strzeletz-vyborovy
Użytkownik
Witam wszystkich. Zdecydowałem się na podawanie typów na forum -zobaczymy co z tego wyjdzie.Będę podawał przemyślane typy z hokeja na lodzie - od lig europejskich aż po ligę NHL. A więc zaczynamy !
LA Kings @ DET Redwings & DAL Stars @ SJ Sharks
Typ: 2 ML & 2 ML
Kurs:2,41
Buk: Bet365
Stawka: 5/10
FT 5-0 & 3-2 SO
5j
Komentarz: Skrzydła odddają ponad 50 strzałów , a mimo to zostają rozgromieni - jak widać to są uroki hokeja ,że zespół który mniej oddaje strzałów wygrywa. W San Jose mecz wyrównany, pachniało remisem i tak się też zakończyło ,ale niestety rzuty karne lepiej wykonywali zawodnicy z Dallas. Statystyki nie kłamią - ,,Gwiazdy'' wygrały 5 meczy z ostatnich 20 spotkań w shootout'ach z SJS -szkoda ,że tym się nie zasugerowałem.
LA Kings @ DET Redwings & DAL Stars @ SJ Sharks
Typ: 2 ML & 2 ML
Kurs:2,41
Buk: Bet365
Stawka: 5/10
FT 5-0 & 3-2 SO

Komentarz: Skrzydła odddają ponad 50 strzałów , a mimo to zostają rozgromieni - jak widać to są uroki hokeja ,że zespół który mniej oddaje strzałów wygrywa. W San Jose mecz wyrównany, pachniało remisem i tak się też zakończyło ,ale niestety rzuty karne lepiej wykonywali zawodnicy z Dallas. Statystyki nie kłamią - ,,Gwiazdy'' wygrały 5 meczy z ostatnich 20 spotkań w shootout'ach z SJS -szkoda ,że tym się nie zasugerowałem.