi. Dla mnie zespół Viktorii Pilzno to przede wszystkim bardzo duży kolektyw i zespół, który potrafi grać bardzo ładną piłkę. Warto dodać, że grają bardzo dobrze u siebie i świadczyć o tym najdobitniej może statystyka 14-0-1 z zeszłego roku w lidze czeskiej. Oczywiście nie spodziewam się jakiegoś rozjazdu ze strony Czechów ale wywiezienia przynajmniej bramkowego remisu dającego im duże pole manewru w meczu u siebie. Z aspektów przemawiających za Maccabi warto wziąć pod uwagę po pierwsze klimat i fakt, że uważam ich również za drużynę własnego boiska - ale słabszą niż Pilzno.
Young Boys - Monaco X2 @ 1.28 Marathonbet ✅ ✅ ✅
Young Boys - Monaco 2 @ To Qualify 1.20 Ónibet
Tutaj według mnie krótko, bo oba zespoły to trochę inna półka. Monaco w ostatniej edycji Ligi Mistrzów zaprezentowało się naprawdę świetnie i to co wpadło w oko to przede wszystkim perfekcyjna gra z tyłu i wyprowadzanie śmiertelnie groźnych kontr. O tym fakcie najlepiej opowiedzieć może drużyna Arsenalu, która została po prostu zabita przez Francuzów. Young Boys to solidna ekipa ze Szwajcarii ale nic więcej, obycie ze strony Monaco jest naprawdę dobre, grają codziennie w o wiele mocniejszej lidze i muszą mierzyć się z ekipami pokroju PSG. W dodatku w kadrze zupełnie inna półka piłkarska, inne fundusze klubowe i zupełnie inne cele.
Dinamo Zagrzeb - Molde @ To Qualify 1.42 Ónibet
Nie widzę tutaj za bardzo awansu Norwegów. Nie chce ich nie doceniać, bo według mnie to będzie potencjalnie najtrudniejsze spotkanie z wyżej wymienionych ale Dinamo to po prostu solidna europejska ekipa. Według mnie stracili trochę na wartości względem ostatnich lat ale dalej mają wiele atutów żeby powalczyć o fazę grupową Ligi Mistrzów. Ostatnie mecze w ich wykonaniu były słabe, zarówno mecz Hajdukiem czy pierwszy mecz z Fola Esch. Bardzo możliwe jest, że w pierwszym meczu z Hajdukiem gracze z Zagrzebia podeszli do tego meczu na dość dużym luzie bez presji wyniku, bo w końcu była to tylko pierwsza kolejka (a i tak wywalczyli remis). Co do spotkania z zespołem z Luksemburga to zwyczajnie ich zlekceważyli i dostali solidną nauczkę, bo w następnym meczu grając już na swoim poziomie wygrali to spotkanie bardzo zdecydowanie. Teraz dostają rywala, który jest w ich zasięgu ale od pierwszego meczu trzeba walczyć na pełnej mobilizacji. Jeśli chodzi o doświadczenie i umiejętności to wszystko po stronie Dinama, według mnie faworyci do awansu w dwumeczu.​

deserteagle 2,3K

deserteagle

Użytkownik
Young Boys - Monaco / Wynik: 1:3 :]

Typ: 2 / Kurs: 2.00 (STS) ✅
Typ: 2x / Kurs: 1.23 (STS) jako &quot;dokładka&quot; do innego kuponu. ✅
Typ: liczba goli w meczu 2.5 + / Kurs: 2.00 (STS) ✅

Monaco jest w formie.
Udowodnili to wygrywając 3 mecze towarzyskie z QPR, PSV i Mainz. Skolei drużyna Young Boys zaliczyła kilkuletnią letnią przerwę jeśli chodzi obecność w LM.

Być może to wpłynie to na Szwajcarów motywująco ale spodziewam się raczej większej presji, która raczej im w grze nie pomoże.

Myślę, że Monaco będzie grało skupione i pewniejsze swoich umiejętności bo są naprawdę bardzo dobrze poukładaną drużyną, która (jak już zauważył jeden z forumowiczów) gra w trudnej i wymagającej lidze(nie umiejszając tym absolutnie klasy lidze szwajcarskiej). Monaco w zeszłym roku otarlo się o ćwierćfinał LM i odpadli dopiero z mocnym Juverntusem więc mają więcej &quot;mistrzowskiego&quot; obycia. Dodatkowo daję typ over 2.5. Monaco powinno strzelać gole ale nie skazywałbym solidnych Szwajcarów na całkowite &quot;pożarcie&quot;. Uważam, że solidna drużyna ze Szwajcarii ma szanse na strzelenie chociaż 1 gola.

