>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Hokej na lodzie bet

G 52

grekuu

Użytkownik
witam chciałem się zapytać na temat zakładów Hokeja na lodzie otóż skoro w zakładach jest że przez remis się nie przegrywa zakładu a po dogrywce to jak z tym jest ?

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Chyba chodzi Ci o Money Line czyli typujesz zwycięzcę spotkania, niezależnie jak zostanie rozstrzygnięte (regulaminowy czas, dogrywka, karne). Tak w większości te zakłady są nazywane. Pewnie myli Ci się z piłkarskim draw no bet, gdzie jak jest remis to mamy zwrot, w hokeju jest niewiele takich buków, które to oferują, nawet nie jestem Ci w stanie podać nazwy, gdzie byś taki zakład znalazł.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
witam chciałem się zapytać na temat zakładów Hokeja na lodzie otóż skoro w zakładach jest że przez remis się nie przegrywa zakładu a po dogrywce to jak z tym jest ?
http://help.bet365.com/pl/rules/rules-sports/97-pol#1322
Hokej na lodzie
Wszystkie zakłady zawierają dogrywkę/rzuty karne, chyba że podano inaczej. Jeżeli mecz zostanie rozstrzygnięty po serii rzutów karnych, to jeden gol zostanie dodany do wyniku zwycięskiej drużyny i do sumy goli w celach rozliczeniowych. Nie ma to zastosowania dla rynków, które nie wliczają ewentualnej dogrywki/rzutów karnych.
W rynkach 2-drogowych zasady zwrotów będą miały zastosowanie. Stawki na zakłady pojedyncze zostaną zwrócone, a w zakładach akumulowanych selekcja będzie traktowana jako nieobecna/wycofana.
Rynki 3-drogowe zostaną rozliczone na podstawie wyniku w regulaminowym czasie gry, z wyjątkiem sytuacji, kiedy mecz dobiegnie końca - 3-drogowy rynek, do którego wliczana jest dogrywka/seria rzutów karnych.

Do góry Bottom