popeye
Użytkownik
Witam
To mój pierwszy temat, a zarazem debiut na tym forum. Moja przygoda z zakładami jest krótka, ale zakładam ten temat bo chcę się sprawdzić.
Kursy w większości będą z Pinnacle, gdy bukmacher będzie inny, to podam to przy konkretnym typie. Budżet przeznaczony na grę to 1000j, stawkowanie płaskie po 10j.
Typy z różnych dyscyplin, głównie piłka i hokej.
Cel to przede wszystkim nie być stratnym.
EDIT:
W związku z tym, iż w realu gram za pomocą dwóch sposobów, w temacie też nastąpi zmiana. Budżet 1000j podzielony na 2 części, 600j do gry płaskiej po 10j na kupon, 400j do gry na 7 poziomów.
Stawkowanie na 7 poziomów:
Poziom 1: 3,11% budżetu
Poziom 2: 4,66%
Poziom 3: 6,99%
Poziom 4: 10,49%
Poziom 5: 15,74%
Poziom 6: 23,60%
Poziom 7: 35,41%
Wraz ze zmianą budżetu stawki zmieniają się, ale zawsze stanowią ten sam procent banku. Trafienie dowolnego poziomu powoduje grę od poziomu pierwszego, w przypadku siedmiu pomyłek z rzędu utrata całego kapitału.
Przy podawaniu kuponów podam, którym sposobem gram dany typ.
Podsumowanie obu sposobów na koniec tygodnia i co miesiąc uwzględniając yield.
Rzeczowe komentarze mile widziane.
To mój pierwszy temat, a zarazem debiut na tym forum. Moja przygoda z zakładami jest krótka, ale zakładam ten temat bo chcę się sprawdzić.
Kursy w większości będą z Pinnacle, gdy bukmacher będzie inny, to podam to przy konkretnym typie. Budżet przeznaczony na grę to 1000j, stawkowanie płaskie po 10j.
Typy z różnych dyscyplin, głównie piłka i hokej.
Cel to przede wszystkim nie być stratnym.
EDIT:
W związku z tym, iż w realu gram za pomocą dwóch sposobów, w temacie też nastąpi zmiana. Budżet 1000j podzielony na 2 części, 600j do gry płaskiej po 10j na kupon, 400j do gry na 7 poziomów.
Stawkowanie na 7 poziomów:
Poziom 1: 3,11% budżetu
Poziom 2: 4,66%
Poziom 3: 6,99%
Poziom 4: 10,49%
Poziom 5: 15,74%
Poziom 6: 23,60%
Poziom 7: 35,41%
Wraz ze zmianą budżetu stawki zmieniają się, ale zawsze stanowią ten sam procent banku. Trafienie dowolnego poziomu powoduje grę od poziomu pierwszego, w przypadku siedmiu pomyłek z rzędu utrata całego kapitału.
Przy podawaniu kuponów podam, którym sposobem gram dany typ.
Podsumowanie obu sposobów na koniec tygodnia i co miesiąc uwzględniając yield.
Rzeczowe komentarze mile widziane.
Ewentualne korzystanie z typów tylko na własną odpowiedzialność!