Otrzymane punkty reputacji: +6
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Co do meczu Monaco z YBB warto nadmienić, że będą grać na sztucznej murawie a to bardzo duży hc dla gospodarzy. Po drugie w Monaco nastąpiło trochę zmian. Warto o tym wiedzieć jak się stawia to spotkanie.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Fenerbahce - Szachtar
Chyba najciekawszy mecz dzisiejszego dnia, Fenerbahce po odbyciu dwuletniej banicji i zakazie gry w europejskich pucharach wraca z powrotem do gry czyli tam gdzie jest ich miejsce. Transfery też niczego sobie Van Persie, Nani, Kjaer czy Brazylijczycy Souza i Fernandao ten ostatni jako król strzelców ostatniego sezonu w Turcji. Praktycznie cała piątka nadająca się do gry od początku w podstawowym składzie, chociaż Van Persie najpóźniej dołączył do zespołu i odbył raptem 4 jednostki treningowe. Z zespołem pożegnali się Kuyt, Emenike, Webo czy Emre Belozoglu czyli można śmiało powiedzieć, że roszady i wymiana 3/4 ofensywy tylko na plus, właściwie szkoda tylko legendy Emre. Sparingi co najmniej obiecująco bo - 7 gier kontrolnych zakończonych 6 wygranymi do tego duża liczba trafień bo aż 23 bramki. Wygrane między innymi w ostatnich dwóch grach z Olympiakosem i Marsylią zwiastujące coraz lepszą formę choć wiadomo to tylko sparingi. U siebie na przełomie całego sezonu najlepszy bilans tylko z jedną przegraną, biletów w tej chwili już nie ma. Widać konkretne ciśnienie w każdej dziedzinie, od samych kibiców po działaczy, zupełnie inaczej jak to wygląda w obozie Ukraińców.
Szachtar co by nie mówić dobrze wszedł w sezon. Dosyć szczęśliwe udało im się wygrać superpuchar przeciwko Dynamo Kijów, gdzie w drugiej połowie zespół ze stolicy marnował kilka bardzo dobrych okazji, w tym jak dobrze pamiętam kilka razy obili poprzeczkę. Skończyło się na błędzie Pyatowa w doliczonym czasie gry i wygranej Doniecka. Później 2 zwycięstwa w lidze, ale nie ma się czym podniecać bo za każdym razem kurs na ich wygraną nie przekraczał 1,20 czyli można sobie szybko wyobrazić z jakimi kelnerami mieli do czynienia. Tak jak Fener się wzmacniał tak Szachtar tylko tracił i wyprzedawał wyróżniających się graczy jak Luis Adriano (Milan) czy najbardziej utalentowanych i perspektywicznych Douglas Costa (Bayern) czy Fernando (Sampdoria). Zostali co prawda i katpian Darijo Srna i kilkunastu Brazylijczyków w tym w tej chwili zdecydowanie najlepszy z tego grona Alex Teixeira co mnie osobiście dziwi, że nikt się jeszcze nim poważnie nie zainteresował. Tak czy siak na ten moment no nie widzę miejsca dla Szachtara w tegorocznej LM i po 5 latach obecności z rzędu przynajmniej w fazie grupowej tym razem zakończą na III rundzie. O ile jeszcze we Lwowie w rewanżu ewentualnie mogą sprawić niespodziankę tak dzisiaj w Turcji w jaskini lwa nie daje im za dużo szans. Tutaj powiedzmy nawet przegraną 1:0/2:1 wezmą w ciemno by mieć jakiś procent szans na awans &quot;u siebie&quot;.
Każdy kurs powyżej +2,00 brałem w ciemno gdy jeszcze nie było oferty. Stąd z początku nic nie ruszałem choć była myśl by od razu zaklepać kurs jaki był na otwarcie. Jak widać z każdym dniem kursy na gospodarzy idą w górę i już w takim Pinnku osiągnęły granicę 2,50 co mnie osobiście mocno dziwi. Czytałem konferencje przedmeczową nic tam nadzwyczajnego się nie wydarzyło nikt nie zdradził jakichkolwiek informacji o jakiejś kontuzji czy czymś co by powodowało takie ruchy kursów. Sytuacja mocno nie zrozumiała.
Fenebrahce wygra 2,38 ⛔ 0-0
365

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 59

mixon

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:RelyOnVML/&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; HJK (Fin) – FC Astana (Kaz): awans FC Astana; kurs 1,67 Uni.bet

Para dość wyrównana, jak większość w tej rundzie. Bukmacherzy nieznacznie faworyzują Kazachów, według mnie też oni są faworytem w tej rywalizacji. Wiele będzie zależało od pierwszego meczu w Finlandii, przypuszczam iż zespół Astany zagra tutaj raczej z nastawieniem na obronę, jeśli uda się uzyskać korzystny rezultat (wygrana/remis) to rewanż powinien być formalnością. Jednak nawet jeśli minimalnie to spotkanie przegrają, są w stanie odrobić straty w meczu rewanżowym. Zresztą Kazachowie pokazali już charakter w II rundzie, w której mierzyli się z Mariborem i nie byli w ten parze faworytem. Pierwszy mecz przegrali 1:0, w rewanżu u siebie wygrali 3:1 (chociaż ostatnie 20 kilka minut grali w osłabieniu) i awansowali do III rundy. Na własnym stadionie Astana bardzo rzadko przegrywa, ostatnia porażka po rzutach karnych w krajowym pucharze we wrześniu poprzedniego roku. Z drugiej strony podobnie można napisać o HJK, które też u siebie praktycznie nie przegrywa, z tym że w lidze fińskiej oni wyraźnie dominują nad resztą stawki i są zawsze zdecydowanym faworytem. W poprzedniej rundzie Finowie mierzyli się z łotewskim FK Ventspils. W pierwszym meczu HJK nie zachwycało, Łotysze prowadzili nawet 1:0, ale potem rzut karny dla i dwa gole w końcówce dały wygraną gościom 3:1, co praktycznie przesądziło o losach awansu. Według mnie bardzo istotny w tej rywalizacji jest fakt, że to Astana ma komfort meczu rewanżowego w Kazachstanie, gdzie radzą sobie bardzo dobrze i mogą odrobić z nawiązką ewentualne straty z pierwszego meczu.

