>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III Runda Capital One Cup 25-26.09.2012

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

W przerwie między kolejkami Premier League czas na &quot;poważne&quot; już rozgrywki pucharowe w Anglii. Capital One Cup, dawniej Carling Cup. III runda, do walki włączają się drużyny, które zakwalifikowały się do Europejskich pucharów. z MC,MU, Arsenalem czy Chelsea na czele. Ciekawie także zapowiada się spotkanie Leeds z rewelacją Premier League póki co Evertonem. Nie mniej ciekawie zapowiada się spotkanie na Old Trafford czyli Manchester United - Newcastle. Bukmacherzy kursy już wystawili, a Wy wiecie co robić ;)

WilliamHill

Zachęcam do dyskusji ;)

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Leeds United – Everton

Faworytem bukmacherów jest, co zrozumiałe, zespół Evertonu. I nie ma się czemu dziwić, bo The Toffes są w gazie. Leeds gra klasę niżej w Anglii – w Championship. Są raczej średniakiem, w poprzednim sezonie 14. miejsce. W obecnym zajmują 12. z bilansem 3-1-3. W poprzedniej rundzie pokonali Oxford – reprezentanta League 2. Everton z bilansem 3-1-1 zajmuje obecnie 3. miejsce. Na pewno ich gra może się podobać. Stwarzają sobie masę sytuacji. W ostatnim wygranym 3:0 meczu ze Swansea stworzyli ich sobie ok. 20. Z taką grą i mocnym, solidnym składem są w stanie zwojować bardzo dużo w obecnym sezonie w Anglii, nie tylko w lidze, ale i w pucharze. A najwyższy czas, żeby Moyes coś wygrał. Na stronie Evertonu można przeczytać wywiad z jego asystentem, w którym to mówi, że Moyes traktuje rozgrywki Capital One Cup bardzo poważnie. Na mecz zapowiadany jest powrót Jelavicia po kontuzji. Co do składów to nie wiadomo na razie, czy Moyes wystawi pełne rezerwy, czy wymiesza nieco skład. Mimo to, skłaniam się ku Evertonowi. Kursy już lecą w dół.

Leeds United – Everton ⛔⛔⛔
Typ: Everton

Kurs: 1,70

Buk: Bwin

edit: Dodaję jeszcze jeden typ

Southampton - Sheffield Wednesday
Właściwie w poście niżej bo86bo już napisał o tym meczu i nie chcę się za bardzo powtarzać. Niewątpliwie ostatnie zwycięstwo z Aston Villa podbudowało morale Świętych. A w poprzednich meczach wcale nie grali aż tak źle, co można wywnioskować po wynikach. Mieli po prostu trudnych rywali, z którymi walczyli jak równy z równym. Sheffield jest beniaminkiem Championship. Sezon rozpoczęli bardzo dobrze, ale nadeszła seria czterech porażek z rzędu. Co ważne, tracą dużo bramek - aż 16 w siedmiu meczach, co jest najgorszym wynikiem w Championship. Nawet jak na początku sezonu wygrywali, to wyniki były overowe: 3:2, 3:2, 2:2.
Southampton - Sheffield Wednesday ✅✅✅
Typ: Southampton

Kurs: 1,70

Ciekawie wyglądają pojedynki Milton Keynes Dons - Sunderland i Crawley - Swansea, ale wydaje mi się, że jedna z ekip nie wygra. Dlatego odpuszczam te mecze.

