gmark
Użytkownik
Temat ten będzie służył dla mnie jako motywator - do podawania typów na forum. Jako, że Formuła 1 jest kochanką absorbującą mój czas już od 1997 roku, czuje się zobowiązaniowy przelewać swoją wiedzę z tej dziedziny na typy bukmacherskie, sam też chciałbym się sprawdzić. Ciężko coś wytypować na starcie sezonu, no ale Grand Prix na torze Melbourne jest jednym z moich ulubionych w sezonie więc nie mogłem sobie tego odmówić. Statystyki będę podawał po każdym weekendzie wyścigowym.
Kwalifikacje H2H:
Raikkonen - Grosjean @2,62
25j = 0j
Francuz w zeszłym sezonie zakwalifikował się na trzeciej pozycji w Melbourne. W tym sezonie niby przegrał z Raikkonenem obie sesje treningowe - ale to wciąż są tylko treningi.
Button - Perez @1,50
30j = 45j
Pic - Der Garde @1,40
25j = 0j
Di Resta - Sutil @2,25
25j = 56,25j
W tym pojedynku szanse przedstawiają się 50/50, więc po prostu biorę wyższy kurs. W sezonie 2011 jeździli razem w zespole i wyżej zakwalifikował się Di Resta.
Wyścig:
Samochód Bezpieczeństwa Podczas Wyścigu:
NIE @3,25
20j = 65j
Tor w Melbourne jest torem gdzie można się dosyć łatwo rozbić, i na pewno do takich wydarzeń dojdzie, bo jest to tor prawie uliczny ale w których miejscach kierowcy zakończą wyścig? Tego nie wiem, ale są takie miejsca skąd bolid można usunąć bez konieczności wyjazdu SC. Stawianie więc na SC po 1,30 w wyścigu gdzie nie zawsze on wyjeżdżał nie jest value betem, nie po tym kursie. Typ ryzykowny ale szanse oceniam na 40%.
Stawka:125j
Zwrot:166,25j
Zysk: 41,25j
Kwalifikacje H2H:
Raikkonen - Grosjean @2,62
25j = 0j
Francuz w zeszłym sezonie zakwalifikował się na trzeciej pozycji w Melbourne. W tym sezonie niby przegrał z Raikkonenem obie sesje treningowe - ale to wciąż są tylko treningi.
Button - Perez @1,50
30j = 45j
Pic - Der Garde @1,40
25j = 0j
Di Resta - Sutil @2,25
25j = 56,25j
W tym pojedynku szanse przedstawiają się 50/50, więc po prostu biorę wyższy kurs. W sezonie 2011 jeździli razem w zespole i wyżej zakwalifikował się Di Resta.
Wyścig:
Samochód Bezpieczeństwa Podczas Wyścigu:
NIE @3,25
20j = 65j
Tor w Melbourne jest torem gdzie można się dosyć łatwo rozbić, i na pewno do takich wydarzeń dojdzie, bo jest to tor prawie uliczny ale w których miejscach kierowcy zakończą wyścig? Tego nie wiem, ale są takie miejsca skąd bolid można usunąć bez konieczności wyjazdu SC. Stawianie więc na SC po 1,30 w wyścigu gdzie nie zawsze on wyjeżdżał nie jest value betem, nie po tym kursie. Typ ryzykowny ale szanse oceniam na 40%.
Stawka:125j
Zwrot:166,25j
Zysk: 41,25j