>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Idiotyczne pseudoanalizy

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Mam nadzieje ze ten temat nie zostanie skasowany ani zignorowany i doczekam sie odpowiedzi jakiegos moderatora.

http://forum.bukmacherskie.com/f273/nba-luty-2011-a-54399-13.html#post2135733

http://forum.bukmacherskie.com/f273/nba-luty-2011-a-54399-13.html#post2135719

Poczytajcie genialne analizy tego uzytkownika. No to jest po prostu smieszne, koles bierze bilans i rozpisuje sie &quot;na sile&quot; na jego temat, zeby tylko upchnac jak najwiecej zdan. Lanie wody, duzo slow - malo tresci. Dlaczego nic z tym nie zrobicie? Rownie dobrze moge napisac sam bilans i zawrzec w kilku slowach to co Kajzer przedstawia w kilkunastu zdaniach. Strasznie denerwuja mnie jego pseudo analizy, zasmiecaja temat gdzie jest naprawde kilku dobrych typerow typu stevenash.

????

Ja przepraszam ze sie odzywam.. jestem nowy na tym forum.. ale obstwiam od kilku ladnych lat..i cos mnie urazilo.. Kajzer czy ty w ogole czytasz co piszesz? Twoj post jest sporych rozmiarow a tak naprawde nie podajesz prawie zadnych urzytecznych informacji.. mnostwo epitetow zeby tylko lac wode..wydaje mi sie ze uzyteczniejsza informacja od tego kogo uwazasz za lepszego bylo by podac jakies newsy, np jesli ktos ma grac/nie, kontuzje itp pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +13
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Przykłady można mnożyć... Wspomniałem już o tym w propozycjach rozwoju forum, czy jak to się tam zwie,,, Wg mnie jakby przez miesiąc sypać ⛔, jak leci za takie wywody, to by się zaczęli przykładać, albo chociaż stwarzać pozory:razz:

marnik 18

marnik

Forum VIP
Generalnie każdy dział ma swoich opiekunów i to oni mają czuwać nad jakością dyskusji/analiz/opinii. Jeżeli masz problem w dziale z NBA to napisz PW do moderatorów zajmujących się tym działem.
Zgadzam się, że przedstawiona przez Ciebie w poście wypowiedz jest na siłę i mam małą wartość merytoryczną. Nie można jednak zniechęcać userów i za słabsze analizy dawać jakieś ostrzeżenie i kartki. Każdy zaczynając dopiero się uczy i z czasem rozwija. Trzeba dać czas takiemu userowi, nakierować takiego delikwenta na właściwy tor myślenia i pisania analiz, ale tak żeby go nie obrazić. Ot zwyczajnie pomoc słabszemu userowi w rozwoju.
Co innego jeżeli jest to rzucanie grochem o ściane. Jeżeli mimo napomnień i wskazówek user nie zmienia się to wtedy trzeba kasowac jego analizy zeby nie zaniżać poziomy dyskusji. Myślę, że opiekunowie działu dają jeszcze szanse temu userowi, być może ktoś napisał mu PW ze wskazówkami co powinien poprawić i jak należy pisać, może ktoś edytował mu posta i dał jakieś rady. Nie wiem ponieważ nie śledzę tego działu.
Radzę Ci napisać PW z tym problemem bezpośrednio do opiekunów działu czyli Jacques, lukascash, Baqu oni bedą na pewno w stanie odpisać Ci konkretnie i bardziej rzeczowo.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Każdy pisze tak jak potrafi. Kajzer w tym momencie korzysta z podstawowych informacji. Lepsze to niż nic. Każdy kiedyś zaczynał i bazował głównie na bilansie drużyn. Skoro uważasz jakąś analizę za słabą, to po prostu nie bierz jej pod uwagę.

Dlatego Pokerzysta i Castiel..zamiast zakładać głupi temat i zaśmiecać ten dział, napisałbyś analizę w dziale NBA i w ten sposób pokazał, jak powinna wyglądać wzorcowa analiza.

Otrzymane punkty reputacji: +8
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Się uczepiłeś gościa choćby Ci kogoś z rodziny zabił. Nie mówię, że to była jakaś wspaniałą analiza, ale tez już znowu bez przesady...Poza tym co do tabeli to jest już taka faza sezonu, że coraz bardziej liczy się miejsce w tabeli...tak na marginesie.

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Każdy pisze tak jak potrafi. Kajzer w tym momencie korzysta z podstawowych informacji. Lepsze to niż nic. Każdy kiedyś zaczynał i bazował głównie na bilansie drużyn. Skoro uważasz jakąś analizę za słabą, to po prostu nie bierz jej pod uwagę.

Dlatego Pokerzysta i Castiel..zamiast zakładać głupi temat i zaśmiecać ten dział, napisałbyś analizę w dziale NBA i w ten sposób pokazał, jak powinna wyglądać wzorcowa analiza.
Aha typowe dla niektórych moderatorów. &quot;Zamiast(...)zrób sam lepiej&quot;. Pewnie, że moge też pisać analizy w każdym dziale ale czy naprawde chodzi o to, żeby udawać nie wiadomo jakiego znawcę i spychać na dół dobre analizy pełne informacji? Każdy może spojrzeć w tabelę i napisać 10 stron analizy. Jeśli na czymś się nie znam to się za to nie biorę i nie próbuje na siłę zabłysnąć pisząc takie &quot;analizy&quot; jak Kajzer.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Aha typowe dla niektórych moderatorów. &quot;Zamiast(...)zrób sam lepiej&quot;. Głupi temat? Co w nim jest głupiego? Co już jestem na czarnej liście? :grin:

Jeśli na czymś się nie znam to się za to nie biorę i nie próbuje na siłę zabłysnąć pisząc takie &quot;analizy&quot; jak Kajzer.
daj spokój. Każdy jakoś zaczynał swoje analizy. Ja jak sobie poczytam swoje stare analizy to aż mi wstyd czasem ???? masa błędów i zero składu. Teraz przynajmniej w pewnym stopniu wiem jak powinna wyglądać wartościowa analiza i cały czas można powiedzieć się ucze. Dajcie szanse Kajzerowi. Pisanie , pisanie , pisanie. Już nie raz się przekonałem , że pisanie takich analiz dużo pomaga nawet w zwykłej rozmowie czy coś bo jak trzeba rozwinąć temat to nie mam z tym problemu ;)

I jeszcze wcinka z regulaminu TD

Do typu należy podać komentarz, uzasadnienie ma być konkretne, dlaczego wybrałeś ten a nie inny typ. Nie tolerujemy olewających komentarzy typu: &quot;proszę spojrzeć do statystyk itp&quot;. Jeżeli typ opierasz na statystykach, proszę w skrócie je skomentować. W przypadku braku analizy, typy bez analizy będą usuwane.
wiem , że to co innego ale jednak takie analizy też są akceptowane.

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Teraz to pozamiatałeś. To jest forum bukmacherskie? tu się chyba zarabia kasę? A nie pisze idiotyczne analizy żeby wzbogacić swój język w normalnej rozmowie LOL ????

Jeśli zależy wam na marnej jakości analiz to ok wasza sprawa.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Teraz to pozamiatałeś. To jest forum bukmacherskie? tu się chyba zarabia kasę? A nie pisze idiotyczne analizy żeby wzbogacić swój język w normalnej rozmowie LOL ????

i to pisze user, który większość postów nabił w tematach o darmowych 5 dolarach na spinach czy w kasynie...

jasne, że nasza sprawa, jesteśmy moderatorami, staramy się o to, aby każdy
coś wnosił na forum, a Ty co wnosisz ? wystarczy popatrzeć na Twoje
posty... w dziale, do którego się odnosisz... aaa moment... żadnego tam nie ma ?
Popatrzmy na Twoje analizy na forum... też nie ma ! Jak zaczniesz coś wnosić
na forum, a nie tylko nabijać posty to porozmawiamy, gdyż na razie nie masz
moralnej możliwości krytykowania kogokolwiek przy swoim nieróbstwie.

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Jakie nieróbstwo człowieku o czym Ty mówisz? Czy muszę pisać analizy żeby negatywnie wypowiedzieć się o kim kto to robi? Czy musze mieć 100000 postów żeby w ogóle móc zabrać głos? Co to za teksty, że nabiłem posty w tematach o spinach? Próbowałem coś organizować na forum, zrobiłem dwa turki. Akurat po to się zarejestrowałem na tym forum, żeby mieć wgląd w akurat TAKIE tematy a nie sportowe. Więc z czym masz problem człowieku?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

To było aby takie wtrącenie.

Baqu już Cie podsumował , krytykuj innych ale jak sam jesteś w porządku. Póki co Kajzer ze swoimi analizami boje Cie na głowę i tak jak pisał AKA SHAKAL nie podoba się nie czytaj , masz taką opcję , dodaj do ignorowanych i nie bedziesz widział jego postów. Proste.

Temat raczej do zamknięcia bo zaraz będzie awantura :|

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Bije się w pierś i obiecuje, że do wieczora dodam swoją analizę na NBA które i tak pewnie zostanie skasowana a raczej nie będzie się różniła niczym od tych Kajzera.

Nie będzie awantury. Skoro nie macie nic przeciwko takim analizom to też będe coś pisał. Zobaczymy czy będziecie je traktować na równi z tymi Kajzera ????

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Co za żenujący gość..najpierw krytykuje kogoś za słabą analizę, potem pisze, że sam się nie zna i nie będzie na siłę udawał znawcy, by na końcu zadeklarować, że będzie pisał analizy, które nie będą różniły się od analiz Kajzera, które wcześniej uznał za &quot;pseudoanalizy&quot;.

parodia:?

Do góry Bottom