>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IBetX.com | FREEBET 20 EURO |

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Wchodzimy przez Internet Explorer : http://www.ibetx.com
Klikamy Open An Account.
Podczas rejestracji podajemy Promo Code: IBXM102
Odbieramy maila weryfikacyjnego.

Enter the promotion code when you join us and we’ll credit the free bet amount to your account after you’ve had at least the value of the free bet amount settled within 14 days and passed MVP.

We will use reasonable endeavours to credit your account with the free bet within 48 hours.
Może mi ktoś pomóc zrozumieć ten fragment? Nie wiem zbytnio o co chodzi ze zdaniem tego MVP.
Jeżeli trzeba depozyt czy cuś, to temat do kosza.
:oops:

K 0

kusiu

Użytkownik
Enter the promotion code when you join us and we’ll credit the free bet amount to your account after you’ve had at least the value of the free bet amount settled within 14 days and passed MVP.

We will use reasonable endeavours to credit your account with the free bet within 48 hours.
Mazaq to znaczy ze dadza Ci tego free bet, jesli na Twoim koncie pojawi sie w przeciagu 14 dni suma minimum tego free betu. Musisz tez przejsc ich warunki &quot;rekrutacji&quot; - wysylanie dokumentow.

ogolnei to buka nie polecam, duzo cyrkow, a z weryfikacja danych czeka sie ponad miesiac :p

J 53

jaqbts

Użytkownik
eh... szkoda bo juz myslalem ze bedzie mozna sie pobawic :;/: przydaloby sie cos do pokerka bo dawno nic nie bylo :mrgreen:

D 0

duhowny

Użytkownik
wyplacilem z tego buka 50e bez zadnych problemow a weryfikacja trwala 2 dni,jesli ktos chce sie pobawic to polecam..szkoda tylko ze maja mala oferte ????

D 0

dandi1

Użytkownik
ja tez wyplacilem od nich 60e na neteller . ale byly jaja konto nie zweryfikowane a wyplacili wszystko w 30sekund . chyba sie wtedy nie orientowali amatorzy ????

S 0

spowen

Użytkownik
ja tez cos wyplacilem ale z weryfikacja to byla przesada ponad miesiac :zoltakartka: .. przez pewnien czas tez nie miali kasy na nettlerze zeby wyplacac ... moim zdaniem szkoda czasu sa lepsze promocje

Do góry Bottom