rambo131
Forum VIP
Postanowiłem jeszcze raz spróbować swoich sił zakładając nowy temat w nowej formule. Typów będzie mniej niż bywało to zwykle. Będę grał w PLN(ach) przy czym 200zł = 10/10 jednostek. Odnośnie dyscyplin sportowych to będą różne. Najwięcej będzie z US Sports. Poza tym należy się spodziewać betów z naszej rodzimej ekstraklasy a także później gdy dojdą ligi europejskie. Zakłady tylko pre-match. Uznałem, że jak ktoś ze mną stawia to musi mieć czas na podjęcie decyzji i live nie będę grał zupełnie. Bukmacherzy -> różni, tam gdzie najlepsza linia i najlepszy kurs takiego bukmachera podaję wraz z typem. Po latach doświadczenia, nawet te 1-5 pkt w koszu ma bardzo duże znaczenie i może zdecydować o typie. Dlatego lepiej wybrać mniejszy kurs z mniejsza linią i liczyć kasę. Odnośnie typów, czasami pojawią się analizy do WNBA czy NBA od października. Typy bez analizy też będą grane, jednak będą przemyślane. Najpóźniej 30 min do rozpoczęcia meczu będę podawał typ, gdzie każdy jeśli będzie chciał zagrać to będzie miał na to czas. Dzisiaj już zaczynamy. W sumie to tyle. Jak coś jeszcze przyjdzie mi do głowy to napiszę. Po każdym zakończeniu miesiąca statystyki.
Kupon 1 -> PinnAcle Sports
:baseballhiladelphia Phillies - San Francisco Giants under 9 runs -> 1,64 6 - 9 Phillies
Stawka:140zł(7/10)
Wygrana:0zł
Kupon 1 -> PinnAcle Sports
:baseballhiladelphia Phillies - San Francisco Giants under 9 runs -> 1,64 6 - 9 Phillies
Stawka:140zł(7/10)
Wygrana:0zł