>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ice Hockey Bets - Timao

timao 178

timao

Użytkownik
:hokej:
Zasady:
- tylko single
- bukmacher - Pinnacle
- stawki od 1j. do 10j.
- jedna jednostka = 30 złotych
- kursy głównie powyżej 2.00
- typ będzie najczęściej poparty krótką analizą
Cel:
- utrzymanie yieldu na poziomie 5%
- dobra zabawa
- pomoc innym użytkownikom tego forum
Budżet: 3000 złotych
Teraz trochę prawdy na temat mojej wiedzy hokejowej. Nie znam się na tym sporcie zbytnio, ale wcale nie trzeba znać na danej dyscyplinie alby czerpać z niej zyski. W hokeju zauważyłem pewną powtarzalność co przy kursach, które proponują nam bukmacherzy może przynieść nie duże lecz mimo wszystko zyski. Wcześniej pod nickiem *Jose* opisałem o moim sposobie gry i spojrzeniu na zakłady. Od wielu lat dla mnie najważniejsza jest zasada, że przy dobrym doborze typów, wynik jest nie istotny gdyż przy długoterminowej rozsądnej grze zyski przyjdą z czasem. Budżet skromy gdyż wypadłem kompletnie z bukmacherki, bawiłem się co prawda w nią co jakiś czas, ale było to raczej na zasadzie wpłaty drobnych funduszy i przegrywaniu wszystkiego prędzej czy później. Nadeszła pora aby ruszyć na nowo i to w dodatku w nie typowym jak dla mnie świecie hokeja.
Wszystkim Wam życzę powodzenia i i niezbędnej cierpliwości w zakładach.

timao 178

timao

Użytkownik

:hokej: Winnipeg Jets - Calgary Flames (OT) 2 @2.270 3/10 3-1 ⛔

Jeśli rozpocząć zabawę z hokejem, to tylko od najlepszej ligi świata. Jets po trzech wyjazdowych zwycięstwach przyjeżdżają na własny lód by zmierzyć się Calgary Flames. Flames w sezon weszli bardzo nie równo. Porażka u siebie z Canucks gdzie zagrali na prawdę fatalnie, jednak już dzień później pokonali już w Vancouver po dogrywce 3-2 drużynę gospodarzy, można powiedzieć, że wyciągnęli wnioski i zagrali o niebo lepsze spotkanie. Jets póki co spisują się wręcz ponad swoje możliwości, bo jak inaczej opisać pokonanie Rangers na ich lodzie w stosunku 4-1. Między trzy zwycięstwa wplątała się porażka z Islanders gdzie zagrali na prawdę bardzo słabe spotkanie.

Aby dalej już nie lać wody odnośnie tego spotkania, pora napisać, że ja oba zespoły oceniam bardzo podobnie, a Jets grają ponad swoje możliwości co w NHL nie może trwać wiecznie i zawsze przyjdzie pora na kubeł zimnej wody.

-3j.

timao 178

timao

Użytkownik

:hokej: Malmö Redhawks - Modo Hockey 1 @1.990 3/10
1-0 ✅

Od wczoraj przeglądając ofertę miałem na oku Malmo. Dzisiaj po przejrzeniu kilku stron zajmujących się szwedzkim hokejem tylko potwierdziłem swoje przypuszczenia co do zwycięstwa gospodarzy. Grają przede wszystkim lepszy hokej. W drużynie gości po porażce po kolejnych wyjazdowych porażkach zaczął o kryzysie mówić sam prezes klubu, a brutalność Per-Åge Skrödera spowoduje, że zostanie na to spotkanie zawieszony więc odpada bardzo ważny element ten kulejącej już układanki.

Od strony gospodarzy również nie wygląda, to kolorowo bo u siebie notują bilans bardzo nie korzystny, ale muszę się zgodzić z szwedzkimi ekspertami, że oprócz spotkania z Linkopings grali bardzo dobrze i w końcu pora odpalić.

+2.97j.

timao 178

timao

Użytkownik

:hokej: Montreal Canadiens - Detroit Red Wings (OT) 2 @2.610 2/10
4-1 ⛔

Aż tak dobrej postawy Montreals się nie spodziewałem. Price robi swoje w przodzie też mają strzelby, ale mimo wszystko pięć zwycięstw z rzędu jest dla mnie sporym zaskoczenie. Dzisiaj przyjeżdża Red Wings, które tylko raz do tej przegrało i to w dodatku na własnej tafli z Hurricanes co było dla mnie kompletnym zaskoczeniem. Siła tych zespołów jest bardzo wyrównana i dzisiaj na to spotkanie można rzucić monetą, także ja biorę rozwiązanie z Red Wings po dobrym kursie

-2j.

timao 178

timao

Użytkownik

:hokej: Vancouver Canucks - Edmonton Oilers (OT) 2 @2.770 2.5/10
1-2 ✅

Dalej szukam doga w NHL i choć jest ich mnóstwo, to żaden nie wpadł mi jeszcze w ręce. Edmonton przed sezonem stawiałem słabiej od Canucks, ale bez przesady... H2H pokazuje tylko jak wyrównane to może być spotkanie. Po takim kursie wręcz nie wypada ominąć Oilers.