Stawiam także na awanse Basel (typ opisany przeze mnie w temacie obok) + Pilzno + Monako + CSKA Moskwa, choć póki co ciężko znaleźć buka, który miałby pełną ofertę na awanse, może się jeszcze taki znajdzie przed rozpoczęciem spotkań.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; mso-bidi-font-size:11.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;,&quot;serif&quot;; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

pawelinho 263

pawelinho

Użytkownik
19.00 - Milsami Orgiejów - KF Skënderbeu Korçë
E: WIELKI PLUS! ✅ ????
Moim faworytem na to spotkanie jest zespół gości i typy będą skierowane właśnie w ich stronę. Co takiego mnie przekonało, by zaufać drużynie z Albanii? :cool:

1) DOŚWIADCZENIE.

Zacznijmy od doświadczenia na europejskiej scenie. Cóż, w przypadku zespołu z Mołdawii jest ono znikome. Milsami dopiero od sześciu sezonów gra w najwyższej klasie rozgrywkowej w Mołdawii, w tym sezonie zdobyli pierwsze mistrzostwo, ale bardzo szczęśliwie, bo wygrali w ostatniej kolejce z ówczesnym liderem Dacią Chisnau 2:1, dzięki czemu wskoczyli na pierwsze miejsce w tabeli mając taką samą liczbę punktów, jak Dacia i identyczny bilans bramkowy, zadecydował właśnie ten mecz bezpośredni. Ba, nawet trzecia drużyna Sheriffa Tiraspol miała tyle samo punktów. Trzeba przyznać, że dużo w tym szczęścia. Ale miało być o doświadczeniu na arenie międzynarodowej. No cóż, w tym roku dopiero zadebiutowali w Europie pokonując od razu Ludogorec Razgrad, sukces, bardzo duży, ale to nie był ten Ludogorec, który każdy pamięta.

Co do doświadczenie Albańczyków to jest ono naprawdę spore. 5 mistrzostw z rzędu (w tym jedno pod kierownictwem znanego wszystkim Stanislava Levy&#39;ego), dominacja w lidze i coroczne występy w pucharach. W poprzedniej rundzie wystrzelali się z Irlandczykami z Północy, w dwumeczu 6:3, dominacja.

1:0 dla Skënderbeu.

2) LEPSI ZAWODNICY + TRANSFERY.

Na początek zespół z Albanii. Z klubu odeszło jedynie trzech zawodników. Aco Stojkov (N, 17 meczów/3 bramki/0 asyst), Enkel Alilaj (P, 18/1/0) i Dhiego Martins (N, 34/11/0). Warto zwrócić jedynie uwagę na odejście napastnika z Brazylii, który był najlepszym strzelcem Skënderbeu w poprzednim sezonie, jednak wcale nie opłakiwano odejścia Martinsa tylko znaleziono wartościowego zastępcę - który już się pokazał w poprzedniej rundzie - oraz wzmocniono inne pozycje. Napastnikiem, którego sprowadzono za Martinsa jest Hamdi Salihi, 48 występów w reprezentacji Albanii, w poprzednim sezonie grał w izraelskim Hapoelu Akko, gdzie w 30 meczach strzelił 12 bramek. Zagrał w obu meczach w poprzedniej rundzie z Irlandczykami z Północy, strzelił dwie bramki i zaliczył jedną asystę. W klubie już zapomniano o odejściu Dhiego, bo Salihi pokazał, że na pewno godnie go zastąpi. Do klubu sprowadzono również bardzo doświadczonego Arbëra Abilaliaja (N, 35/5/2), Bekima Dema (P, 27/1/0), Brazylijczyka Esquerdinhę (brak danych z poprzedniego sezonu), oraz również doświadczonego reprezentanta Bułgarii Ventsislava Hristova (N, 26/8/4). Wszyscy mają wzmocnić rywalizację na pozycjach, transfery wyglądają na bardzo przemyślane i wypada pochwalić.

Jak z tymi transferami w zespole z Mołdawii? Z klubem pożegnało się czterech zawodników: Victor Gheorghiu (O, 5/0/0), Vadim Calugher (P, 6/0/0), Alexandru Railean (2/0/0) oraz Ovidiu Mendizov (O, 11/0/0). Jedynie strata Mendizova może zaboleć, bo to obrońca, który potrafił zrobić różnicę. Mylące mogą być te liczby meczów, w Polsce 11 meczów w sezonie to tak naprawdę nic, ale muszę Was poinformować, że zawodnik, który w poprzednim sezonie grał najczęściej miał 23 mecze na koncie, taki system rozgrywek panuje w Mołdawii, niewielka ilość spotkań. Emotikon smile Okej, teraz o tych, którzy przyszli, jest ich również czterech: Evgen Zarichnyuk (P, 19/2/0), Igor Banović (P, 22/1/2), Valentin Bîrdan (P, 12/1/0) i Vadim Bolohan (O, 11/1/0).

Porównując zawodników sprowadzonych muszę stwierdzić, że bardziej doświadczonymi, wartościowszymi i po prostu lepszymi piłkarzami dysponuje zespół Skënderbeu.

Warto również spojrzeć, jak piłkarzy obu drużyn wycenia portal transfermarkt.pl. Dużo daje do myślenia fakt, że w zespole Skënderbeu jest sześciu piłkarzy, którzy są wyceniani na co najmniej 400 tysięcy euro, w zespole Milsami... jeden, który w dodatku nie zagra w tym meczu z powodu kontuzji, a warto wiedzieć, że to główna strzelba i absolutna gwiazda w zespole z Orgiejowa.

Cóż, kolejny argument za Skënderbeu. 2:0.

