>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Hokej by bbaartek

bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
Postanowiłem założyć tutaj nowy temat i spróbować swoich sił. Będę wrzucał typy hokejowe (najczęściej NHL) z podanymi stawkami i analizą. Budżet, jaki sobie wyznaczyłem na początek to 200 zł i postaram się go pomnożyć, w niedługim czasie.

bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
Dzisiaj oferta uboga, ale pewne typy od razu mi się nasunęły. Także, do rzeczy:

1. Dallas Stars - Ottawa Senators
U gospodarzy dzisiaj najprawdopodobniej nie zagra najlepszy strzelec drużyny Benn. Bez niego dużą gorzej sobie radzą Gwiazdy. Senators natomiast radzą sobie bardzo dobrze w tym sezonie. Dobry bilans na wyjazdach, głupia porażka z Huraganami i ostatnio porażka z Predators po szalonym meczu. Moim zdaniem Stars nie zrobią serii na miarę Canadiens czy Rangers, więc czas dzisiaj na porażkę. Przełamanie Ottawy i porażka Gwiazd.
Edit: Benn jednak zagrał, ale nie przeszkodziło to gościom w zdobyciu kompletu punktów.
Typ: 2 (OT) kurs: 2.55
Bukmacher: bet365
Stawka: 20 zł EW: 51 zł ✅

2. Anaheim Ducks - Calgary Flames
Dramatyczna postawa Kaczorów w tym sezonie. Drużyna, która jest/była pretendentem do tytułu gra niemiłosierną padakę. Płomienie zresztą nielepiej. Ducksi to w tym sezonie drużyna grająca mocno under&#39;owo. Calgary natomiast gra bardziej over&#39;owo. Co prawda, ostatnie 5 spotkań gości, jak i gospodarzy były meczami under&#39;owymi, ale ja dzisiaj stawiam na przełamanie tej passy. Jedni i drudzy muszą się w końcu obudzić. Widać to powoli po grze Kaczorów, którzy oddają masę strzałów na bramkę, co mecz. ~ 35-40 SOG&#39;ów, co spotkanie to naprawdę dużo. Dzisiaj czuję, że będzie spora część z nich wpadała do siatki.
Typ: over 5,5 kurs: 2.20
Stawka: 20 zł EW: 44 zł ✅
Gram też ako z tych dwóch spotkań:
AKO: 5.61
Stawka: 10 zł EW: 56.1 zł ✅
Zysk/strata = 101,1 zł

bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
Budżet: 301.1 zł
Kolejny dzień, kolejne mecze.
1. New York Islanders - Philadelphia Flyers
Islanders po dwóch porażkach z Habs będą dzisiaj szukac punktów z zespołem Lotników. Oba zespoły bez większych zmian w składzie, zagrają wszyscy kluczowi zawodnicy. Zespół gości w ostatniej kolejce wygrał z Huraganami po dogrywce, z drużyną, która lekko mówiąc nie jest w najwyższej formie. Lotnicy zagrali świetne dwie tercje, gdzie powinni prowadzić więcej niż dwoma bramkami, lecz zabrakło trochę szczęścia, a w trzeciej goście przycisnęli i było gorąco, a zwycięsto osiągnęli dopiero po dogrywce. Flyers nie idzie w delegacji. Przegrali na wyjeździe 7/10 meczów. Bramek też strzelają bardzo malo, co tylko podtrzymuje moją teorię o klęsce w dzisiejszym spotkaniu. Natomiast Islanders w Nassau grają trochę w kratkę. Wygrywają, przegrywają i tak na zmianę. Ich gra opiera się na Tavaresie, który jest najlepszym strzelcem zespołu i drugim asystentem. I myślę, że dzisiaj coś strzeli i poprowadzi Wyspiarzy do zwycięstwa.
Typ: 1 kurs: 1.83
Bukmacher: bet 365
Stawka: 20 zł EW: 36.6 ✅
2. Buffalo Sabres - Nashville Predators
Drugim na dzisiaj wybranym przeze mnie spotkaniem jest mecz w First Niagara Center, gdzie gospodarze podejmą Predators. Oba zespoły nie prezentują się w ostatnich meczach najlepiej. Szable zanotowały pięć porażek z rzędu, lecz żadna z nich nie była taka dotkliwa. W każdym z tych spotkań, oprócz meczu ze Stars, zabrakło niewiele do zwycięstwa. Predators z kolei ostatnie 3 spotkania bez strzelonej bramki. Fatalna seria Drapieżników na wyjazdach. Będą bardzo zmotywowani, żeby wreszcie coś ustrzelić i wygrać to spotkanie. Ja jednak stawiam na over w tym meczu. Może to jest trochę sprzeczne z tym, co się dzieje w ich ostatnich spotkaniach, ale każda seria kiedyś się musi skończyć. Wczoraj dwa przełamania weszły, myślę, że dzisiaj będzie kolejne.
Typ: over 4,5 kurs: 1.52
Stawka: 20 zł EW: 30.4 ✅
Gram również AKO z tych spotkań:
AKO: 2.78
Stawka: 15 zł EW: 41.7 zł ✅
Zysk/strata = 154.8 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
NHL dzisiaj nie gra, spróbujemy LE.
Liverpool - Bordeaux
Pod lupę wezmę spotkanie The Reds. Po przejęciu zespołu przez Jurgena Kloppa Liverpool zaczął naprawdę bardzo dobrze grać. Rozbili w weekend City na Etihhad grając przy tym dobrą piłkę. W Lidze Europy Liverpoolczycy będą chcieli dzisiaj wygrać, walczą cały czas o awans z grupy, są mocno zdeterminowanie i zmotywowani przez nowego trenera, a także mają świadomość, że LE jest dobrą przepustką do LM. Drużyna z Francji natomiast ostatnio pokonała Monaco na swoim stadionie, też po dobrej grze. Problem w tym, że ta drużyna gra mocno w kratkę. Świetne mecze przeplatają fatalnymi. Należy także zwrócić uwagę na sytuację wyjazdową Żyrondystów. W tym sezonie wygrali tylko jedno spotkanie na wyjeździe i to ze słabiutkimi Cypryjczykami z Larnaci. Biorę dzisiaj zwycięstwo zawodników z miasta Beatlesów.
Typ: 1 kurs: 1.44
Stawka: 50zł EW: 72 zł ✅
Zysk/strata = 176.8 zł

bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
Zanim nadejdzie NHL postanowiłem pograć bardzo fajne spotkanie w polskiej lidze.
Piast Gliwice - Ruch Chorzów
Małe derby Śląska. W ostatnich spotkaniach obie drużyny utrzymują wysoką, stabilną formę. Piast, jak na lidera przystało strzela i wygrywa, bez różnicy czy grają u siebie czy na wyjeździe. Podopieczni trenera Latala spisują się naprawdę świetnie w tym zespole. Szczególnie obcokrajowcy notują dobre wyniki i po sezonie można się spodziewać w Gliwicach pokaźnego zastrzyku gotówki ze sprzedaży kilku kluczowych graczy, jak Vacek czy Nespor. Chorzowianie natomiast po słąbym początku sezonu zaczęli się prezentować dużo lepiej. Ważne zwycięstwa ze Śląskiem i Lechią u siebie, a także remis z Wisłą w Krakowie i mocnym Górnikiem Łęczna na ich terenie sprawiają, że dzisiaj gracze Fornalika nie stoją wcale na straconej pozycji. Z drugiej jednak strony nie zagra ważny zawodnik Lipski, a obrona graczy z Cichej często pozostawia wiele do życzenia. Dla mnie mecz na remis, wysoki remis. Ja jednak idę w stronę bramek dla Gliwiczan.
Typ: over 1,5 gola Piast kurs: 1,83
Stawka: 30 zł EW: 54.9 zł ✅
Zysk/strata = 201.7 zł

bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
Jeszcze ciekawego dubla pogram. Bez analizy, bo nie mam czasu. Drugi typ przeciwko masówce, po fajnym kursie.

1. Csikszereda - Ujpest (Węgierska MOL Liga - Hokej)
Typ: 1 (OT) kurs: 1.9 ⛔

2. Arka Gdynia - Wisła Płock
Typ: under 2,5 kurs 1.8 ⛔

AKO: 3.42
Stawka: 18 zł EW: 61.56 zł

Zysk/strata = 183.7 zł

bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
1. Buffalo Sabres - Carolina Huricanes
Szable dzisiaj na przełamanie. Pomimo ostatniej serii porażek, które jedne z nich były dotkliwe, a inne pechowe, dzisiaj stawiam na zespół z Buffalo. Bez jakiejś większej filozofii. Huragany grają słabo w delegacji, nie pokazują niczego szczególnego w tym sezonie. Szable potrzebują zwycięstwa, jak ryba wody, a poza tym moją dobre h2h u siebie z drużyną z Karoliny Północnej.
Typ: 1 (OT) kurs: 2.0
Stawka: 20 zł EW: 40 zł ✅
2. Dallas Stars - Vancouver Canucks
Goście podobnie, jak Huragany prezentują fatalną formę na wyjeździe. Jak wygrywają to dosyć szczęśliwie, co potwierdzają w kolejnym spotkaniu z reguły go przegrywając. Stars natomiast weszli świetnie w ten sezon. Kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa, ostatnio dopiero nadziewając się na rosnącą w siłę ekipę Senators. Dzisiaj stawiam na Gwiazdy, przemawiają za nimi atut własnej tafli, ostatnie h2h z Canucks, postawa w lidze jednego i drugiego zespołu.
Typ: 1 (OT) kurs: 1.6
Stawka: 20 zł EW: 32.12 ✅
Tradycyjnie gram też ako:
kurs: 3.2
Stawka: 10 zł EW: 32 zł ✅
Zysk/strata = 237.8 zł

bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
Wczoraj z braku czasu nie pograłem, ale tak sobie myślę, że chyba dobrze się stało. Dzisiaj moją uwagę przykuło spotkanie z Autriackiej EBEL Ligi.
Fehervar AV19 - Znojmo
Dzisiaj na Węgry zawita wicelider z Czech. Czeski zespół prezentuje w tym sezonie wysoką, równą formę, co pozwala im dzierżyć aktualnie drugą pozycję w lidze. Strzelają całą masę bramek, często pokrywane w ich meczach są wysokie linie overowe. Węgrzy natomiast notują mocną zwyżkę formy. W ostatnich 8 spotkań wygrali 7 z nich, jednak nie byli to rywale bardzo silni. Fehervar długo nie byłby w stanie utrzymać takiej formy, nie mają do tego składu. Pokazali w ostatniej kolejce, że można ich pokonać i dzisiaj także stawiam przeciwko nim.
Typ: 2 (OT) kurs: 1.78
Stawka: 23 zł EW: 40.94 zł ⛔
Zysk/strata = 214.8 zł

bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
Detroit Red Wings - Florida Panthers

Dziś jedyne spotkanie odbędzie się w Detroit w Joe Luis Arena, gdzie miejscowe Skrzydła podejmą zespół z Florydy. Obie ekipy bez zmian w składach. Zarówno Wings, jak i Pantery grają średnio w tym sezonie. Choć gracze z Michingan może się wydawać, że wychodzą na prostą. Ważne zwycięstwa z Królami, Nutkami czy Senatorami pozwalają wierzyć, że ten zespół idzie w dobrą stronę. Panthers z Jagrem mieli być postrachem dla czołowych drużyn, na razie to tylko im dostarczają punktów. Na wyjeździe mają najgorszy bilans w całej konferencji. Rozegrają jedno w miare dobre spotkanie, po czym 2-3 fatalne i tak cały czas. Nie wydaję mi się by dzisiaj mieli wygrać z coraz lepszymi Skrzydłami.
Typ: 1 kurs: 2.05
Stawka: 30 zł EW: 61.5 zł ⛔
Frajerska bramka puszczona przez Mrazka, masa szczęścia Luongo i nic nie grająca Floryda doprowadza do dogrywki ????
Zysk/strata = 184.8 zł

bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
Dziś bez analizy.
1.
New York Rangers - Carolina Hurricanes

Typ: 1 kurs: 1.8
Bukmacher: http://bet365.com
Stawka: 20 zł EW: 36 zł ✅
2.
Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers

Typ: over 5.5 kurs: 2.0
Stawka: 20 zł EW: 40 zł ⛔

Tradycyjnie ako:
kurs 3.6
Stawka: 10 zł EW: 36 zł ⛔
Zysk/strata = 170.8 zł

bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
Koniec miesiąca, podsumowanie za listopad:
Typy podane:19
Typy trafione:12
Typy nietrafione:7
Yield: ~52%

W ciągu niecałego tygodnia budżet początkowy został prawie podwojony, co jest bardzo dobrym prognostykiem przed zbliżającym się grudniem!

bbaartek 3

bbaartek

Użytkownik
1.
Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets

Dzisiaj pod lupę biorę spotkanie Habs z Jackets. Bez zmian w składach w stosunku do ostatnich spotkań. W bramce Habs ponownie ujrzymy Condona. Ostatnio gracze z Montrealu zaczęli grać trochę w kratkę. Widać, że uszło z nich powietrze i nie grają już tak dobrze, jak na początku sezonu. Natomiast zawodnicy Tortorelli łapią powoli wiatr w żagle. Wyglądają coraz lepiej i przyjemniej się patrzy na ich grę. Ja dzisiaj stawiam na ilość bramek, których nie było w ostatnich meczach obu zespołów.
Typ: over 5.5 kurs: 2.0
2.
Ottawa Senators - Philadelphia Flyers

Drugie wybrane przeze mnie spotkanie również odbędzie się w Kanadzie. W bramkach wystąpią dzisiaj Anderson po jednej stronie i Mason po drugiej. Gospodarze podejmą dzisiaj przybyszy z Filadelfii po niedawnej porażce z Coyotes. Porażce trochę dziwnej, bo Senatorowie dominowali cały mecz, ale byli bardzo nieskuteczni. Flyers natomiast przystąpią do tego spotkania po ważnych zwycięstwach z Rangers i Predators. W meczu ze Strażnikami Mason zanotował shutout, a cała drużyna Lotników zagrała bardzo dobre spotkanie. Inna sprawa, że postawa obrony drużyny z Nowego Jorku od kilku spotkań pozostawia wiele do życzenia. Wracając do gospodarzy to są oni w formie. Grają drugi mecz z rzędu na własnej tafli z Flyers. Pierwszy mecz wygrali gospodarze 4:0, dzisiaj sądzę, że może być podobny wynik.
Typ: 1 kurs: 2.00

Również ako z tych spotkań:
kurs: 4.0
Stawka 10 zł EW: 40 zł ⛔ ( dramat...)

Do góry Bottom