+4,4j.

timao 178

timao

Użytkownik
:hokej: Admiral Vladivostok (+0.5) -CSKA Moscow 1 @2.180 2/10
0-2 ⛔
Na szybko...
Z Rosjanami na temat ich KHL się nie dyskutuje, a większość analityków KHL zgodnie twierdzi, że może być to bardzo ciężka przeprawa dla CSKA. Mają podobno swoje problemy z składem. Obie drużyny ostatnio pod formą i ten wyrównany mecz może stać się faktem. Opcja z handi na Admiral jak najbardziej do przyjęcia.
-2j.
Na live można było zrobić z takim rozwiązaniem parę groszy.

timao 178

timao

Użytkownik

:hokej: Vityaz Chekhov - Avangard Omsk (OT) 1 @2.840 2/10
3-1 ✅

Być może trochę z upartością maniaka, ale poszukam dalej doga w tej jakże wyrównanej lidze jaką jest KLH. Gospodarze, to piekielnie mocy zespół u siebie. Mają już na swoim koncie kilka dobrych wyników na swojej tafli. Choćby nie dawno zagrali rewelacyjnie z Ufa, ich ofiarą padł również Kazan. Omsk, to co prawda ekipa silniejsza, ale zarazem ostatnio nie idziemy im w spotkaniach wyjazdowych.

Jak zwykle kurs mi pasuje więc gram.

+3.68j.

timao 178

timao

Użytkownik

:hokej: Djurgårdens IF - Modo Hockey (+0.5) @2.180 3/10

Bardzo ciekawe spotkanie nam się zapowiada. Modo zamazało trochę porażki z Linkopings i Frolundą dość dobrym występem z Malmo. W bramce stanął Brjulo, który świetnie bronił do tego w obronie wyglądało wszystko bardzo dobrze. Po tych druzgocących porażkach w końcu musi przyjść czas na przełamanie. Czy dzisiaj jest do tego okazja? Djurgardens ostatnio na własnych śmieciach gra naprawdę dobrze, ale wszystko kiedyś się kończy. Dzisiaj oczekuje wyrównanego spotkania, a przyjezdnych zapewne stać na powalczenie o punkty.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Nie znam się na tym sporcie zbytnio, ale wcale nie trzeba znać na danej dyscyplinie alby czerpać z niej zyski.
Nie do końca masz rację. Dużo więcej można wywnioskować widząc grę poszczególnych zespołów obserwując jak poszczególni zawodnicy są w stanie realizować założenia taktyczne. Wiesz jak jest z statystykami? jak to mówią tak samo jak z spódniczką mini, dużo pokazuje a najważniejsze zakrywa. Dobra rada, ukierunkuj się na na jeden rejon, nie wiem skandynawię, kraje słowańskie itd., pooglądaj kilka spotkań i zobaczyć różnicę w patrzeniu na kursy i tabelę. Dziś już nie trudno znaleźć link z spotkaniem do większości spotkań, wystarczy chcieć. Oczywiście trzymam kciuki za Ciebie i życzę Ci jak największej celności.

Co do Twojego dzisiejszego wyboru, kilka uwag co do składu na co nie zwróciłeś uwagi. Wraca do składu Per-Age Skroder duże doświadczenie ale z roku na rok coraz mniej wnoszący do zespołu ale to i tak wciąż ważny zawodnik. W dalszym ciągu nie zagrają Wilson który zaliczył bardzo fajne wejście do zespołu i Ritchie, który wciąż jest kontuzjowany. Mecz z Djurgarden a ci wiadomo, mają fanatycznych kibiców którzy robią super atmosferę na meczu. Kontuzjowani u gospodarzy z tego co widzę Tellqvist pierwszy goalie, Holm i Fallstrom. Zestawienie poszczególnych linii masz tutaj: http://www.difhockey.se/artikel/6055/ . Modo lubi ostatnio tutaj pogrywać często punktowali ale te ostatnie wyjazdy mają tragiczne. Dla mnie no bet ale powodzenia.

timao 178

timao

Użytkownik
Grzesio, odpowiem jutro. Dzisiaj już pora późna. Sporo jest racji w tym co napisałeś.

:hokej: Montreal Canadiens - St. Louis Blues (OT) 2 @2.350 2.5/10

Nic nie może przecież wiecznie trwać. ;)

Do góry Bottom