3) LEPSZY TRENER.
O obu zapewne nie słyszeliście, ale patrząc czysto statystycznie na pewno ten pojedynek wygrywa szkoleniowiec Skënderbeu, który nazywa się Mirel Josa. Pracuje z klubem już ponad trzy lata i cały czas utrzymuje świetną średnią 2.01 punktu na mecz. Ma w gablocie trzy mistrzostwa Albanii i dwa puchary Albanii, duże doświadczenie, bo praktycznie nieprzerwanie od 10 lat trenuje albańskie zespoły.

Trenerem Milsami jest natomiast niejaki Iurie Osipenco, niewielkie doświadczenie, rok w Rapidzie Ghidighici, rok w reprezentacji Mołdawii U-19 i rok w Milsami.

3:0. :cool:

4) AMBICJE ORAZ INNE ASPEKTY.

Cóż, to klub z Albanii jest w moich oczach faworytem, ma ogranych i wartościowych zawodników, rok temu prawie wyeliminował BATE, teraz sam Mirel Josa mówi, że mają łatwiejszego przeciwnika i muszą go przejść.

Warto również zwrócić uwagę na to co po pokonaniu Łudogorca powiedział Alexandru Suvorov grający obecnie w Milsami - a kiedyś w Cracovii:

&quot;Łudogorec myślał, że łatwo nas wyeliminuje, dlatego nam nie wolno tak sądzić przed meczami z Albańczykami. Bo się skończy jak w przypadku Bułgarów. Szanse oceniam 50-50. Byłoby wspaniale, gdybyśmy awansowali do ostatniej rundy eliminacji, bo to oznaczałoby pewne miejsce w fazie grupowej Ligi Europejskiej. Występy w tych rozgrywkach to też byłoby duże wyzwanie, zwłaszcza, że nasza kadra nie jest liczna, zaledwie 15-osobowa plus kilku młodych zawodników. Ale oczywiście wciąż marzymy o Lidze Mistrzów&quot;.

&quot;Naszym największym problemem jest brak odpowiedniej bazy treningowej w Orgiejowie, dlatego my, gracze, mieszkamy w stolicy, a w pobliżu Kiszyniowa mamy codziennie treningi. Do stadionu Milsami nie jest daleko, niewiele ponad 30 kilometrów&quot;.

&quot;Właściciel klubu pełni również obowiązki burmistrza miasta. To biznesmen, choć nikt w drużynie nie wnika, w jakiej branży on działa (mój ulubiony fragment :grin ???? . Przed każdym meczem rozmawia z nami, bardzo interesuje się sprawami zespołu. Na zarobki nikt nie może narzekać. Ja w porównaniu z Cracovią dostaję może nieco mniej, ale w Mołdawii są niższe podatki, niż w Polsce&quot;.

&quot;Już z Albańczykami zagramy na obiekcie Zimbru Kiszyniów, gdzie w 2013 roku polska reprezentacja rywalizowała z mołdawską w eliminacjach mistrzostw świata. Jednak odległość między miastami jest niewielka, więc liczymy, że na trybunach będzie wielu naszych fanów&quot;.

No właśnie, Łudogorec zlekceważył przeciwników, zespół z Albanii tego nie zrobi, bo wie, jak to się skończy, sam o poważnym podejściu do przeciwnika mówił trener Skënderbeu.

Problemy z bazą treningową już pokazują sporą amatorkę w tym klubie. Widać jasno, że to nie jest klub, który zdominuje ligę mołdawską tylko to taki jednorazowy wyskok, bo równie dobrze piłkarze z Orgiejowa mogli skończyć sezon na trzecim miejscu.

No i na koniec fakt, że ten mecz nie odbędzie się na stadionie Milsami - gdzie i tak jest zaledwie 2.539 miejsc - przez co na pewno kibiców będzie mniej.

Cóż, w argumentach 4:0. ????

Bukmacherzy faworyzują zespół z Mołdawii, ja dzisiejsze spotkanie postrzegam jednak inaczej. ;)

Moje typy na ten mecz:

Skënderbeu strzeli @1.50 ✅
remis lub Skënderbeu @1.625 ✅
2 lub 3 gole w meczu @2.00 ✅
Skënderbeu wygra dowolną połowę @2.10 ✅
Skënderbeu DNB @2.25 ✅
Skënderbeu @3.20 ✅
Skënderbeu over 1.5 goli @3.40 ✅
Kursy z Bet365.

Otrzymane punkty reputacji: +96
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Każdy kurs powyżej +2,00 brałem w ciemno gdy jeszcze nie było oferty. Stąd z początku nic nie ruszałem choć była myśl by od razu zaklepać kurs jaki był na otwarcie. Jak widać z każdym dniem kursy na gospodarzy idą w górę i już w takim Pinnku osiągnęły granicę 2,50 co mnie osobiście mocno dziwi.

Fenebrahce wygra 2,38
365
No witaj kolego! ;)

Faktycznie Fenerbahce poczyniło kapitalne wzmocnienia. Będę śledził ich poczynania ze względu na Naniego i van Persiego głównie (szkoda, że odeszli z Old Trafford). Kurs na Fener z pewnością bardzo kuszący, ale tak się bliżej przyjrzałem temu meczowi i moja obawę budzi ich defensywa...
Niby na papierze nazwiskami jest dobrze, ale bramkarz Volkan Demirel ostatnio popełniał baboli trochę, kojarzę że na kadrze Turcji coś wywinął i słabo bronił, czytałem, nawet fani Fener twierdzą, że poprzedni sezon miał zły. Nie bez przyczyny włodarze szukali następcy, trąbiło się dużo o Ospinie, że już blisko Fenerbahce jest, była też wzmianka o Cassilasie nawet.
W obronie mamy na środku doprawdy mieszankę wybuchową. Bruno Alves, Simon Kjaer i Abdulaye Ba. O Kjaerze wiadomo, że jest jak tykająca bomba, miał dobry sezon w Palermo kilka lat temu, potem bywało już tylko gorzej w mojej opinii, łatka dobrego obrońcy do niego przylgnęła, ale ja jego zwolennikiem nie jestem. Bruno Alves ocieżały, wolny. A w obwodzie mają Abdoulaye Ba, który w poprzednim sezonie bronił barw Rayo Vallecano i momentami wyczyniał tam cuda na kiju, początek sezonu pamiętam jakie babole robił i jak Rayo traciło gole przez niego.
Lepiej z bokami to wygląda, na prawej najlepszy turecki boczny obrońca czyli Gokhan Gonul. Tak patrzę na tę formację jako całość i to śmierdzi golem dla rywala...

Z przodu wiadomo jaka siła! Nani, Diego, Sow, Fernandao, van Persie, to duża siła rażenia. Zresztą wystarczy rzcucić okiem na sparingi i poniższy skład. Kontuzjowany ostatnio był Meireles i dopiero wznowił treningi.

Przewidywany skład Fenerbahce : Volkan- Gökhan, Kjaer, Alves, Caner- Nani, Mehmet Topal, Josef- Diego-Fernandao, Sow

Popatrzyłem na sparingi Fener i owszem jak mówisz zdobyli 23 gole, ale stracili też 8 goli, czyste konto tylko z jakimiś ogórkami z Iranu, których ograli 7:0, a tak często 3:1 czy 3:2 widać goli nie brakowało. Sow i Fernandao strzelali gola za golem, ale Sow znany król strzelców jeszcze z czasów Lille, mega gole tam strzelał, przewrotki nawet się zdarzały itp ;)

Szachtar wiadomo nie ta sila już, bo bez wspomnianych graczy, którzy odeszli co napisałeś. Dziś nie zagra też zawieszony za kartki obrońca Kucher, który wyleciał z czerwem na Allianz Arena w meczu Bayern - Szachtar w 1/8 poprzedniego sezonu.
Szachtar ma jednak nadal jakiś tam potencjał w ofensywie, bo kolejni brazylijczycy gotowi do gry, dziwiło mnie, że tak długo Bernard był przyspawany do ławki rezerwowych, ale musiał wygryźć najpierw Williana, a potem Douglasa Costę wiec ciężko było... teraz Bernard może pokazać swój kunszt, a to kawał gracza, to on poprowadził m.in Atletico Mineiro bodaj 3 lata temu do triumfu w Copa Libertadores. Jest Taison, Alex Teixeira, Marlos, Dentinho czy Fred. Wszyscy podobni do siebie, mali, zwinni z super kiwką.
Ale nie wiem czy Fred zagra bo dziś wyczytałem takie coś -&gt; http://transfery.info/78683,reprezentant-brazylii-na-dopingu
Byłaby to wielka strata gdyby nie wystąpił!

Ale do czego zmierzam, widzą mi się gole dziś na Sukru Saracoglu, nie wiem czy to nie jest lepsza opcja niż wygrana Fener... Nie ma co wracać do lat poprzednich ale pamiętam dwumecz Fenerbahce - Salzburg sprzed kilku lat to tam było mnóstwo szans, setek i goli nie brakowało. Szachtar nie sądze, że się zamuruje, a tym bardziej Fener z taką obroną jest do ruszenia spokojnie myślę. Ale też trzymam kciuki za awans Fenerbahce ;) Powodzenia!

Fenerbahce - Szachtar
Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,80 b365
⛔0:0

Eh, gdyby w 1 połowie Alex Teixeira sam na sam wykorzystał, gdyby Taison trafił gdy Srna mu wyłożył... mecz by inaczej mógł wyglądać.

Otrzymane punkty reputacji: +4
mma1310 54

mma1310

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 18:15
Spotkanie: CSKA Moskwa - Sparta Praga (2:2 nie wykorzystany karny , dwa razy prowadzić i od razu tracić prowadzenie ...)
Typ: 1 ⛔⛔⛔
Kurs: 1.57
Bukmacher: ComeOn
Analiza
:
Witam Wszystkich , na dzisiejszy dzień zdecydowałem opisać najpewniejszy według mnie typ (oby się sprawdził) jakim jest mecz rozgrywany w Moskwie pomiędzy miejscowymi CSKA a czeską Spartą Praga . Jest to mecz otwierający kolejną rundę eliminacji do LIGI MISTRZÓW . CSKA w poprzednim sezonie &#39;zdobyło&#39; wicemistrzostwo w Rosji (ten wynik dla wszystkich sympatyków tego klubu oraz działaczy nie jest zadowalający , ponieważ celem było mistrzostwo - tak jak w tym sezonie mają postawiony za główny cel) . W poprzedniej edycji LM piłkarze CSKA trafili na bardzo mocna grupę ( Bayern , Manchester C i Roma) gdzie nie udało im się awansować do dalszej fazy , jednak chce tutaj zwrócić uwagę na mecze u siebie gdzie zanotowali dwa remisy (Machesterem C i Romą) oraz jedna porażkę z Bayernem(0-1) myślę , że są to nie najgorsze wyniki z takiej klasy zespołami. Uważam ,że w dzisiejszym spotkaniu CSKA będzie chciało wykorzystać atut swojego boiska i mieć dobrą zaliczkę przed rewanżem w Pradze . W obecnym sezonie drużyna z Moskwy rozegrała dwa pojedynki na ligowych boiskach ,które wygrała ( u siebie pokonali 1-0 Kazań oraz wyjazdowe zwycięstwo dwoma bramkami z Samarą) . Widać ze piłkarze CSKA są w formie i dadzą z siebie dzisiaj 100% ,aby pokonać piłkarzy ze Sparty co przybliży ich awans do LM . Teraz coś o Sparcie dzisiejszych gościach . Również nie udało im zdobyć się mistrzostwa , zajęli drugie miejsce w swoich rozgrywkach . W obecnym sezonie przegrali eliminacje do LM (odpadli z drużyna Malmo , mimo zwycięstwa 4-2 na własnym boisku w rewanżu musieli uznać wyższość drużyny ze Szwecji przegrywając na wyjeździe 2-0) . Nie udało się zakwalifikować do LM , ale udało się do Ligi Europejskiej gdzie bez większych sukcesów odpadli w fazie grupowej. Sparta w obecnym sezonie ligowego podwórka rozegrali jedno spotkanie , na wyjeździe zremisowali bezbramkowo z Jihlava .Dodam jeszcze ze CSKA jest drużyną , która regularnie występuje w Lidze Mistrzów , dlatego są dla mnie faworytem w tym spotkaniu , atut własnego boiska powinni bezlitośnie wykorzystać , aby w rewanżu grało się bez dużej presji . Gra Sparty na wyjazdach nie powala o czym świadczy ostatni mecz ligowy . Kurs nie jest rewelacyjny ale myślę , że warty pogrania .
Fenerhbace - Szachtar
Typ: 1X / 1,4 @ ComeOn ✅
Panathinakos - Club Brugge
Typ: 1X/ 1,36@ ComeOn ✅
Young - Monaco
Typ: 2x/1,26@ ComeOn ✅
CSKA + Fenerhbace z X+ Pana z X+Monaco z X= AKO 3,76⛔
pieprzone CSKA ...