Otrzymane punkty reputacji: +2
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Krótko i na temat moim zdaniem warto pograć na ekipy które są w gazie i zapewne będą walczyć o europejskie puchary a z racji,że o miejsce premiujące to w lidze może być ciężko to nie odpuszczą tego &quot;gorszego&quot; pucharu a mowa tu o Sunderlandzie, który podejmować będzie na wyjeździe MK Dons,które gra w League One... moim zdaniem Czarne Koty awansują a kurs 1.55 od bwin jest adekwatny do ryzyka. No i oczywiście Everton za którego awans w meczu z Leeds dają 1.35(bwin)... nie próbowałbym grać na Chelsea, Wolves nie ma nic do stracenia a Roberto na bank będzie miał w głowie derbowy mecz z Arsenalem a Capital One nie jest zapewne ich głównym celem, ale kadra na ten mecz jest mocna, jednak kurs 1.22 to za mało aby mnie skusiło.
Najbardziej jednak podoba mi się 1.80 na Southampton przeciwko Sheffield W, które notuje ostatnio słabą serię a Święci zapewne będą niesieni przez swoich kibiców jak i ligowe zwycięstwo nad Aston Villa.
To tyle z meczy wtorkowych nad środą jeszcze pomyślę, ale już podoba mi się kurs na WBA w obliczu kontuzji Liverpoolu ;)

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Chelsea FC - Wolverhampton Wolves over 2,5 bramki @ 1,48 Tobet ✅ ✅ easy! 18 minut ????
Kurs na zwycięstwo Chelsea w tym meczu jest tragiczny, zatem wolę zagrać over, który według mnie jest bardzo pewny. Di Matteo w planach ma odpuszczenie gwiazdom tego meczu, bo niedługo derby z Arsenalem. Według nieoficjalnych informacji w końcu zagra Marko Marin, a swoje minuty dostanie także Cesar Azpilicueta oraz Victor Moses, ktory najprawdopodobniej zagra na szpicy. &quot;Wilki&quot; wiadomo zagrają najmocniejszym składem, nawet Sławek Peszko ma okazję pokazać się na Stamford Bridge. Bardzo prawdopodobny jest też BTS @ 1,72, ale pogrywam najprawdopodobniej tylko over.
Polecam.

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Dwa typy na wtorkowe puchary :

Soton - Sheffield Wed. typ : 2 dnb @ 4.25 BetWay

Kursy na gospodarzy byly ustawione juz na poczatku troche za nisko. Niektore buki oferowaly cos w granicach 1,75-1,80 a teraz mamy juz nawet 1,59 w kilku miejscach ;)

Oczywiscie bylo to spowodowane zwyciestwem Swietych nad The Villans w rozmiarach 4-1. Tym razem przed beniaminkiem znacznie latwiejsze - teoretycznie - zadanie bo dopiero 21 ekipa Championship (na dodatek z 4 kolejnymi porazkami w lidze). Ciekawi mnie nastawienie beniaminka do tego rodzaju pucharu bo wiadomo, ze w pewnym momencie lepiej po prostu odpuscic sobie taki pucharek pocieszenia, a skupic sie na tym co wazne - a dla Swietych napewno najwazniejsze sa punkty w EPL i utrzymanie.

Jako ciekawostke podam, ze rok temu w 1/32 Carling Cup&#39;u jak jeden mąż przegraly uwczesne beniaminki - QPR i Norwich u siebie, a Swansea na wyjezdzie. Teraz mamy juz 1/16 i sytuacje wrecz identyczna - Soton i WHU graja na wlasnym terenie a Reading na Loftus Park. Napewno bedzie ciekawie ;)

Czekamy na kwadrans przed meczem az kursy spadna na gospodarzy ponizej 1,60 i wtedy uderzamy na gosci.

Chelsea - Wolves typ : 2 dnb @ 11.00 Bet365

Najpierw mialem wziasc pod lupe City-AstonV i juz pisalem analize do tego meczu gdy do glowy wpadla mysl - Chelsea gra w sobote topowy mecz z Arsenalem na Emirates. Druga mysl jaka wpadla do glowy to Chelsea jest po ciezkim (nawet statystyki pokazuja ze wyrownany byl to pojedynek pomimo tego ze na SB) spotkaniu ze Stoke. A teraz bedzie sie mierzyc z Wilkami ktore ostatnio na wyjazdach spisuja sie ladnie (dwie wygrane po 2-0). Oczywiscie kaliber zespolu ktory staje przed Wolves nieporównywalny z poprzednikami z Championship, ale...

Majac w glowach mecz z Arsenalem DiMateo moze zastosowac pewne rotacje. Zapewne bedzie Moses, Bertrand moze Romeu. Czy usiadzie na lawie czy nie i tak z niego dalej pozytku w ofensywie za duzego nie ma - o kim mowa - El Nino. Gospodarze moga wyjsc zmixowanym skladem a kurs 1,24-1,28 zacheca do stawiania na The Blues w takim dubelku z Citizens. Kurs lapiemy przed meczem.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Chelsea - Wolves typ : 2 dnb @ ?? ?? Najpierw mialem wziasc pod lupe City-AstonV i juz pisalem analize do tego meczu gdy do glowy wpadla mysl - Chelsea gra w sobote topowy mecz z Arsenalem na Emirates. Druga mysl jaka wpadla do glowy to Chelsea jest po ciezkim (nawet statystyki pokazuja ze wyrownany byl to pojedynek pomimo tego ze na SB) spotkaniu ze Stoke. A teraz bedzie sie mierzyc z Wilkami ktore ostatnio na wyjazdach spisuja sie ladnie (dwie wygrane po 2-0). Oczywiscie kaliber zespolu ktory staje przed Wolves nieporównywalny z poprzednikami z Championship, ale... Majac w glowach mecz z Arsenalem DiMateo moze zastosowac pewne rotacje. Zapewne bedzie Moses, Bertrand moze Romeu. Czy usiadzie na lawie czy nie i tak z niego dalej pozytku w ofensywie za duzego nie ma - o kim mowa - El Nino. Gospodarze moga wyjsc zmixowanym skladem a kurs 1,24-1,28 zacheca do stawiania na The Blues w takim dubelku z Citizens. Kurs lapiemy przed meczem.
Człowieku widziałeś kadrę Chelsea na ten mecz? Do składu wraca Marin, w szerokiej kadrze nie brakuje gwiazd, owszem może być niespodzianka ale to jedynie w przypadku jej szukania na siłę... co do Southampton, owszem AV rozbita ale czy tylko w tym meczu pozytywnie zaskoczyli gracze Świętych?!

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Człowieku widziałeś kadrę Chelsea na ten mecz? Do składu wraca Marin, w szerokiej kadrze nie brakuje gwiazd, owszem może być niespodzianka ale to jedynie w przypadku jej szukania na siłę... co do Southampton, owszem AV rozbita ale czy tylko w tym meczu pozytywnie zaskoczyli gracze Świętych?!
No i co z tego ze kadra jest dobra i sa gwiazdy jak wyjda grac na pol gwizdka ???? W sobote po poludniu mecz z Arsenalem i co dzis beda sie zajezdzac na maksa bo trzeba awansowac za wszelka cene do 1/16 Capital Cup ? Nie sadze... Gospodarze oczywiscie sa faworytem ale nie beda grac na maksa a goscie - moze to wykorzystaja ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
No i co z tego ze kadra jest dobra i sa gwiazdy jak wyjda grac na pol gwizdka ???? W sobote po poludniu mecz z Arsenalem i co dzis beda sie zajezdzac na maksa bo trzeba awansowac za wszelka cene do 1/16 Capital Cup ? Nie sadze... Gospodarze oczywiscie sa faworytem ale nie beda grac na maksa a goscie - moze to wykorzystaja ;)
Jak dla mnie typ zupełnie nie trafiony Chelsea może spokojnie sklecić 2 składy więc jaki problem rozegrać dziś dobre zawody a jak myślisz będą chcieli bawić się w dogrywki czy wygrać w regulaminowym ;). No właśnie..... Więc spodziewam się łatwego zwycięstwa The Blues ale po meczu będziemy mądrzejsi kto miał rację.

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Jak dla mnie typ zupełnie nie trafiony Chelsea może spokojnie sklecić 2 składy więc jaki problem rozegrać dziś dobre zawody a jak myślisz będą chcieli bawić się w dogrywki czy wygrać w regulaminowym ;). No właśnie..... Więc spodziewam się łatwego zwycięstwa The Blues ale po meczu będziemy mądrzejsi kto miał rację.
Nie chce sie klocic bo jestesmy z tej samej parafii ligowej ale jak mialby wygladac ten 2 sklad ? ????

Jak ja patrze na lawke Chelsea ze Stoke i widze Turnbulla, Romeu, Bertranda, jakiegos Azpilicueta oprocz tego jest Lucas Piazon. Marko Marin jedynie cos mi sie obil o uszy i widze ze gral w Werderze. Dla mnie taki 2 sklad to nie 2 sklad tylko rezerwa i to nie jakas markowa. Ok. 23 wszyscy bedziemy madrzejsi ;)

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Szeroka kadra Chelsea: Cech, Azpilicueta, Ivanovic, Terry, Cahill, Luiz, Cole, Bertrand, Mikel, Romeu, Lampard, Ramires, Mata, Hazard, Oscar, Moses, Marin, Piazon, Torres, Turnbull.

To jest kadra na ten mecz a więc można skleić mniej więcej taki skład:
Turnbull
Azpilicueta - Cahill - Luiz - Bertrand
Marin- Mikel - Romeu - Piazon- Ramirez
Moses

Z resztą jak z takiej kadry można zlepić słaby skład a właśnie ci dostaną szansę będą gryźć trawę aby zaistniec

jakiegos Azpilicueta
Młody Hiszpan, grający wcześniej w OM to dla ciebie zawodnik jakiś? owszem nie neguje typu ale to będzie mega zaskoczenia a nie trafna analiza, bo nic rzeczowego nie przedstawiłeś niestety... koniec off top.

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Szeroka kadra Chelsea: Cech, Azpilicueta, Ivanovic, Terry, Cahill, Luiz, Cole, Bertrand, Mikel, Romeu, Lampard, Ramires, Mata, Hazard, Oscar, Moses, Marin, Piazon, Torres, Turnbull.

To jest kadra na ten mecz a więc można skleić mniej więcej taki skład:
Turnbull
Azpilicueta - Cahill - Luiz - Bertrand
Marin- Mikel - Romeu - Piazon- Ramirez
Moses

Z resztą jak z takiej kadry można zlepić słaby skład a właśnie ci dostaną szansę będą gryźć trawę aby zaistniec
Dokladnie, i wychodzac powiedzmy takim skladem kurs na Chelsea napewno nie powinien wynosic 1,24 ????

Na BBC pisza : &quot;Cesar Azpilicueta, Victor Moses, Marko Marin and Lucas Piazon may all make their first starts for the club.&quot;

Czyli jednak szanse bardzo duze, ze wyjda wlasnie podobnym do tego wyzej. Na moje oko kurs na Chelsea wtedy to 1,45-1,50.

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Daj sobie spokój i nawet nie zwracaj uwagi na to co ten gościu pisze. Już w zeszłym sezonie pisał tyle głupot, że każdy jego post elektryzował wszystkich co tu zagladają, a póxniej błaźnił się na Euro. Jego taktyka jest taka - grać na wysokie kursy, a nóż widelec się uda bez żadnych argumentów.

Co do tego co ten nasz stary &quot;znawca&quot; napisał to oczywiście są to bzdury, które mają na celu poprzeć na siłę swoje typy. Chelsea ma bardzo wielu dobrych piłkarzy, którzy chcą się pokazać. Tak jak napisał Doberman mogli by 2 mocne jedenstki ligi, które by pewnie były w pierwszej dziesiątce. Taki Moses walczy o skład, również Bertrand czy kilku innych. I oni przecież nie bedą walczyć bo na weekendzie będą siedzieć na ławie i nie warto się przemęczać :razz:. Jedno jest pewne - tutaj nie będzie całkowitego odpuszczania Wolves. Zniszczą ich pewnie w pierwszej połowie, a potem spokojnie będa dogrywali mecz do końca. Do tego po takich zakupach to przeciez by tam Di Mateo zaje***i gdyby odpadł w 3 rundzie pucharu ligi. Na koniec jeszcze dodam, że będzie to czwarty mecz Wolve w przeciągu ostatnich 10 dni. Oni również będą rotowac składem w tym meczu. Wolves jest słabe, wygrali ostatnio na wyjeździe dwa razy, ale z kim grali? Z dwiem najsłabszymi drużynami Champions League.

Więc na serio Kylu. Ja rozumiem, że Ty masz sposób na grę, aby grac przeciwko faworytom, ale lepie, żebys udzielał się w swoim temacie, który wiem, że założyłeś, ale tutaj chyba chodzi, aby wypowiedzieć się na temat meczu używając rozsadnych argumentów. Twoje postu nie wprowadzają nic do tematu więc daj sobie spokój.

W 10

wilus1

Użytkownik
Tacy jesteście mądrzy z tym składem? Gdyby zawsze lepszy skład przesadzał o wyniku meczu , czyli tym czym kierujesz się bo86bo nie mal za kazdym razem liczyłbyś dolarki oraz nie mialbys w sygnaturce przyznania sie do swojej niskiej wiedzy bukmacherskiej, skoro musisz poświęcać sezon na odrobienie strat;) A pomyslmy tak... Wystawimy mega sklad, ludzie na nas postawia, pilkarze zagraja sparing potrenuja przed meczem ligowym... Co kol wiek. Dziwne macie myslenie uderzac w kurs 1.24 poswiecajac swoje zarobione pieniadze albo otrzymane od rodzicow (to by wyjasnialo chec grania takiego ryzyka) na cos tak marnego... I co? Glowna analiza to,ze jest sklad, skoro to takie pewne czemu jeden z was odrabia straty, a wiekszosc klnie na bukmacherke, bo &quot;znow nie siadlo&quot;. Nie wiem jak Wy, ale ja popieram kylu. Na 10 gran kursu 1.24 musimy przynajmniej trafić 5x, aby podwoić sumę,a w ciągu 5 trafień zazwyczaj jest wtopa i to szczególnie jak się gra na wygrana drużynę w &quot;Cup&quot; gdzie &quot;Cup&quot; to kopalnia złota dla bukmacherów, bo nie zawsze drużynie zależy. Przypomnieć Wam Arsenal rok temu czy dwa lata temu? Nie pamiętam kiedy to było,ale do 2 lat wstecz. Teraz sposób Kyla. Uderza w &quot;2dnb&quot;. Jeśli wygrywają gospodarze , przegrywa pieniądze, na których płacą 1.24. Jeśli jest remis , odzyskuje forsę, jeśli wygrywa &quot;2&quot; jest sporo do przodu. Nie wiem jaki ma kurs,ale pewnie powyżej 3. Zastanówcie się ile typów trzeba trafić w 1.24,a ile w &quot;over 3&quot; aby dobrze na tym wyjść? Jeśli mi zaczniecie coś pieprzyc o &quot;mniejszym ryzyku&quot; to nie wiem w jakim świecie żyjecie, każdy kto jest dostatecznie długo w bukmacherce wie,ze &quot;mniejsze ryzyko&quot; w tym sporcie jest śmieszne,aby o tym w ogóle mówić,albo w to wierzyć.

Aaa i jeśli chelsea wygra, nie chce tu zażartej dyskusji jacy to jesteście mądrzy,bo typujecie celnie,bo nie wiem czy dzieci z gimnazjum jak puszczają tasiemce wala takie rzeczy na kupon.Teraz się uda, następnym razem się nie uda,a wtedy nikt się nie przyzna, ze to obstawiał ????
Nie jestem jego adwokatem, ale nie rozumiem tego wjazdu na Kylu88. Spójrzcie na swoja roznice postow do reputacji,a jego. To nic nie znaczy? ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Wystarczy wspomnieć jak pan znawca twierdził, że któraś drużyna w jednej z kolejek Premier League ma oddać mecz drugiej za poprzednią rundę (czy sezon). Oczywiście zamieszani w to byli Wolves tak jak dzisiaj. Nie warto odpowiadać na te anal-ne-izy.
RDM z pewnością pomiesza składem. Romeu, Moses bankowo od pierwszych minut. Czy Turnbull ? W ostatnim sezonie trzymał się raczej z daleka od niego.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Nie jestem jego adwokatem, ale nie rozumiem tego wjazdu na Kylu88. Spójrzcie na swoja roznice postow do reputacji,a jego. To nic nie znaczy?
To zobacz co on gra, gra zawsze jakieś wynalazki i ciągle teorie spiskowe za co stracił rangę znawcy, odpowiadając na twój zarzut odnośnie mojej słabej gry owszem mam debet, debet po próbowałem progresje zacząłem zbyt wysoki próg i umoczyłem a to,że ktoś napiszę,że stawia na Wolves to chciałbym widzieć ile stawia na to, pewnie w poście napisze Chelsea-Wolves 1j a ty sobie kumaj czy stawia 1zł, 10zł, 100zł czy 1000zł... a jak tak patrzysz na reputację to już daje Ci plusa abyś się nią cieszył ;) reszta skarg i zażaleń na na PW bo to nie śmietnik a Kylu jak zawsze zrobił zamieszanie na maksa a nie ma nic na obronę swoich argumentów.

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Wilus1

Ale my krytykujemy jego analizę. Mozna grac na wysokie kursy oczywiście, a tym bardziej w pucharach, ale tutaj nie ma w przypadku Kylu88 żadnego argumentu, który mógłby być za tym typem. Też moge w każdym teamcie grać wysokie kursy i cos mi będzie wchodziło, ale nic do tematu merytorycznie nie wniose więc to nie ma sensu. Kylu88 np w zeszłym sezonie, to co kolega pisał wyżej, twierdził, że Swansea oddała mecz Wolves mimo, ze Wolves już byli zdegradowani :p I takimi rewelacjami raczył nas co tydzień więc nie dziw się, że takie poruszenie po jego wypowiedzi.

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Koledzy ale po co to cale zamieszanie ????

Po pierwsze napisalem analize do meczu Chelsea - Wolves stricte typerska :
- Chelsea ma ciezki mecz za soba ze Stoke
- Chelsea ma przed soba ciezki i derbowy mecz na Emirates
- kurs na Chelsea w przypadku gry w/w czworki (Romeu, Moses, Marin, Piazon) w postaci 1,24 jest za niski i tyle. Jak mam przejsc obok niego, to wole sobie za grosze walnac 2 dnb i tyle. Zreszta, stawek nie podaje, bo to jest bardziej dla fun. Stawki podaje tylko w swoim dziale i tylko dla EPL.

A jesli chodzi o mecze ustawiane i 3za3 to jak ktos chce to moge mu podrzucic pare moich analiz - tak, z tego forum z zeszlego sezonu - ale to na PRIV ????

Po co ten caly bajzel - lepiej dyskutowac niz sie klocic ;)

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Manchester United - Newcastle

Za nami pierwsze mecze III rundy Capital One Cup. Jednym z najciekawszych spotkań środowych jest pojedynek Czerwonych Diabłów ze Srokami. Gracze United przystępują do tego meczu po zwycięskim meczu z odwiecznym rywalem Liverpoolem. Czy zwycięstwo to było sprawiedliwe? Sędzia trochę pomógł United i te okoliczności rzucają trochę cień na wynik tego spotkania. Man United jest drugie w tabeli Premier League z czterema wygranymi meczami i jednym przegranym. Newcastle jak na razie 10. miejsce, ale miało wymagających rywali. Ostatni mecz to minimalna wygrana 1:0 z Norwich. W meczu tym zobaczymy zapewne z obu stron kilku rezerwowych czy też młodych zawodników. W United na bramce zagra pewnie De Gea. W obronie szansę dostanie przebojowy Buttner, który rozegrał bardzo dobry mecz z Wigan. Oprócz niego także będzie grał Ferdinand i Evans. Przewidzianych jest kilka powrotów. Do składu United ma powrócić Fletcher i Rooney. W pomocy zagra także Powell, który zdobył bramkę w debiucie z Wigan. Ofensywa zapowiada się obiecująco, bo będzie przecież Chicharito, Welbeck, Anderson. Na pewno zobaczymy też paru młodych graczy. W ekipie Newcastle też na pewno będą rotacje w składzie. Wątpię, żeby zagrali Ba i Cisse, jeśli już to tylko jeden z nich – Pardew na pewno chce ich oszczędzać na Premier League. Pardew traktuje rozgrywki Capital One Cup jako czwarte z kolei. Pierwsze miejsce oczywiście Premier League, drugie FA Cup, trzecie Liga Europejska. Oczywiście mówi również, że jak najbardziej chce wygrać z United, ale jeśli odpadnie to przesadnie jakoś się nie zmartwi. Do gry w obozie Newcastle mają powrócić Tiote i Coloccini. Nadal kontuzjowany jest podstawowy bramkarz Krul.
Dla United jest to niezwykle prestiżowy mecz, ponieważ w poprzednim sezonie na Old Trafford był remis, a w Newcastle porażka, aż 0:3. W związku z tym Ferguson będzie chciał za wszelką cenę wygrać, a na pewno ma ku temu argumenty, w postaci lepszych piłkarzy, lepszej młodzieży i własnego stadionu, na którym Sroki nie wygrały od 1972 r. Wczoraj nie obyło się bez niespodzianek. Odpadły zespoły Evertonu i Man City. Warto więc wykorzystać te potknięcia. Ja stawiam na pewne zwycięstwo United. Kurs może nie zachwyca, ale dobry do dubla.

