>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hokej

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Witam,
nie mogę zebrać się do aktywnego prowadzenia tematu, za każdym razem coś wypada, ale w tym temacie skupię się tylko na typach z hokeja na lodzie.
Temat bliski mi od jakiegoś czasu, byłem tu na forum moderatorem działu NHL, ale potem sam z tego zrezygnowałem przechodząc do konkurencji.
Czasu mam mniej na analizowanie typów, bo mam dużo pracy, ale tym zajmuję się hobbystycznie i na swój bilans nie narzekam.
Nie wiem czy typy z NHL będą się pojawiały tutaj, czy w moim temacie o tej samej nazwie - czas pokaże.
Generalnie właśnie przygotowuję się do sezonu NHL, ale za sprawą bardzo dużej aktywności ekipy forumowej w dziale czeskiego i rosyjskiego hokeja, postawiłem dołożyć cegiełkę.
Odnośnie mojego stylu gry, to gram naprawdę bardzo różnie, od 60&#39;, OT, po under/over 2.5 na teamy czy overy meczowe, po typy na zawodników.
Stawki w realnej gotówce, od 100 do 1000 zł, ale główny przedział to 100-300 zł, z podziałem na 0.5j.
Mój cel to 1.000 zł miesięcznie na ✅, ale wiadomo, że będzie różnie.
:hokej::hokej::hokej::hokej::hokej:
Mam już kilka typów na nadchodzące dni, ale zaczniemy nietypowo:

# 1
Składak 4/5 - ograniczone ryzyko
Stawka: 250 zł ⛔
EWK: 806 zł
1 błąd - 144 zł - 178 zł
Kazań 60&#39; - Sibir
Omsk 60&#39; - Amur
Kadań - Czeskie Budejovice 60&#39;
Moskwa - Din. St. Petersburg 60&#39;
Loko 60&#39;
- Nowgorod
Kazań po ciężkiem roadtripie, ale tam spisali się bardzo dobrze, bo zdobyli 8 na 10 punktów. Grają z drużyną, która nie wygrała w tym sezonie żadnego meczu.
Owszem - kurs 1.4 nie powala, ale mistrz z Kazania powinien u siebie takich rywali ograć, a na razie u siebie zanotowali 2W i 2L, myślę, że dzisiaj pewnie przywitają się z kibicami po serii wyjazdów.
Omsk to ekipa, która ma niezwykłą siłę w tym roku i realnie będą walczyć o najwyższe cele.
Omsk w tym sezonie u siebie 3W 1L, (generalnie bilans 8W 1L), a Amur nie wygrał żadnego z 3 spotkań na wyjeździe w tym roku. Omsk dzisiaj może zagrać na maxa, bo dopiero za 4 dni kolejne spotkanie ze SKA w Petersburgu, więc dzisiaj trzeba nastawić celowniki.
Minimalnie rosną kursy na Omsk i Kazań (może jakaś wtopa na public bet, dlatego zagram dzisiaj mniej ryzykownie na 4/5).
Kadań zeszły sezon najgorsza drużyna w lidze, a Budejowice 2 miejsce. Kadań 7 porażek w tym roku, a Budejowice 4/5 W. Kurs żałosny i może być mina, ale dorzucam.
Loko - Chaika - wczoraj wygrali w OT, wcześniej 4 wygrane z rzędu i pierwsze miejsce w zeszłym sezonie, dzisiaj 60&#39;.
Dinamo - również jedna z lepszych ekip MHL, wczoraj przegrali po dogrywce 3-2, więc dzisiaj szybka rehabilitacja.

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Siema BOLO !
Wczoraj minusik, ale dzisiaj spróbujemy zaatakować lepsze bety.
Jekaterynburg - Jarosław
Ostatnie h2h, 5-5, 5-3, 3-2, 3-6 czy 7-4. Gospodarcze niepokonani w tym sezonie, są niesamowicie skuteczni, Jarosław 3 porażki w tym Omsk, ostatnio 0-2 z SKA i wpadka z Mińskiem, a reszta to wygrane. Jekaterynburg bilans w 9 spotkaniach to 32-11, a Jarosław 25-16, jak dla mnie over w tym meczu.
over 4.5
1.75

Magnitka - Czerepowiec
Tutaj będzie bez analizy, po prostu Magnitka jest dużo lepszą ekipą, grają u siebie i z takimi zespołami muszą wygrywać, bo na razie gra w kratkę.
Magnitka over 2.5
1.70

CSKA - Soczi
CSKA dużo większy potencjał, w 3 ostatnich spotkaniach minimum po 3 bramki + w tym roku grali 2x u siebie i 2x przegrali, więc czas na rehabilitację przed własną publiką.
CSKA over 2.5
1.45

To moje typy, forumowicze polecają Jokerit, więc gram over 2.5 (znając moje szczęście dokładka nie wejdzie, ale Finowie grają fajny ofensywny hokej), więc let&#39;&#39;s GO !
Jokerit over 2.5
1.85

+ Monako
100 zł
AKO: jw.
EWK: 1180 zł

4/5
EWK: 150 zł - &gt;1056 zł
1 błąd - &gt; 195 zł - 245 zł
CSKA over 2.5
Magnitka over 2.5
Monako