>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ice hockey by strzeletz vyborovy.

strzeletz-vyborovy 16

strzeletz-vyborovy

Użytkownik
Witam wszystkich. Zdecydowałem się na podawanie typów na forum -zobaczymy co z tego wyjdzie.Będę podawał przemyślane typy z hokeja na lodzie - od lig europejskich aż po ligę NHL. A więc zaczynamy !
LA Kings @ DET Redwings
&amp; DAL Stars @ SJ Sharks
Typ: 2 ML &amp; 2 ML
Kurs:2,41
Buk: Bet365
Stawka: 5/10
FT 5-0 &amp; 3-2 SO ⛔5j
Komentarz: Skrzydła odddają ponad 50 strzałów , a mimo to zostają rozgromieni - jak widać to są uroki hokeja ,że zespół który mniej oddaje strzałów wygrywa. W San Jose mecz wyrównany, pachniało remisem i tak się też zakończyło ,ale niestety rzuty karne lepiej wykonywali zawodnicy z Dallas. Statystyki nie kłamią - ,,Gwiazdy&#39;&#39; wygrały 5 meczy z ostatnich 20 spotkań w shootout&#39;ach z SJS -szkoda ,że tym się nie zasugerowałem.

strzeletz-vyborovy 16

strzeletz-vyborovy

Użytkownik
:hokej:TOR Maple Leafs @ EDM Oilers
Typ: 1 ML
Kurs:2,00
Stawka: 7/10
FT 4-1 ✅ 7j
Dlaczego ten typ ? : Historia ostatnich 7 spotkań w Edmonton pokazuje , iż zespoły wygrywały na zmianę - czas więc na win TOR.
31/12-09 NHL Edmonton vs. Toronto 3:1
14/11-08 NHL Edmonton vs. Toronto 2:5
19/09-07 NHL Preseason Edmonton vs. Toronto 2:2 3:2 (OT)
08/01-06 NHL Edmonton vs. Toronto 2:3
21/11-03 NHL Edmonton vs. Toronto 3:2
11/03-03 NHL Edmonton vs. Toronto 2:3
29/12-02 NHL Edmonton vs. Toronto 2:2 3:2 (OT)
Poza tym , polecam typ na PHI Flyers - w końcu passa ,,Pingwinów&#39;&#39; musi dobiec końca.
Komentarz : Jak widać , sprawdziły się moje przypuszczenia co do tego ,że EDM I TOR na zmianę wygrywają .Zwycięska seria PIT zatrzymana przez ,,Lotników&#39;&#39; - oto wiadomość dnia w NHL.

strzeletz-vyborovy 16

strzeletz-vyborovy

Użytkownik
:hokej:SJ Sharks @ NSH Predators
Kurs:2,05
FT 2-3 ⛔5j
Dlaczego ten typ ? : San Jose gra w kratkę - raz wygrywa ,raz przegrywa , a poza tym ,,Rekiny&#39;&#39; muszą się starać o wygrane ,żeby znaleźć się w 8-ce - na razie balansują na granicy awansu do playoff. Rywal ostatnio w formie, na 7 rozegranych spotkań wygrał 6 ,co oznacza dobrą serię , która może nie potrwać dłużej i w tym upatruję szansę na win SJS. Czy będzie 4-te z rzędu zwycięstwo Nashville ? To się jeszcze okaże.
Na dodatek polecam typ na Washington Capitals , którzy jak wiadomo mają długą serię sześciu porażek i muszą się odbić od dna. Najlepszą okazją jest pojedynek z Anaheim Ducks , którzy rozegrali najwięcej spotkań w lidze i nie wydają się być zespołem z najwyższej półki.
Komentarz : Nie wiem co się stało z SJS w ostatnich 3 minutach pojedynku z NSH.Mieli na wyciągnięcie ręki zwycięstwo lub chociażby remis i w zanadrzu dogrywkę. W strzałach okazali się słabsi - może to zadecydowało o wyniku.A Capitals wciąż bez przełamania - mieli przewagę ,ale nie udokumentowali to bramkami . Spodziewałem się pogromu , a tymczasem zakończyło się remisem i porażką w OT.

strzeletz-vyborovy 16

strzeletz-vyborovy

Użytkownik
:hokej:BOS Bruins @ MTL Canadiens
Kurs:2,10
Stawka: 6/10
FT 3-4 ⛔6j
Dlaczego ten typ ? : Gram na przeczucie. W tym sezonie Bruins nie przegrali więcej jak dwóch meczy pod rząd - i to jest chyba jedyny powód dla którego postawiłbym na ,,Niedźwiadki&#39;&#39;.Poza tym ,dobrze prezentują się na wyjazdach i chcą się zrewanżować za porażkę 1:3 u siebie 11 listopada. Habs przegrali 3 mecz z rzędu i mam nadzieję ,że podtrzymają tą passę do jutra.
Ciekawym typem wydaje się być win SJS w pojedynku Dallas Stars oraz zwycięstwo NYI ( na przełamanie 6 porażek ) w potyczce z Anaheim.Ale jak ,będzie przekonamy się za kilkanaście godzin.
Komentarz : Tym razem znów się nie powiodło. Boston stracił aż 4 bramki i pozwolił oddać 41 strzałów na bramkę , co nie najlepiej świadczy o defensywie. Moje przypuszczenia co do zwycięstwa SJS i NYI sprawdziły się. Szkoda ,że nie zdecydowałem się oddać na nich typy.

strzeletz-vyborovy 16

strzeletz-vyborovy

Użytkownik
:hokej: DEG Metro Stars vs Eisbären Berlin
Typ: 2 ML
Kurs:2,15
FT 5-2 ⛔5j
Dlaczego ten typ ? : 7 zwycięstw z rzędu Metro Stars ( w tym 9 win w 10 ostatnich meczach ) oznacza, że niebawem ta seria musi się zakończyć .
Rywalem ,który jest w stanie tego dokonać to Eisbaren Berlin , który powoli powraca do wysokiej formy. To jest niewątpliwie mecz kolejki , który mam nadzieję ,że zakończy się pomyślnie dla gości.

strzeletz-vyborovy 16

strzeletz-vyborovy

Użytkownik
:hokej:WSH Capitals @ BOS Bruins &amp; NJ Devils @ ATL Thrashers
Typ: 1 ML &amp; 1ML
Kurs:4,935
Dlaczego ten typ ? : Kolejna próba grania na WSH. Mało prawdopodobny wydaje się ośmy z rzędu mecz bez zwycięstwa Caps.Gracze ze stolicy są wręcz zdesperowani ,aby osiągnąć wygraną. Czy nastąpi przełamanie w tym meczu ? - mam nadzieję ,że tak będzie.
Poza tym , sądzę ,że zwycięstwo odniosą hokeiści New Jersey Devils - przemawia za tym korzystny bilans spotkań z drużyną Atlanty. ,,Diabły&#39;&#39; wygrały sześć ostatnich spotkań na terenie ,,Drozdów&#39;&#39; i muszą przerwać passę siedmiu porażek na wyjeździe.

Do góry Bottom