>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami I runda Ekstraligi

C 1,2K

czubus2

Użytkownik
#1 Oskar Paluch | powyżej 5.5 | 1.65 | betclic

Zawodnik U21, a zarazem U24 w Gorzowie, więc starty pewne. Proste biegi 2 i 4 gdzie powinien już coś tych oczek nabić.

#2 Kto lepszy? Ch. Holder - R. Tungate (liczy się pierwszych 5 startów) | betfan | 1 | 1.57

Zaskakuje mnie Rohan początkiem sezonu, oczywiście negatywnie, nie radzi sobie nawet na domowym torze w Oxfordzie, wygląda słabo, pierwszy i ostatni mecz ligowy w barwach Rybnika... zobaczymy...
Nie ostatni bo Żyto powiedział że taki sam skład będzie na Grudziądz

K 1,5K

KubaGdz

Użytkownik
Kurtz under 8,5 Superbet kurs 2,02
No pierwszy mecz w ekstralidze po bardzo długiej przerwie. Wiem że Brady jest w mega formie, awans do GP wygrane turnieje za granicą, lecz pierwszy bieg ma mega ciężki, Michelsen Janos Emil, później dwa biegi z Łaguta w parze i ostatni z juniorem na Kvecha, jakoś nie widzę 9 pkt po stronie Australijczyka i mocno się zdziwię jak będzie inaczej, choć to dopiero 1 kolejka :)

Drabik over 7,5 Superbet 1,75
Jak Rybnik ma walczyć o utrzymanie to od kapitana oczekuje się dwucyfrowych wyników. Dwa razy na Pludre, w pierwszym Holder i Fajfer. Linia do zrobienia :)

B 92,7K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Lambert over 1,5 wygranego biegu @1,60 fortuna.

Lambo tradycyjnie ustawiony pod 10. w parze z Dudkiem od którego wydaje mi się jest zdecydowanie lepszy. W pierwszym biegu Robert jedzie do Bewleya, musi ten bieg wygrać dla mojego zakładu reszta stawki to juniorzy. Kolejne biegi są już trudniejsze, w 7 biegu z Dudkiem jedzie na Janowskiego i juniora i tu jest trojka również możliwa. Nastepnie bieg 9 z Dudkiem na Lagutę i Kurtza tu będzie ciężko. Czwarty start to para z Emilem na Janowskiego i Kowalskiego tu rownież trójka możliwa ponieważ powinni objechać Spartę 5-1. Dodatkowo licze że pojedzie w biegu 14 gdzie będzie słabsza postawa i wieksze szansę na potencjalną kolejną trojkę. Jest to luzny bet do dubelka

slomiany400 101K

slomiany400

Użytkownik
Nie miałem wcześniej czasu, żeby napisać post i kurs niestety już zleciał w dół, a wyjściowo było coś koło 2.40

Rybnik - Gorzów 1 2.05 superbet
Argumenty za Rybnikiem:
- gorzow nie jeździł na tym torze od dawna
- brak zawodnika na pozycji u24 będzie musiał jezdzic junior
- fajfer na ten moment nic nie jeździ
Thomsen z vaculikiem i lebiediewem do 40 może dociągną

superbet wprowadził, ze przy 8 pkt zakład jest zaliczony, więc na dobra sprawę już w 1 serii nim się gorzow ustawi będzie można księgować
Jestem zdziwiony, ze od piątku kurs się nie zmienił

Może nie analiza, a próba zrozumienia kursu na drugi mecz
Skąd Toruń takim faworytem?
Dudek jest przereklamowany, Emil ma problemy z tunerami, a Wrocław wiadomo broni się nazwiskami i każdy może pojechać top i każdy może pojechać dno, ale handicap dodatni na poziomie 6.5 to przecież kryminał?

A 484,1K

adams235

Znawca - Żużel
Kurs się nie zmienił bo przy całym szacunku ale dziury w postaci Pludry i jednak trochę juniorów, plus niepewny Thungate a Holder miał problemy w 1 lidze np z Bydgoszczą robić dwucyfrowki, do tego Nicki prawie 50 na karku za chwilę ,Gorzów jednak ma te 3 nazwiska mocne bo uważam że lebiediew pojedzie....typu na Rybnik nie neguje ale jednak przy taktycznych ewentualnych Gorzów może koło remisu się trzymać ,więc mecz na styk a może i remis jak dla mnie...

B 47,9K

bosky

Użytkownik
Rybnik @2.37
Kurtz - Michelsen 1 2.2
Bet365

Tungate +1 - Paluch 1 1.9
Łaguta - Emil 1 2.1
Bet365

Mój tok myślenia jest taki: Rybnik dzisiaj wygrywa i będzie to kontynuacja rozpoczętych rok temu problemów Stali połączonych z brakiem Stanisława Ch. oraz pojawieniem się w zamian Piotra 100% Śwista. Rybnik pewnie będzie słabł w trakcie sezonu, ale na razie trafili chyba na najlepszego możliwego rywala, który ma swoje kłopoty. Oskar Paluch nigdy na wyjazdach nie był blisko średniej domowej, a dodatkowo tor w Rybniku nie miał zbyt dużej okazji poznać. Presja na niego będzie ogromna i boję się, że jej nie udźwignie. Tungate słabo w Anglii, okej rozumiem, ale gdzie Anglia a gdzie Polska. Równie dobrze jako kontrargument można napisać, że w środę w Zielonej Górze zrobił 3,3,3,3. Ma w parze Chrisa Holdera, chyba już nikt się nie łudzi że Australijczyk jest zawodnikiem na Ekstraligę. Jeśli chodzi o mecz Toruń - Wrocław: pierwotnie celowałem w wygraną Wrocławia, ale Bet365 zaskoczył mnie zaniżonym kursem na tych drugich więc kombinuję inaczej. Trochę idę na fali tego, że Kurtz będzie w tym sezonie wyśmienity. Jasne, ma bardzo trudne biegi, ale Michelsen tak samo a Kurtz nadrabia fajnym biegiem 12. W drugiej parze celuję w bardzo dobrego na Motoarenie Łagutę, jeśli Emil ma kłopoty u progu sezonu to tylko w to mi graj w kontekście mojego typu.

maniek81 524,8K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Pedersen [poniżej 10.5 pkt.] 1.75 betclic

Próbuję dziś typy na Nickiego i sprawdzimy jego możliwości w Superlidze. W ubiegłym sezonie jeżdżąc niżej miał problemy, więc dziś na pewno łatwiej nie będzie. Linia też nie taka niska i warta spróbowania. Jest co robić, żeby przywieść 11 punktów, dlatego uważam, że dzisiaj Nicki tej linii nie zrobi.

A 9,1K

Antongno

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Rybnik - Gorzów zapowiada się wyrównane spotkanie. Wydaje mi się, że Thomsen nie bedzie aż takim pewniakiem dzisiaj. Linia dość wysoka. Ja gram Thomsen under 11,5 @1.7 fortuna.

Do góry Bottom