Otrzymane punkty reputacji: +4
sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Fenerbahce - Shakhtar Donieck
- Najciekawsze spotkanie w eliminacjach do Ligi Mistrzów przed nami. Wzmocnione Fenerbahce kontra nieco osłabiony Shakhtar. Która drużyna wywalczy przewagę przed rewanżem :?:
- Gospodarze udowadniają, że będą chcieli w tym sezonie namieszać nie tylko w lidze tureckiej. Mecze towarzyskie wyszły na plus tej drużynie i ukazują potencjał, szczególnie w ofensywie. Wzmocnienia w postaci były Diabłów jak Nani i van Persie powinny przynieść odpowiedni skutek.
- Shakhtar również poczyna sobie bardzo solidnie. Wywalczyli Superpuchar Ukrainy, a i przy tym rozpoczęli bardzo dobrze rozgrywki ligowe. I mimo osłabień kadrowych wciąż jest potencjał. Młody Bernard i doświadczony Srna będą dzisiaj szukać swoich szans.
- Jak zauważył robson United, Fenerbahce ma bardzo solidny atak, ale w defensywie niekoniecznie wygląda to obiecująco. Zatem dzisiaj to właśnie ta formacja może przynieść kłopoty gospodarzom.
Naszym zdaniem zapowiada się bardzo solidna batalia, w której powinniśmy ujrzeć sporo bramek. I tutaj nasze sugestie:
Powyżej 2.5 gola, 2.00 Sportingbet ⛔
Powyżej 0.5 gola do przerwy, 1.43 Sportingbet ⛔

Promocja w Sportingbet: Darmowy Zakład do 200PLN

groven 2,2K

groven

Forum VIP

Panathinaikos - Club Brugge 2:1
Typ: under 2,5
Kurs: 1.62

Dzisiaj Panathinaikos Ateny podejmie w pierwszym meczu III rundy kwalifikacyjnej Ligi Mistrzów belgijski Club Brugge. Obydwa zespoły bez większego zaangażowania przechodziły ostatnie tygodnie. Goście nie wygrali żadnego z ostatnich 5 spotkań, przegrywając po drodze Superpuchar z Gent, kilka dni później zremisowali w sparingu 2:2 z VV Coxyde (Belgium Third Division), a na inauguracje rozgrywek w nowym sezonie ulegli 2:1 z St. Truiden. Dzisiaj czeka ich trudny wyjazd do Grecji i nie wierzę w nagły przebłysk.
To samo można powiedzieć o koniczynkach. Głównym zadaniem na to pierwsze spotkanie postawionym przez Giannisa Anastasiou jest utrzymanie czystego konta, czyli szkoleniowiec chce widzieć skoncentrowaną i skuteczną obronę oraz cierpliwe wyczekiwanie na błędy rywala, co być może da korzystny wynik. Niewątpliwie 12 zawodnikiem będą kibice, którzy wykupili bilety i wypełnią do ostatniego miejsca. Choć atut własnego boiska przydałby się bardziej w rewanżu aniżeli w pierwszym spotkaniu. Z powołanych na tę fazę rozgrywek piłkarzy w tym pierwszym meczu nie zagrają: Nikos Marinakis, Nano, Rasmus Thelander, Viktor Klonaridis i Christos Donis. Zabraknie też Michaela Essiena, który dopiero rozpoczął intensywny trening. To dopiero pierwsze spotkanie, a więc zespoły będą się wzajemnie &quot;macać&quot;. Spodziewam się nudnego widowiska, mało sytuacji bramkowych i goli jak na lekarstwo. Jak przystało na greków - under to podstawa.

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
CSKA Moskwa - Sparta Praga 1(-1,5) @2.70 Sportingbet
Po takim kursie grzech nie spróbować. Jak już wyżej napisano Rosjanie to stały uczestnik pucharowych rozgrywek i wszystko przemawia tutaj za nimi. Kadrowo Czechów &quot;zjadają&quot; a do tego przewaga własnego boiska - wiadomo jak rzadko tam ktoś wygrywa.
Fenerbahce Istambuł - Szachtar Donieck BTS @1.80 Bet365
Tutaj ciężko wskazać faworyta do awansu ale Turcy muszą u siebie wygrać jesli chcą o tym marzyć bo na Ukrainie będzie im bardzo ciężko, nawet jeśli mecz odbędzie się w Kijowie czy Lwowie. Potencjał Fener w ataku jest ogromny i prawdopodobnie coś strzelą. Z drugiej strony defensywa nie budzi takiego zaufania i Brazylijczycy z Doniecka powinni to wykorzystać.
Dinamo Zagrzeb - Molde FK 1 @1.66 ComeOn
Molde obniżyło loty w swojej lidze, która i tak nie należy do najmocniejszych. Chorwaci u siebie są w stanie powalczyć z każdym i nie zdziwi mnie tutaj wysokie zwycięstwo Dinama.

M 59

mixon

Użytkownik
CSKA Moskwa – Sparta Praga: CSKA -1AH; kurs 2,00 Bet365
Sporo już zostało napisane o tym meczu. Ja także uważam, że CSKA będzie dążyć u siebie do jak najwyższej wygranej i nie zagrają kunktatorsko i minimalistycznie. U siebie Rosjanie potrafią być groźni dla każdej przyjezdnej drużyny, do tego mają więcej doświadczenia z racji regularnych występów w fazie grupowej LM i ogólnie są lepszą drużyną niż Czesi. Lekką niewiadomą jest jedynie forma drużyny z Moskwy, bo dopiero rozpoczęli sezon ligowy, ale na dzień dobry odnieśli dwa zwycięstwa, więc ich forma wygląda na dobrą.

Celtic – Qarabag: Celtic -1AH; kurs 1,85 Pinnacle Sports
Celtic wydaje się być lepiej poukładany niż rok temu, kiedy to uratowali się w dwumeczu z Legią przy „zielonym stoliku”, ale i tak nie dali rady w IV rundzie i zagrali tylko w LE. W tym póki co zagrali dwa mecze o stawkę w II rundzie z islandzkim Stjarnan, w których całkowicie zdominowali rywala, stwarzając dużo okazji podbramkowych. Wprawdzie rywal z nie najwyższej półki, ale potrafiący narobić kłopotów lepszym zespołom. Do tego kilka wygranych sparingów z całkiem niezłymi rywalami daje jakiś ogląd na formę Szkotów. Uważam, że jeśli Celtic myśli o awansie, to powinien dążyć do rozstrzygnięcia tej rywalizacji na Celtic Park, bo w rewanżu będzie się grało dużo ciężej. Już raz Celtowie walczyli w eliminacjach z rywalem ze wschodu (dokładniej z Kazachstanu) i polegli na wyjeździe 0:2, ale u siebie odrobili straty wygrywając 3:0. Teraz nie mają komfortu meczu rewanżowego w domu, więc przypuszczam, że od razu rzucą się na rywala, by wygrać jak najwyżej i na wyjeździe bronić wyniku. Azerowie w II rundzie nic wielkiego nie pokazali, wymęczyli awans wygrywając 1:0 w dwumeczu z czarnogórskim Rudarem i do Szkocji przyjadą zapewne uzyskać wynik, który da im szansę nawiązania walki w rewanżu. Jednak czy im się to uda? Ja typuje, że Celtic wygra tutaj więcej niż 1 golem, z ewentualnym zwrotem przy jednobramkowym zwycięstwie.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; mso-bidi-font-size:11.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;,&quot;serif&quot;; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

professional. 622

professional.

Użytkownik
Midtjylland vs Apoel

• Midtjylland @ 1,95
  • william

Zagrałem po 2,25 ale po 1,95 jak najbardziej warto. Zacznijmy od Apoelu, który ostatnimi czasy gra totalne dno. Na pewno w pamięci utknęła mi ich porażka z Lechem 3:0, 1:2 z Arką Gdynią i 4:1 z Lechią, no sorry. Owszem były to mecze towarzyskie, ale mimo wszystko. Do kolejnej rundy przeszli eliminując mistrza Macedoni, dzięki bramce na wyjeździe, a prawda jest taka że w dwu meczu to z takimi przeciętniakami powinni spokojnie z 6:0 wykręcić. Midtjylland już zaczął grę w lidze co jest jak najbardziej plusem, po dwóch spotkaniach mają 6 oczek na swoim koncie. Na 10 ostatnich spotkań przed własną publicznością przegrali tylko raz! w stosunku bramkowym 22:7. Apoel dziś nic nie zdziała i co do tego jestem przekonany, dorzucam jeszcze
  • Midtjlland (-1) @ 4,00
  • Midtjlland (-2) @ 10,00

Otrzymane punkty reputacji: +12
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Panathinaikos- Club Brugge
Typ : Panathinaikos @ 2,35 betano
✅2:1

Club Brugge sporo osłabień w letnim okienku. Odszedł bramkarz Matt Ryan, który już będzie bronił barw Valencii. Bramkarz który ma go zastąpić Sinan Bolat, znany ze Standardu Liege, kiedyś w LM zdobył nawet gola z główki! Ale on jest zawieszony za kartki i dziś nie zagra z tego powodu. Wiec w bramce Bruzesse (był on drugim bramkarzem w słabym Zulte Waregem!). Ryan był jednak najlepszym bramkarzem w lidze belgijskiej i tak.
Ponadto kontuzje dopadły kluczowych graczy tj Izqiuerdo, Gedoz, Meunier i Engels. A jakby tego było mało to najlepszy ofensywny piłkarz Rafaelov jest zawieszony za kartki podobnie jak Bolat.

Panathinaikos owszem nie jest wcale jakiś mega mocny jak przed laty, kryzy w Grecji widoczny.
Przewidywany skład PAO na dziś: Kotsolis, Sanchez, Tavlaridis, Pranjic, Wemmer, Koutroubis (or Lagos), Atjagun, Zeca, Ninis, Karelis, Berg

U nich też zabraknie Essiena czy bramkarza Steele, ale raz, że grają u siebie to ich atut powinien być bez dwóch zdań.
Bo gdzie jak nie u siebie mają szukać w kontekście awansu przewagi?
Brugge wydaje się bez formy, przegrany superpuchar, przegrana 1 kolejka ligowa, a także sparingi dość słabe, PAO owszem też miało słabe sparingi, porązki z Ajaxem, Udine itp. Ale tutaj tak jak mówię przemawia za mną własny teren i osłabienia gości + ich słaba forma.

Otrzymane punkty reputacji: +38
P 87

plmati

Użytkownik
CSKA Moscow (Rus) : Sparta Praga (Cze)
Typ : CSKA @ 1.55 Betsson

Czy Sparta jest zespołem, który może nawiązac walkę z CKSA?? Według mnie brakuje im argumentów. Skład głównie oparty na krajowych grajkach, a o sile ma stanowic pozyskany przed sezonem Paixao... Trochę słabo to wygląda... Może wystarczy na czeską ligę, ale nie ma co pukac z tym składem do bram LM. Jak wygląda sytuacja w CSKA? Bardzo sympatycznie, w ataku świetny Musa, którego ogląda się z wielką przyjemnością. Za nim Dzagoev, Eremenko, Tosic. Potencjał w ofensywie jest bardzo duży, a i defensywa nie jest wcale gorsza. Patrzac na sam skład zwycięstwo CSKA na własnym podwórku wydaje się oczywiste, a dochodzi do tego jeszcze dobry start w lidze. Rozważam także opcję zagrania CSKA w handi, bo coś czuję, że Rosjanie juz w 1 meczu pokażą kto jest zdecydowanie lepszym zespołem w tej parze. Kurs na hc -1,5 w okolicach 2.7 wiec bardzo kuszący.

niemownicnikom 196

niemownicnikom

Użytkownik
Chyba już wszystko zostało opisane powyżej ja gram taki trebel
Monako lub remis
Bate lub remis
Panathinaikos lub remis
✅✅

Dodatkowo osobno na wygraną Monako✅✅,jedynie nie zgodzę się z użytkownikiem professional

Apoel sprowadził przed sezonem nowego golkipera, jest nim Holender Boy Waterman grający ostatnio w tureckim zespole Karabukspor, kolejny nabytek, to sprowadzony z Legii hiszpański obrońca Ińaki Astiz. Drugą linię zasilił Konstantinos Makrides, który nie miał miejsca w podstawowym składzie Metallurga Donieck, z kolei z AIK-u Larnaka przyszedł Brazylijczyk Vander, napomiast linię ataku uzupełnił Luis Leal który wcześniej grał również w Turcji (Gazantepspor).

Mam tutaj odmienne zdanie Midtjylland mnie tutaj niczym nie zaskoczył dla mnie ich gra jest słaba Apoel +0,5 //Jak mówiłem Apoel się spisał ✅✅✅

Jest jeszcze dużo ciekawych typów ale nie ma co grać wszystkiego jeszcze się zastanawiam nad tym Cska Moscow -1 wygląda bardzo apetycznie Wiadomo Cska to 5 krotny mistrz Rosji i wydaje mi się że jedną bramkę to na bank strzelą. Cska tutaj zawiodło..⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +9
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Wiec w bramce Bruzesse (był on drugim bramkarzem w słabym Zulte Waregem!).
Bruzesse już zagrał w meczu z St. Truidense. Przy pierwszym, straconym golu miału mnóstwo czasu by odpowiednio przygotować się do sparowania piłki. I zamiast wybić gdzieś w bok, ten odbił piłkę prosto przed siebie, gdzie gospodarze natychmiast to wykorzystali. Ogółem defensywa Brugii pokazała, że stoi na niewiarygodnie słabym poziomie. Przy zwycięskim golu dla rywali, defensorzy stali jak słupy... Ogromnie zawiodłem się na nich w meczu z St. Truidense. Zgadza się osłabienia wystąpiły, ale i przyszło kilku zawodników. Niemniej oni wciąż nie mogą grać - Bolat zawieszenie, Ibini-Isei wciąż z urazem, a pozostali to żadne tuzy. Jedynie de Sutter trzyma fason, ale on sam nie wygra meczu i to na niego muszą najbardziej uważać kopacze z Aten. Dzisiaj Panathinaikos jeśli chce grać w Lidze Mistrzów nie powinien dać żadnych szans swoim rywalom. I jak Robson wspomniałeś, Koniczynki to obecnie żadna rewelacja, ale z tak fatalnie grającą Brugią nie powinni mieć problemu. Szczególnie, że nie widzę innego rozwiązania w defensywie gości jak podobny układ co w meczu ligowym. Moja propozycja idzie w bramki, ale wygraną również polecam grać - zależy co kto lubi. Ja singlem puszczę:
Panathinaikos vs. Club Brugge Gospodarze o1.5 bramki, 2.45 Unibet 1.5/10 ✅ 2:1

Otrzymane punkty reputacji: +22
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom