STREETBALL 3x3
Słowenkom ewidentnie zabrakło sił w półfinałowym spotkaniu z Ukrainkami, można powiedzieć, że zostały zdeklasowane, Ukrainki pod koniec trochę odpuściły, dlatego Słowenkom udało się zdobyć te 15 punktów. Hiszpanki to drużyna zdecydowanie lepsza, podjęły wyrównany bój z mocnymi Rosjankami, w półfinale przegrały głównie przez gorsze warunki fizyczne. Ze Słowenią nie ma aż takich dysproporcji, dlatego
Hiszpania powinna sięgnąć po brąz.
16:30 - Hiszpania - Słowenia 1 @ 1,48 (Bet365) KOBIETY 19:9 
Mecz Serbii ze Słowenią to myślę, że 28% lokata.
Serbia była faworytem do wygrania całego turnieju, mecz z Hiszpanią trochę im nie wyszedł i myślę, że głównym winowajcą był Savic. Co nie zmienia faktu, że jako drużyna są lepsi, dużo lepsi od Słoweńców. Słoweńcom, podobnie jak Słowenkom, brakowało sił w półfinale, przegrali znacząco z Rosją. Jak dla mnie zwycięzca może być tu jeden - jeśli
Serbia nie zlekceważy pod jakimś względem rywali to pokryją nawet handi.
17:00 - Serbia - Słowenia 1 @ 1,28 (Bet365) MĘŻCZYŹNI
17:00 - Serbia - Słowenia; Serbia -3 @ 1,85 (Bet365)
21:14
Ukrainki są bardzo mocne, najmocniejsze i pewnie zmierzają po złoto. Nie przegrały na tym turnieju żadnego meczu, deklasując niemalże każdego rywala. Dla porównania - Rosjanki przegrały z Rumunią i bardzo się męczyły z mocną Hiszpanią, wygrywając w półfinale zaledwie jednym punktem. Ukrainkom spotkanie półfinałowe przeszło bardziej "lajtowo", dzięki czemu zachowały prawdopodobnie więcej sił na finał. Rosjankom kompletnie nie siedzi dziś rzut dystansowy, z Hiszpanią beznadziejne 1/9 (11%), Ukrainki pod tym względem deklasują swe rywalki, trafione 5/14 (36%). Warunki fizyczne porównywalne, Ukraina praktycznie drużyna kompletna, w post także czują się bardzo dobrze. W drużynie Ukrainek praktycznie każda zawodniczka straszy rzutem za dwa, jest duża rotacja i wymienność pozycji. Myślę, że zdobędą złoty medal
17:30 Ukraina - Rosja 1 @ 1,72 (Bet365) KOBIETY 17:22 
W finale mężczyzn widzę value na Rosjan. Jak już wspominałem - w półfinale zdeklasowali Słoweńców, zagrali naprawdę bardzo dobry mecz, nie dając żadnych szans rywalom. Moim zdaniem Hiszpanie nie powinni grać w finale,
Serbia, kolokwialnie mówiąc, spusiaczyła.
Rosja posiada lepszy rzut z dystansu, posiadają bardzo dobre warunki fizyczne i często wbijają się także pod
kosz, wymuszając sporo fauli, szczególnie Aleksandrov. Pierwszy krok bardzo szybki, dzięki czemu Słoweńcy zmuszeni byli do nadmiernych fauli. Co ciekawe - w grupie
Rosja pokonała Hiszpanię 19:16, dlatego tym bardziej dziwię się kursowi przedstawionemu przez bukmachera. Rosjanie, oprócz meczu z Estonią, gdzie wyraźnie się męczyli, większość spotkań mieli pod kontrolą. Moim zdaniem kurs źle wystawiony przez bukmachera, tutaj
Rosja powinna być faworytem i 2,0 pobieram sobie na spokojnie.
18:00 Rosja - Hiszpania 1 @ 2,00 (Bet365) MĘŻCZYŹNI 18:14