Manchester United - Newcastle ✅✅✅
Typ: Manchester United
Kurs: 1,42

fortunka17 801

fortunka17

Użytkownik
West Bromwich - Liverpool godzina21:00
typ: WBA over 1,5
kurs: 2,30
bukmacher: Tobet
Na dziś chce zagrać typ WBA over 1,5 czemu tak a nie inaczej? Ponieważ West Brom gra u siebie bardzo fajną piłkę i już w tym sezonie pokonali u siebie Liverpool aż 3:0 także to co już mówi za siebie. Do tego dochodzą kontuzję w Liverpoolu po ostatnim meczu Martin Kelly, Daniel Agger ,Fabio Borini ,Jonjo Shelvey i Flanagana . Linia obronny będzie strasznie przetrzepana i nie wiem jak to ustawi Brendan Rodgers ale będzie miał duży problem. Dlatego widzę tu spore value w stronę overu WBA ,które powinno strzelić bramki. A jak wiadomo w lidze może im być ciężko o zajęcie czołowych lokat i walce o puchary więc powinni powalczyć w pucharze. Do tego fajnie wygląda typ na zwycięstwo West Bromu.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
odradzam grę na United kurs nieadekwatny do ryzyka. Do tego doszły nowe kontuzje - Vidic i valencia a na horyzoncie Tottenham w meczu ligowym gdzie będzie to priorytet bo United w wypadku wpadki Chelsea w meczu derbowym awansuje na Pierwsze miejsce w tabeli. Do tego Pardew mówi że jego klub potrzebuje jakiegoś trofeum ale zaznacza że capital one jest na ostatnim miejscu - powiedział że liczy się dla niego głównie walka o miejsce w pierwszej czwórce ale nie oszukujmy się Wygrana w capital one da im grze w Lidze europy. Do tego sroki w ubiegłym sezonie nie przegrały żadnego meczu z United, remis na wyjezdzie i Wygrana u siebie.

Patrząc na United to w tych rozgrywkach czyli Carling cup - wygrali z 37 meczy 34 rozgrywane u siebie ale czy w obliczu poważnych osłabien wystawi skład który wygra? Owszem jest to możliwe bo Buttner czy Powell pokazują się z dobrej strony. Jednak do składu NU ma wrócić Tiote i Coloccini. Tyle z głowy w drodze z pracy do domu, chodzi mi po głowie remis i nie wiem czy nie skuszę się aby pograć w tym kierunku dziś. Na pewno nie gral bym na united. Nie znam kursów na over ale wydaje się prawdopodobnym że ujrzymy minimum 3 bramki.

Kolejny mecz który przykul moja uwagę to potyczka Liverpoolu z WBA i QPR z Reading. Tutaj poczekam na składy ale Kusi gra w kierunku gospodarzy. Tyle tytułem wstępu później postaram się podać jakieś typy - a kombinowac coś będę na pewno

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom