>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami I runda 2. Ekstraligi

neutralny 655,3K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
W sobotę zainaugurujemy walkę na zapleczu Ekstraligi i już na starcie mamy do czynienia z kilkoma bardzo ciekawymi meczami. Najpierw Stal Rzeszów kontra PSŻ Poznań, czyli drużyny, które mogą powalczyć nawet o półfinał tego sezonu. Drugi sobotni mecz to borykający się z problemami Orzeł Łódź i Polonia Bydgoszcz, czyli jeden z głównych faworytów. Niespodzianką byłyby jakiekolwiek punkty zdobyte w tym meczu przez łodzian. Niedziela to dwa starcia wagi ciężkiej, najpierw Ostrów podejmie Krosno i tu już nie jest tak łatwo wskazać faworyta, choć wydaje się, że dzięki atutowi własnego toru to gospodarze mają większe szanse na zwycięstwo. Weekend zamykamy pojedynkiem Unii, jednak to ta z Leszna jest tu murowanym pewniakiem do zwycięstwa i głównym faworytem do awansu do Ekstraligi. Tarnowianie natomiast mają wewnątrz klubu sporo problemów i wydaje się, że w Lesznie powalczą o jak najniższą porażkę.
Jak Wy widzicie rozstrzygnięcia w I rundzie?
W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy o starcie rozgrywek 2. Ekstraligi.

unicaja 53,8K

unicaja

Użytkownik
Zakładając że Poznań wystawi Gustsa pod 8 będzie mógł jechać w miejsce Blodorna? I tak samo w Orle jeśli pod 16 pojawi się Andersen to czy może jechać za Bartkowiaka, orientuje się ktoś?

K 1,5K

KubaGdz

Użytkownik
Gusts będzie mógł zastępować zawodników z numerów 1-5 , zaś Andersen będzie mógł zastępować każdego prócz Bartkowiaka i juniorów oczywiście

Otrzymane punkty reputacji: +212
A 475K

adams235

Znawca - Żużel
P.Przedpelski over 10.5 kurs 1.7 STS
Lider i hit transferowy,według mnie Paweł przewyższa te ligę więc 10 plus to absolutny obowiązek
M.Nowak under 8.5 kurs 1.88 STS
Tu kurs fajny więc spróbuje,nie mam zaufania do tego zawodnika poprostu
B.Smektala over 6.5 kurs 1.5 STS
Linia niska,bo słabe sparingi ,ale potencjał jest,wiele lat w elidze,więc liczę linie przebije,jeśli nie to będzie ładny zjazd tego zawodnika

N 60,5K

nemsik

Użytkownik
P.Przedpelski over 10.5 kurs 1.7 STS
Lider i hit transferowy,według mnie Paweł przewyższa te ligę więc 10 plus to absolutny obowiązek
M.Nowak under 8.5 kurs 1.88 STS
Tu kurs fajny więc spróbuje,nie mam zaufania do tego zawodnika poprostu
B.Smektala over 6.5 kurs 1.5 STS
Linia niska,bo słabe sparingi ,ale potencjał jest,wiele lat w elidze,więc liczę linie przebije,jeśli nie to będzie ładny zjazd tego zawodnika

Na Betcliku masz Under Nowaka 8.5 po kursie 2.0 też liczone 5 pierwszysz biegów

K 538

krystek11

Użytkownik
Tak jak wyżej Adams napisał Przedpelski +10,5 z tym że na superbecie po 1.9
Rew +7,5 superbet po kursie 2 z tego co patrzyłem na innych bukach linia o punkcik wyższa i kurs zachęca a widać że tor w Rzeszowie mu leży i jest bardzo szybki

Otrzymane punkty reputacji: +63
Sándor Tihanyi 56,6K

Sándor Tihanyi

Użytkownik
Rzeszów - Poznań
Rzeszów -10.5
Buk 888starz
Kurs 2.35

Rzeszów mocno niedoceniony po kontuzji Taja albo Poznań przeceniony podobnie jak wczoraj Zielona. Zmiana Bellego na Taja jest in minus ale dalej to tylko Poznań który będzie walczył o utrzymanie bo według mnie będą w tym sezonie bardzo słabi. Szymon czy Bartek nigdy mnie nie przekonywali a jak patrzyłem po sparingach i tego co mówi się w Poznaniu nie przekonują jeszcze bardziej. Nie widzę ich aby dziś mogli wnieść się na wyżyny tym bardziej na tle Rzeszowa i ich lotnisku

Jednak kluczem do okazalej wygranej będą juniorzy bo para Rafalski Majewski jak na tą ligę robi wrażenie i teska czy Grzelak nie mają zbytnio czego szukać. Więc nie będę ukrywał że scenariusz będzie taki jak wczoraj gdzie po 4 wyciągach przewaga była już znaczna.

W Rzeszowie mocna druga linia jak Thorssel i Nowak i lider w osobie Pawła który tak jak napisał Adams powinien zjeść ta ligę na śniadanie.

Zagadka o to czy Poznań przekroczy 40 pkt jest postawa Douglasa który w mojej ocenie zjedzie niżej bo ubiegłym sezonie jechał ponad stan jak na jego możliwości

Ciekawa rywalizacja na u24 gdzie mamy Rowe i Gustsa ale Francis już tyle razy zawodził że Sparta zawsze chętnie się go pozbywa a szkoda bo zapowiadał się fajnie. Jednak coś u niego w meczach o stawkę nie działa.

Ponadto liczę że Rzeszów będzie miał ogromną mobilizację pod kątem tego co ich spotkało przed sezonem a hasła jedziemy dla Taja nie są pustym sloganem bo każdy z zawodników myślę że ta kontuzję brytola na swój sposób przeżył

Liczę dziś bardzo na Bellego który otrzymał prezent w postaci kontuzji i szansę do wykorzystania.

I 45,8K

iti

Użytkownik
Gusts będzie mógł zastępować zawodników z numerów 1-5 , zaś Andersen będzie mógł zastępować każdego prócz Bartkowiaka i juniorów oczywiście
Zakładam, że obco u24 nie może zastępować Polaka u24? Przyznam, że tego nie wiem, ale tak właśnie z tego wynika, więc albo Gusts będzie mógł zastępować Szlauderbacha (czy tam inny polski kevlar) albo Andersen będzie mógł zastępować też Bartkowiaka.

C 1,2K

czubus2

Użytkownik
Dokładnie obco u24 nie moze zastepowac polskiego u24. Więc Gusts będzie jeździł za Orwata ale nie stoi też nic na przeszkodzie żeby zastępował innych seniorów

I 45,8K

iti

Użytkownik
Dobra, mój błąd. Założyłem, że Szlauderbach jest u24, jednocześnie zapominając o Bloedernie ;)
Ale to info o obco/polskim u24 też może się przydać w następnych kolejkach.

karfus 124,5K

karfus

Użytkownik
Keynan Rew powyżej 7.5 | sts | 1.94

Jeden z lepszych, jak nie najlepszy U24 w lidze. Dla mnie jest to bet dnia, oglądałem jazdy Keynana przy Hetmańskiej i jeździł wyśmienicie, szczególnie prosty pierwszy bieg, gdzie trójka jest obowiązkiem.

Otrzymane punkty reputacji: +216
A 475K

adams235

Znawca - Żużel
Typ powyżej bardzo dobry ale żeby nie powielać gram jeszcze
V.Milik under 7.5 kurs 1.7 Fortuna
Typ pod biegi które ma,ładne combo w zasadzie w każdym biegu mega paka plus w jednym albo 2 startach łapie 3 pole

K 952

korfelo2@

Użytkownik
Cześć wszystkim. Zaczniemy od PGE Ekstraligi i starcia Włókniarz GKM mam typy.... pierwszy Woryna- Fricke typ 2 kurs 1,80, w Forbet, iWoryna chimeryczny u progu sezonu w sparingach nie było źle aczkolwiek bez szału, oglądałem MPPK i sparingi z Wrocławiem i Krosnem i było przeciętnie, ktoś powie że to sparingi ale widać to po niektórych zawodnikach że w takich zawodach już pokazują dobre wejście w sezon. Fricke zdecydowanie lepiej się prezentował, na chwilę obecną jego jazda bardziej Mnie przekonuję, tor w Częstochowie jest tym torem na którym jeździ mu się bardzo dobrze. Drugi typ z tego meczu Lampart Miśkowiak typ 1 dodatkowo +1,5 na Wiktora kurs 1,70 w Forbet, myślę że Lampart przez wielu niedoceniany a może i skreślony po słabszym sezonie w Toruniu, a w sparingach naprawdę prezentował się solidnie i z zębem, sprzęt szybki i myślę że to dzisiaj potwierdzi, co do Miśkowiaka też duża niewiadoma, to że wraca na owal w Częstochowie Mnie nie przekonuje, w tamtym sezonie w barwach Gorzowa pojechał przeciętne zawody, a dzisiaj może być podobnie. Lampart a raczej jego punkty mogą być kluczowe i liczę na jego dobry występ a napewno lepszy niż Miśkowiaka.

B 44,1K

bosky

Użytkownik
Jedna notka za tym, żeby nie ładować całych oszczędności życia w Rzeszów z handi dzisiaj: https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/r...m-stal-rzeszow-orzechowaosada-psz-poznan-live

Obejrzałem sobie gwoli przypomnienia skrót meczu sprzed roku, Nielsen i Douglas wyglądali bardzo komfortowo na tym owalu. Generalnie mam wrażenie, że ten tor może pasować temu pierwszemu, więc ode mnie nieoczywisty typ:
Nielsen over 8 2.05
Gusts w parze, w ogóle mnie nie przekonuje. Smektała chyba jeszcze mniej, chociaż akurat na tym długim torze może odjechać mecz sezonu. Zaczyna z wewnętrznego (daj Boziu z pola A), to potem będzie z górki.

I 45,8K

iti

Użytkownik
Bellego over 7,5 punktu @2.12 superbet
yyy...zmiana w 10 biegu niepotrzebna, ale to i tak nie uratowałoby typu, starty spoko, do wyjazdu z 1 łuku było dobrze, a później...wolny...

Długo zastanawiałem się nad tym typem, ale chyba najbardziej przekonał mnie fakt, że David będzie miał do dyspozycji sprzęt i mechaników Tajskiego, a to może okazać się sporym handicapem mając szybką furę pod tyłkiem. Na 1 ligę i na tor w Rzeszowie to może w zupełności wystarczyć.
Dostał szansę od losu, w okolicznościach jakie każdy zna, będzie chciał to wykorzystać.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom