Tacy jesteście mądrzy z tym składem? Gdyby zawsze lepszy skład przesadzał o wyniku meczu , czyli tym czym kierujesz się
bo86bo nie mal za kazdym razem liczyłbyś dolarki oraz nie mialbys w sygnaturce przyznania sie do swojej niskiej wiedzy bukmacherskiej, skoro musisz poświęcać sezon na odrobienie strat
A pomyslmy tak... Wystawimy mega sklad, ludzie na nas postawia, pilkarze zagraja sparing potrenuja przed meczem ligowym... Co kol wiek. Dziwne macie myslenie uderzac w kurs 1.24 poswiecajac swoje zarobione pieniadze albo otrzymane od rodzicow (to by wyjasnialo chec grania takiego ryzyka) na cos tak marnego... I co? Glowna analiza to,ze jest sklad, skoro to takie pewne czemu jeden z was odrabia straty, a wiekszosc klnie na bukmacherke, bo "znow nie siadlo". Nie wiem jak Wy, ale ja popieram kylu. Na 10 gran kursu 1.24 musimy przynajmniej trafić 5x, aby podwoić sumę,a w ciągu 5 trafień zazwyczaj jest wtopa i to szczególnie jak się gra na wygrana drużynę w "Cup" gdzie "Cup" to kopalnia złota dla bukmacherów, bo nie zawsze drużynie zależy. Przypomnieć Wam Arsenal rok temu czy dwa lata temu? Nie pamiętam kiedy to było,ale do 2 lat wstecz. Teraz sposób Kyla. Uderza w "2dnb". Jeśli wygrywają gospodarze , przegrywa pieniądze, na których płacą 1.24. Jeśli jest remis , odzyskuje forsę, jeśli wygrywa "2" jest sporo do przodu. Nie wiem jaki ma kurs,ale pewnie powyżej 3. Zastanówcie się ile typów trzeba trafić w 1.24,a ile w "over 3" aby dobrze na tym wyjść? Jeśli mi zaczniecie coś pieprzyc o "mniejszym ryzyku" to nie wiem w jakim świecie żyjecie, każdy kto jest dostatecznie długo w bukmacherce wie,ze "mniejsze ryzyko" w tym sporcie jest śmieszne,aby o tym w ogóle mówić,albo w to wierzyć.
Aaa i jeśli chelsea wygra, nie chce tu zażartej dyskusji jacy to jesteście mądrzy,bo typujecie celnie,bo nie wiem czy dzieci z gimnazjum jak puszczają tasiemce wala takie rzeczy na kupon.Teraz się uda, następnym razem się nie uda,a wtedy nikt się nie przyzna, ze to obstawiał ????
Nie jestem jego adwokatem, ale nie rozumiem tego wjazdu na Kylu88. Spójrzcie na swoja roznice postow do reputacji,a jego. To nic nie znaczy? ???? ????