>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Idzie dysc, idzie sikawica!!!

sikawica 20

sikawica

Użytkownik
Witam,
Jestem Sikawica, a to mój temat z typkami. Zakaz komentowania. Wszystko na priv. Typy i analizy poniżej.

Sezon hokejowy w KHL rozhulał się już nam na dobre. Wiadomo już mniej więcej czego można się spodziewać po konkretnych ekipach. Czas więc wkroczyć do akcji. Dziś sporo ciekawych spotkań. Równo z godziną czternastą rozpocznie się dokładnie 40 spotkanie w tym sezonie, ale nie o tej rywalizacji chciałem napisać. Szczególnie pod względem typerskim w oko wpadła mi konfrontacja Rygi z Sibirem. Sibir nie zachwyca. Gra nie porywa. Momentami są wygwizdywani przez własną publikę, a to chyba najlepszy dowód dla podparcia moich słów dla kogoś kto nie oglądał ich spotkań. Póki co więcej szczęścia niż talentu. Jedno zwycięstwo z Novogrodem 5:3, gdzie niekoniecznie wynik może być odzwierciedleniem tego co działo się na tafli. Wygrana dzięki fatalnej postawie Kovala, który póki co jest obok Lalande z Mińska najgorszym bramkarzem tego sezonu i nie chodzi mi tu o liczbę wpuszczonych bramek tylko o sposób w jaki one padały. Kilka sytuacji na pewno była do wybronienia. Nie będę całej winy porażki zwalał na Kovala, ale śmiało chyba mogę stwierdzić fakt że jest to bramkarz dziurawy jak sito. Przynajmniej na razie. Mam wrażenie to Torpedo bardziej przegrało ten mecz niż Sibir je wygrał. Dla kolejnego potwierdzenia moich słów wystarczy zobaczyć kto stał w bramce Torpedo mecz później. Nieszczęsnego Kovala zastąpił Bespalov. Dziś pierwszy wyjazd dla Sibira. Jeżeli mają zamiar w Rydze zagrać tak samo jak przed własną publiką to nie wróży im nic dobrego. Ameryki nie odkryje jeżeli napisze, że przeważnie się gra lepiej przed własnymi trybunami, a gorzej na wyjazdach. Banalny, ale logiczny argument. Teraz coś o gospodarzach. Ostatnio przegrany mecz z CSKA. Mimo przegranej uważam, że zaprezentowali się solidnie. Pierwsze 10 minut to przewaga CSKA. Potem gol Dinama z kontry. Po strzelonym golu zupełnie inny obraz gry. Dinamo dominowało i gdyby wykorzystali dwie sytuacje kiedy to krążek obijał się os łupek to spokojnie mogliby wygrać. Ne wykorzystane sytuacje się mszczą. Kolejny banał, ale jakże prawdziwy. Dziś pierwszy mecz przed własnymi kibicami i świetna okazja do udowodnienia dobrej dyspozycji w postaci zwycięstwa. Kurs leci na pysk.

Typ 1
Dinamo Riga - Sibir Novosibirsk ⛔ 1:2
Typ:
Dinamo Riga 60&#39;
Kurs: 1.80
Stawka: 100j.
E.W: 80j.
Bet365

Tutaj krótko. Jak wspomniano już w poprzednich postać transfery w Spartaku póki co na duży plus. Aż siedem punktów zdobytych w trzech wyjazdowych spotkaniach. Wygrane derby Moskwy i pogrom w Popradzie. Ostatnio pechowa porażka w Bratysławie. Kto widział przynajmniej skrót ten wie, ze to Spartak dominował i stwarzał sobie trzy razy więcej sytuacji do zdobycia bramki. Novokuznetsk? Napisz tak. Gra się tak jak przeciwnik pozwala. To, że potrafią oni wykorzystać błąd , albo moment dekoncentracji przeciwnika już pokazali. Potrafią się znaleźć w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie. Tylko czy Spartak im na to pozwoli? Sugerując się ich obecną grą uważam, ze nie.

Typ 2
Spartak Moskwa - Nowokuźnieck ⛔ 0:3
Typ:
Spartak Moskwa 60&#39;

Kurs: 1.72
E.W: 72j.

Bet365

sikawica 20

sikawica

Użytkownik
W bukmacherce trzeba być konsekwentnym, dlatego stawiam jeszcze raz na Spartak. Ostatnio słaby mecz w ich wykonaniu. Wypadek przy pracy czy Spartak nie jest taki mocny jak myślałem? Może zlekceważyłem rywala? Logika każe mi twierdzić, że był to jednak słabszy dzień tej drużyny. Drugi słaby mecz i w konsekwencji druga porażka przed własną publiką raczej nie wchodzi w grę. Rywal jak najbardziej do pokonania. Mam wrażenie, że najmocniejszą bronią Amura jest położenie geograficzne. Do najbliższego rywala z KHL mają oni 3 000 km, a do Pragi aż 7 680 km! Większość punktów raczej będą zdobywać na własnej hali. Na wyjazdach jednak tracą trochę w swojej grze.Myślę, że to idealne spotkanie na zrehabilitowanie swoim kibicom ostatniej porażki.
Typ 3
Spartak Moskwa - Amur Chabarowsk ✅ 3:1
Typ:
Spartak Moskwa ML OT
Kurs: 1.67
E.W: 67j.
Bet365
Dziwi mnie trochę tak wysoki kurs na Chekov. Kursy identyczne jak dwa dni temu, kiedy to Chekov poniósł porażkę z Lev po wyrównanej walce. Bramka stracona dopiero w końcówce 3 tercji. Wydaję mi się jednak, że drużyna czeska jest póki co groźniejsza od słowackiego sąsiada. Słowacy póki co zbierają frycowe. Potrzeba jeszcze trochę czasu, aż zasymilują się do końca z nową ligą. Ostatnio 3 gole strzelona w Mińsku. Zważywszy na to jaki problem ma Dinamo z obsadą bramkarską nie stanowi to dla mnie żadnego dowodu, że mamy do czynienia z zwyżka formy dzisiejszych gości.
Typ 4
Vitiaz Chehov - Slovan Bratysława ⛔ 0:3
Typ:
Vitiaz Chehov ML OT
Kurs: 1.90
E.W: 90j.
Bet365

sikawica 20

sikawica

Użytkownik
Mój dubelek na KSW. Grubi faworyci. Nikt mi nie wmówi, że piłkarz ma jakieś szanse z zawodnikiem MMA, nawet jeżeli byłby on cienki jak cztery litery węża. Do tego Błachwowicz, który też nie powinien mieć problemów z pokonaniem emeryta Houstona.

Typ 5
Jan Błachowicz - Alexander Houston
✅
Kamil Walus - Jacek Wiśniewski ✅
Typ: Błachowicz+Walus

Kurs: 1.73
E.W: 73j.
Bwin

sikawica 20

sikawica

Użytkownik
Czynnikiem który powinien zadecydować o rezultacie tego spotkania powinna być dobra postawa Garnetta i całej defensywy Traktora. Jak powinno się ogrywać Dinamo pokazał Magnitogorsk. Żelazna obrona, wysoki pressing i drużyna z Moskwy w ofensywie nie istnieje. Uważam, że Traktor spokojnie może zastosować taką samą taktykę i to z powodzeniem. Do tej pory tylko 3 gole stracone. Wszystkie w meczu z SKA, więc nie z byle kim. Ostatni remis Dinama w meczu z Ekaterinburgiem utwierdza mnie jedynie w przekonaniu, że wyjazdy wychodzą im po prostu przeciętnie, a to za mało żeby myśleć o sukcesie w Chelyabinsku. Typ z dogrywką i karnymi.
Typ 6
Tractor - Dinamo Moskwa ✅ 4:1
Typ:
Tractor ML OT
Kurs: 1.78
E.W: 78j.
Bet365

sikawica 20

sikawica

Użytkownik
Ruszamy z Ligą Mistrzów. Dziś tylko jeden typ. Stawiam na PSG, które ostatnio się przebudziło i zaliczyło zwycięstwa w trudnych ligowych potyczkach. Wydaję się, że maszynka w końcu zaczyna trybić. Francuzi przystąpią do meczu bez większych osłabień i jeżeli zagrają na swoim poziomie to spokojnie zgarną 3 punkty. Przeciwnik to Dynamo Kijów, który dostało się do fazy grupowej po wyeliminowaniu Gladbach, gdzie pierwszy mecz już zadecydował o awansie. Ukraińcy mieli ogromne szczęście, bo chyba każdy kto oglądał pamięta jak padały ich bramki. Mimo, że to doświadczona drużyna i ma w swym składzie kilku dobrych grajków to nie wróżę im większych sukcesów w LM. Dziś powinni być tylko tłem dla Paryżan tak jak w lidze od kliku sezonów są tylko tłem dla Szachtara.

Typ 7
Paris Saint-Germain - Dynamo Kijów ✅ 4:1
Typ: Paris Saint-Germain
Kurs: 1.73
E.W: 73j.
Bet365

sikawica 20

sikawica

Użytkownik
Jutro też gram tylko jedno spotkanie z LM. Trzeba stawiać teraz bo kursy spadają i jutro może już się nie opłacać. Cluj to zdecydowanie jedna z najsłabszych ekip w tej edycji LM. Cluj awans do fazy grupowej zapewniło sobie już w pierwszym meczu z Basel. Szwajcarzy nie potrafili wykorzystać swojej przewagi i Rumuni załatwił wszystko po kontrze. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z o wiele trudniejszym rywalem. Jeżeli Braga będzie grała tak jak z włoskim Udi to o zwycięstwo jestem spokojny.
Typ 8
SC Braga - CFR Cluj
Typ: SC Braga
Kurs: 1.50
E.W: 50j.
Bet365

Do góry Bottom