>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III Liga

Status
Zamknięty.
N 0

nurloss

Użytkownik
Tematu takiego tutaj nie ma a moim zdaniem chyba warto bo czasami są ciekawe mecze z ciekawym kursem.

III Liga grupa podl.-warm.-maz.
Olimpia Elbląg - Olimpia Zambrów 1 1.30 ⛔
Dziś o 16 Olimpia Elbląg podejmie imiennika z Zambrowa. Drużyna z Elbląga jest poza zasięgiem innych drużyn. Do tej pory strzelili 30 bramek tracąc jedynie dwie. W ostatnim meczu Elbląg wygrał z Orłem Kolno aż 5-0 i nie wydaje się aby drużyna z Zambrowa mogła zatrzymać rozpędzonych gospodarzy i supersnajpera, Piotra Trafarskiego który zaliczył już aż 13 trafień w 7 meczach! Zambrów w ostatniej kolejce przegrało na własnym boisku z Sokołem Sokółka 0-1 i był to w pełni zasłużony wynik. Zambrów gra typową defensywną piłkę jednak Olimpia gra bardzo dobrze w ofensywie i chyba nie szukałbym tutaj niespodzianki zwłaszcza że Olimpia gra tutaj w roli gospodarza i przed własną publicznością meczów z takimi przeciwnikami nie mogą remisować, nie mówiąc już o przegrywaniu. W drużynie gospodarzy nie ma żadnych kontuzji i w meczu nie wystąpi jedynie Michał Chmielecki który pauzuje za kartki. Analiza może niezbyt dokładna jednak nie wiem co mogę więcej napisać. Jeśli ktoś gra w Scandicu to na podbicie AKO mecz bardzo fajny;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom