>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hokej hokej hokej

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
Cześć, będę się tutaj dzielił swoimi typami z pięknej dyscypliny jaką jest hokej na lodzie. Głównie skupię się na najsilniejszych ligach na świecie czyli KHL i NHL, ale będą się też pojawiać typy z najlepszych lig europejskich i z naszego rodzimego podwórka.

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
Na pierwszy ogień idzie taki kupon na fortunie:
CSKA Moskwa - Slovan - 1 (-2,5 handi) - 1,91 ✅
Cherepovec - Sochi - 2 ML - 1,7 ✅
Nerwowo w Cherepovcu ale weszło ;)
AKO : 3,25 ✅✅✅
Stawka 5j
Zysk: 9,3j
Kapitał początkowy to 100j
Bankroll: 109,3j

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
20.11 (wtorek)
Sibir - Ufa - 2 --- 1,95 na fortunie
Stawka: 10j ⛔⛔⛔
Jutro gram na Ufę. Ta drużyna świetnie się prezentuje po przerwie reprezentacyjnej, duże wrażenie zrobiło na mnie zwłaszcza wczorajsze zwycięstwo w Astanie 3-0. Największa ich gwiazda Omark wprawdzie mało strzela w tym sezonie, za to asystuje aż miło. Ogólnie grają bardzo solidny hokej, tylko 3 drużyny mają lepszą defensywę.
Po drugiej strony mamy Nowosybirsk, który po arcyfatalnym początku trochę się przebudził. Wygrali dwa ostatnie mecze, ale trzeba podkreślić, że grali je na własnym terenie. Na wyjeździe dotychczas... 2 wygrane w 16 spotkaniach.
5 ostatnich meczów pomiędzy nimi to 5 wygranych Ufy, w tym sezonie spotkali się raz (3-1 dla Ufy). Dla mnie wszystko przemawia za gośćmi. Mecz jutro o 13:30. Pozdro
Bankroll: 99,3j

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
22.11 (czwartek)
Canadiens ML + Sabres powyżej 2,5 goli - 3,63 na fortunie ⛔⛔⛔
Stawka: 5j
Zysk:-5j
Bankroll: 89,3j
Dzisiejszej nocy Diabły grają u siebie z Canadiens. NJD niezbyt mnie przekonują w tym sezonie, dość często gram przeciwko nim i raczej się opłacało ???? Są po 4 dniach przerwy, przed tą pauzą przegrali dwa ostatnie mecze z jednymi ze słabszym drużyn w tej edycji NHL (Carolina i Detroit). Do tej pory mocno w kratkę grają, brakuje skuteczności (55 goli w 19 meczach szału nie robi).
Z drugiej strony Montreal z wyśmienitym bramkarzem Pricem. Polecam skrót ostatniego meczu z Capitals (bez dogrywki bo tam akurat lekko zawalił ???? ). Oprócz tego nieźle się prezentują na wyjazdach, no i potrafią też wygrywać w NJ - 3 mecze wygrane na 5 ostatnich.
Jeśli kursy byłyby równe to bym się zastanowił, ale tak wysoki kurs na Montreal z dogrywką to moim zdaniem dobra inwestycja. Pozdro
Do tego dorzucam
Jordan Eberle zdobędzie pkt w klas. kanadyjskiej - 1,8 na fortunie ????
Stawka: 10j
Zysk: -5j
Bankroll: 79,3j
Chodzi oczywiście o mecz Rangers - Islanders ????
21.11 (czwartek)
6.Jekaterinburg - Torpedo
Typ: Torpedo over 1,5 gola - 1,72 - fortuna ✅✅✅
Zysk: 5,4j
Bankroll: 84,7j

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
23.11 (piątek)
7. Wild - Jets ✅✅✅
Typ: Wild ML - 1,8 fortuna
Zysk: 15,84
Bankroll: 90,54
Na jutro proponuję Minnesotę. Od kilku sezonów bardzo fajny skład i efektowna gra, ambicje wzrosły, ale niestety w post season ciągle czegoś brakuje. Od 3 lat odpadają już w pierwszej rundzie (w zeszłym roku odpadli właśnie z Jets). Czy to jest sezon kiedy uda im się wreszcie zajść wyżej? Ja myślę, że tak. Tacy zawodnicy jak Parise, Granlund, Niederreriter czy doświadczony Koivu to fajna składanka. W bramce niezłe liczby kręci Dubnyk (92,1 %). Jutro grają z trudnym rywalem, który wczoraj dostał baty od Calgary, ale z tego co czytałem zagrali całkiem dobry mecz. Jets dotychczas grali dużo u siebie, na wyjeździe na razie 4/8. Wild w ostatnim spotkaniu pokonali Senators 6-4. Ostatnie 3 mecze Minnesota oddaje dużo strzałow, 40, 39 i 34. To dobry prognostyk ????

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
Jutro zrobię podsumowanie dotychczasowych typów.
10. Tyler Seguin over 1,5 ptk (Dallas - Edmonton) + Tampa ML - AKO 4,45 na fortunie
Stawka: 5j
Zysk:
Bankroll: 85,76j

Do góry Bottom