>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

HockeyArena - Typy bukmacherskie.

elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
Witam bardzo serdecznie to moje drugie podejście do własnego tematu. Pierwsze zakończyło się niepowodzeniem głównie ze względu na brak czasu do regularnego prowadzenia. Teraz wydaje mi się że właśnie w tym aspekcie zmieniło się wiele in plus i że już nie będzie z tym problemu.

Co do samego tematu to mam kilka celów i jeśli uda mi się je osiągnąć to będę niezwykle szczęśliwy. Na dole za chwilę wszystko opiszę żeby było to widoczne o co tutaj gramy.

- Zaczynamy ,,projekt&#39;&#39; z budżetem 200 Euro. Z racji że jestem z poza granic to w tej walucie prowadzę konto. Plan jest taki żeby nie było już konieczności dopłacania do tej kwoty i mam ogromną nadzieję że to się uda.

- Cel główny to zarobek miesięczny na poziomie 1000Euro, grając nie jakimiś wysokimi stawkami.

- Utrzymanie skuteczności na poziomie 75% przez cały miesiąc.

To tylko niektóre z tych rzeczy, które chciałbym osiągnąć. Mam nadzieję że się uda. Jesteście zainteresowani tematem i typami ? Śledźcie moje poczynania.

elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
1#
Dyscyplina : Hokej
Rozgrywki : KHL
Spotkanie : Amur Khabarovsk - Admiral Vladivostok
✅✅Typ : 1 Money Line ( Include overtime+penatly)✅✅
Kurs : 2.18
Buk : Betsson
Stawka : 50Euro
Pozostały budżet : 150 Euro

Pierwszym spotkanie na które się zdecydowałem postawić to pojedynek czwartej serii spotkań rosyjskiej KHL, w której tym razem na Platinum Arena mierzyć będą się drużyny miejscowego Amura i przyjezdnych hokeistów z Vladivostoku. Przed pierwszym rzutem minimalnymi faworytami do odniesienia końcowego zwycięstwa wydają się goście, jednak ja mam przeczucie że tutaj wreszcie dobre spotkanie rozegrają gospodarze i uda im się odnieść pierwsze zwycięstwo w tegorocznej edycji ligi. Jak na razie bowiem pozostają oni bez zdobyczy punktowej. W pierwszych kolejkach przegrywali oni kolejno z Lokomotivem Yaroslav, Dynamem Moskwa i w ostatniej kolejce z Podolskiem i już od startu sezonu niezbyt dobrze nastawia to na dalszą część rozgrywek. Na pewno kibice mogą być delikatnie zawiedzeni takim startem, jednak szczerze powiedziawszy to nie można powiedzieć że ich gra jest jakoś wyjątkowo słaba. To co pokazali w spotkaniach przeciwko Lokomotivovi czy Dynamo na prawdę wyglądało bardzo dobrze a wiadomo że obie te drużyny to inna półka jeśli chodzi o potencjał kadrowy i umiejętności. Ich dzisiejsi rywale również najlepiej nie rozpoczeli rozgrywek po od dwóch porażek tylko w ich przypadku miało to miejsce po dogrywkach. Najpierw minimalna porażka z Dynemem Moskwa a potem z Yaroslavem. Na pewno w obu spotkaniach zaprezentowali się jak nie lepiej to na podobnym poziomie co Amur. Oczywiście na pewno przystępować będą do tego spotkania w lepszych nastrojach ze względu na fakt zwycięstwa w ostatniej serii spotkań z Podolskiem po męczarniach 5-4. W tym spotkaniu widać było przede wszystkim braki w defensywie. O ile ten zespół problemów ze zdobywaniem bramek nie ma o tyle samo bronienie swojej bramki pozostawia wiele do życzenia. Jak dla mnie mimo rozpoczęcia sezonu od trzech porażek faworytami do zwycięstwa w tym pojedynku są gospodarze. Trzeba mieć na uwadze, że w rozegranych jak na razie spotkaniach ani razu nie zagrali meczu, gdzie wszystko działałoby chociażby na 70% ich możliwości. Admiral miał już trzy takie mecze i wydaje mi się że właśnie dziś czeka nas z ich strony nieco słabsze spotkanie. Jak będzie to się okaże, jednak ja uważam że dzisiaj to Amur zapisze pierwsze punkty na swoim koncie.​

Otrzymane punkty reputacji: +1
elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
2#
Spotkanie : Amur Khabarovsk - Red Star Kunlun
✅✅Typ : 2 Money Line ( Include overtime+penalty)✅✅
Kurs : 2.33
Pozostały budżet : 209Euro

Drugim spotkaniem na które się zdecydowałem postawić swoje pieniądze w ramach projektu to po raz kolejny mecz, w którym na lodowisku zaprezentują się zawodnicy z Khabarovska. Tym razem Amur we własnej hali podejmować będzie tegorocznego debiutanta rozgrywek - Chińskie Red Star Kunlun. Przed pierwszym rzutem krążka o faworyta tego spotkania tutaj bardzo ciężko. Oczywiście samo doświadczenie na lodowiskach KHL i ogranie w tym sezonie stoi po stronie gospodarzy, jednak jak już zagłębimy się tak mocniej w składy obu ekip to bardziej Kunlun wygląda lepiej jeśli chodzi o tą kwestię. Oczywiście w przypadku Azjatów ,,chińskie&#39;&#39; to słowo umowne bo przed sezonem z racji dołączenia do najmocniejszej ligi, która nie stanowi NHL, goście wzmocnili swój zespół bardzo poważnie. Typowanie tutaj ewentualnego zwycięzcy jest niezwykle trudne, bo mimo że gości jeszcze na lodzie w tym sezonie KHL nie widzieliśmy, to mając na uwadze to jak prezentowała się ta drużyna w spotkaniach przedsezonowych z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że jest to drużyna na nieco wyższym poziomie kadrowym niż ich rywale. Przed sezonem do zespołu sprowadzono takich zawodników jak Tommi Karhunen z fińskiej Tappary, wielokrotnego reprezentanta Słowacji - Martina Bakosa z Liberca, Andreia Makarova ze Spartaka Moskwa, Janne Jalasvaara z Sochi czy chociażby Anssi Salmele z Brynas i Tobiasa Viklunda z Lady Togliatti. Te wszystkie nazwiska jeszcze w poprzednim sezonie stanowiły o sile swoich zespołów a co ciekawsze to tylko kilka z tych, którymi w przerwie został wzmocniony ten zespół. Samo spotkanie zapowiada się niezwykle interesująco bo szanse oceniam tutaj 40-60 w stronę Kunlun. Kursy są na tyle wysokie że w moim odczuciu szkoda nie spróbować zagrania w stronę Red Star. Z całą pewnością kadrę mają oni na tyle mocną , że nie jedna ekipa się zdziwi jeszcze ich wynikami. Być może buki poszły tym tropem, że będzie to dla nich pierwsze spotkanie w KHL i na dobrą sprawę dopiero rozpoczynają ligę. Samo przystosowanie się do niej nie powinno być problemem bo praktycznie cały skład z wyjątkiem jednej piątki to zawodnicy, którzy mają za sobą już po kilkadziesiąt występów w Rosji. Jak dla mnie taki kurs to promocja, z której grzech nie skorzystać.​

Otrzymane punkty reputacji: +2
elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
3#
Spotkanie : Yugra Khanty-Mansijsk - Metallurg Magnitogorsk
⛔⛔Typ : 2 ⛔⛔
Kurs : 1.80
Stawka : 55.50Euro
Pozostały budżet : 270Euro

Kolejnym już trzecim typem z KHL na który się zdecydowałem to pojedynek, w którym dzisiaj o godzinie 16:00 na Arenie Ugra w ramach piątej serii spotkań na lód wyjadą hokeiści miejscowej Yugry, która zmierzy się z Metallurgiem Magnitogorsk. W mojej opinii w tym starciu zdecydowanymi faworytami do odniesienia końcowego zwycięstwa są goście i nie wydaje mi się żeby w tym pojedynku mieli oni większe problemy z pokonaniem swoich rywali. Dla obu drużyn początek sezonu śmiało można powiedzieć że jest bardzo nie udany. Hokeiści Yugry do tej pory tylko raz cieszyli się ze zwycięstwa ( przeciwko Novokuznetskovi ), a trzy pozostałe spotkania przegrali ( kolejno z Novosibirskiem, Ufą i Omskiem). Oczywiście każda z tych porażek można powiedzieć była jakoś tam wkalkulowana bo wszystkie z wyżej wymienionych ekip są conajmniej klasę lepsze od gospodarzy. To nie zmienia faktu że mimo niskich porażek sam styl pozostawiał dużo do życzenia. Bardzo słabo prezentują się na dobrą sprawę wszystkie linie. Nieliczne wzmocnienia składu przed sezonem i strata kilku ważnych hokeistów, którzy stanowili trzon w poprzednim sezonie jak na razie wychodzi im tak jak przewidywano. Poza Medvedevem wszyscy spisują się poniżej oczekiwań. Wydaje mi się że podczas okresu przygotowawczego do ligi coś przeoczono bo wyglądają bardzo wymęczeni. Jazda na lodzie, szybkość czy sposób poruszania pozostawia u nich dużo do życzenia. Dzisiaj po raz kolejny czeka ich arcytrudne spotkanie. Ich rywalem jest ubiegłoroczny mistrz ligi z Magnitogorska. Śmiało można powiedzieć że tak słaby początek w ich wykonaniu jest zastanawiający jednak nie ma co się martwić na zapas mając na uwadze to jak te inauguracyjne kolejki wyglądają w ich wykonaniu co roku. Ostatnich kilka sezonów wyglądało to tak, że zaczynali od falstartu a potem z czasem jak się ogrywali byli nie do zatrzymania. Dzisiaj dostają idealnego przeciwnika na przełamanie żeby zacząć piąć się w górę tabeli. Jak na razie jedna wygrana w czterech meczach to zdecydowanie nie to czego oczekiwali by ich sympatycy. Sama gra jednak nie wygląda tak źle - zarówno w defensywie jak i ofensywie nie jest to jakiś tragiczny poziom i wygląda na pewno lepiej aniżeli w Yugrze jednak rażą oni nieskutecznością. Przykładem jest ostatnie spotkanie z Ekaterinburgiem. Całe spotkanie przeważali oddali blisko 30 strzałów, a mimo to ani razu nie znaleźli sposobu na goalie przeciwnika. Uważam, że dzisiaj się wreszcie przełamią i pokażą na jak wiele stać ten zespół. Kurs atrakcyjny i to bardzo - w ciągu sezonu pewnie nie byłby większy niż 1.50 także myślę że to dobry wybór położyć pieniądze w stronę gości.​

elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
4#
Spotkanie : CSKA Moskwa - AK Bars Kazan
✅✅Typ : Over 4.5 goal ( Regular Time) ✅✅
Kurs : 2.35
Pozostały budżet : 220Euro

Ostatnim spotkaniem na które się zdecydowałem w dniu dzisiejszym to z całą pewnością hit dnia dzisiejszego w rosyjskiej KHL. Na CSKA Ice Palace bowiem swoje piąte spotkanie w tegorocznych rozgrywkach rozegrają drużyny miejscowego CSKA, którzy tym razem na własnym lodowisku podejmować będą przyjezdnych z Kazania. Faworytami bukmacherów są gospodarze jednak według mnie nie będzie to z całą pewnością tak jednostronne spotkanie to nie będzie i goście mają na tyle argumentów że skutecznie mogą powalczyć z hokeistami gospodarzy i kto wie czy nie pokuszą się o niespodziankę w tym meczu. Najciekawszym betem w mojej opinii jest tutaj skierowanie się w stronę overa bramkowego. To dopiero początek sezonu i typowania na zwycięstwo to duże ryzyko. Gdy mamy taki pojedynek jak ten dzisiejszy overek wydaje się najlepszym rozwiązaniem jeszcze po tak dużym kursie. Obie drużyny mają niesamowity potencjał jeśli chodzi o ofensywę i na dobrą sprawę trzy formacje po obu stronach są na tyle mocne że w pojedynkę byłby wstanie pokryć większą część tej linii. Owszem jak na razie za dużo bramek w spotkaniach obu ekip nie padało jednak dzisiaj mam przeczucie że nastąpi przełamanie i wreszcie poprawią skuteczność na tyle, że taki over 4.5 pokryją na spokojnie. W mojej opinii to duży błąd bo przed spojrzeniem na kursy myślałem że nie dostaniemy propozycji większej niż 1.80-1.90. Póki początek sezonu widać że buce też nie uważni także trzeba korzystać póki można z takich prezentów.​

elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
5#
Spotkanie : CSKA Moskwa - AK Bars Kazan
✅✅Typ : Over 5.5 goal ( Regular Time) ✅✅
Kurs : 3.80
Stawka : 70Euro
Pozostały budżet : 150Euro​

Nie wiem czy dobrze robię ale kolejka się układa idealnie pod over tutaj. Z reguły sama specyfika KHL jest taka, że jak kolejka jest praktycznie w całości underowa, to przynajmniej w jednym spotkaniu mamy kilka bramek. Tak się układa że wszystkie dotychczasowe spotkania dzisiejsze idą na under 4.5 nie mówiąc o 5.5 bramki. Uważam że właśnie to spotkanie będzie tym jedynym z dzisiejszej sesji, w którym kibice zobaczą dużo bramek. Wchodzę w ten bet bardzo mocno bo tak jak wspomniałem we wcześniejszej analizie po obu stronach mamy tak dużo indywidualności że moim zdaniem o bramki nie powinno być trudno. Goście rozstrzelali się już w ostatnim spotkaniu przeciwko SKA, także uważam że tutaj podtrzymają tą passę i po raz kolejny strzelą kilka bramek a zawodnicy ze stolicy nie pozostaną im dłużni i też strzelą. Historia spotkań tych ekip pokazuje że często overki padały nawet większe niż ten także trzymajcie kciuki za mnie i za skuteczność obydwu ekip.

Jeszcze prośba do was. Jeśli typ wam pomógł zostawcie ,,Dzięki&#39;&#39;. To motywuje do dalszej pracy.​

Otrzymane punkty reputacji: +24
elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
Statystyki po 5 typach tematu.

Liczba typów : 5
✅Trafionych : 4✅
⛔Przegranych : 1⛔
Zwrot : 0
Skuteczność : 80%

Budżet początkowy : 200 Euro
Budżet obecny : 533.50 Euro
Zysk/Strata : +333.50 Euro.

Otrzymane punkty reputacji: +1
elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
6#
Spotkanie : Avtomoblist Yekaterinburg - Salavat Yulaev Ufa
Typ : 2 Money Line ( include overtime+penalty)
Kurs : 1.90
Stawka : 63.50Euro
Pozostały budżet : 470Euro

Pierwszym dzisiejszym typem na które się zdecydowałem wybrać z oferty KHL zostało spotkanie, które rozegrane zostanie na Uralets Arena, w której to miejscowi hokeiści Avtomobilistu zagrają kolejne ligowe spotkanie. Tym razem czeka ich bardzo ciężki rywal - do Ekaterinburga przyjeżdżają bowiem jedni z kandydatów do włączenia się w walce o końcowy tytuł hokeiści z Ufy. Przed pierwszym rzutem krążka na lód w mojej opinii większe szanse na końcowe zwycięstwo mają goście i wydaje mi się że te kursy jakie dostaliśmy to duże nieporozumienie. Oczywiście faktem jest to, że gospodarze wyśmienicie rozpoczęli sezon, jednak wreszcie musi przyjść i u nich gorsze spotkanie i według mnie będzie to właśnie w tym starciu.
Patrząc na rozkład jazdy dzisiejszego dnia to ze względu na sytuację w tabeli jest to jedno z najciekawszych spotkań dnia dzisiejszego. Mierzyć się będą bowiem dwie ekipy, których aspiracjami na ten sezon jest faza play-off jako plan minimum. Za obie drużynami również już pierwsze spotkania. Jedno więcej do tej pory rozegrali gospodarzy. W pięciu spotkaniach trzykrotnie schodzili z lodowiska jako zwycięscy ( kolejno z Novosibirskiem, Novokuznetskiem i Magnitogorskiem), a także dwa razy przegrali ( z Omskiem i Chelyabinskiem). Można powiedzieć że po wygranych z Sibirem i Metallurgiem to oni powinni być faworytami w tej potyczce jednak nic bardziej mylnego. Obie z wymienionych ekip, z którymi Ekaterinburg wygrał mają to do siebie że zawsze początki sezonów w ich wykonaniu są dużo słabsze niż reszta sezonu i to się uwidacznia właśnie teraz. Magnitki przegrywają mecz za meczem a Sibir jest dopiero po 3 spotkaniach więc za dużo powiedzieć nie można. Owszem ich gra nie jest zła bo na prawdę jak na ten moment rozgrywek prezentują się dobrze, o tyle historia już mnie przyzwyczaiła że tak jest co sezon. Ekaterinburg to drużyna, która dobrze gra na początku sezonu a potem po jednym nieudanym meczu potrafi przydarzyć się im dłuższa seria bez zwycięstwa. Ta pierwsza wpadka myślę że już nastąpiła po ostatniej porażce z Traktorem Chelyabinsk. Oczywiście popularni ,,Rolnicy&#39;&#39; nie mają w tym roku złego składu jednak po tak dobrym początku każdy w Avto liczył na łatwe zwycięstwo. Stało się inaczej i mimo dużej przewagi nie potrafili tego uwidocznić na tablicy z wynikami. Dzisiaj o zwycięstwo będzie im jeszcze trudniej.
Nieco gorzej jak na razie wygląda na tle swojego dzisiejszego rywala pod względem pozycji w tabeli zespół przyjezdny. Jest to jednak spowodowane po pierwsze niezwykle trudnym kalendarzem a także jednym spotkaniem rozegranym mniej. Los tak chciał że hokeiści Salvatu już na dzień dobry na swojej drodze natrafili na dwóch potentatów całej ligi - mianowicie chodzi o ekipy SKA Petersburg i CSKA , które kadrowo to przepaść względem innych drużyn. Z tymi pierwszymi przegrali znacząco i można powiedzieć że upokarzająco bo aż 7-1. Ten wynik idealnie odzwierciedlał to co się działo na lodowisku. Widać było że druga kolejka to dla nich za wcześnie na tak poważny sprawdzian. Jeśli przeciwnik oddaje w meczu grubo ponad 40 strzałów przy 17 naszych to innego wyniku być nie może. W tamtym spotkaniu idealnie widać było zmęczenie ciężkim okresem przygotowawczym. Dużo lepiej wyglądało to w Moskwie, gdzie co prawda przegrali 3-1, jednak gra była już o niebo lepsza. Dobrze spisywała się pierwsza i trzecia piątka. Gra była szybsza a i sami zawodnicy wyglądali znacząco lepiej. W ostatnim spotkaniu mierzyli się z nieobliczalną i bardzo ciekawie złożoną drużyną Yugry i tutaj mimo skromnego zwycięstwa jedną bramką to kontrolowali oni spotkanie od początku do końca. Wygrywali oni praktycznie wszystkie pojedynki szybkościowe, bardzo dobrze spisywali się na wznowieniach co przełożyło się na ciągłe zagrożenie pod bramką rywali.
Według mnie Avto już swoje najlepsze spotkania inauguracyjne mają za sobą. Teraz jeśli będzie to schematyczne do poprzedniego sezonu ich gra nie powinna już wyglądać tak dobrze i powinno wychodzić jaka jest różnica między nimi a tymi lepszymi ekipami, do których z całą pewnością można zaliczyć ekipę Ufy. Ufy która już w ostatnim spotkaniu pokazała że weszła w sezon na dobre i teraz ich gra z meczu na mecz powinna wyglądać dużo lepiej. Tutaj kursy z całą pewnością przesadzone. Potencjał jakim dysponują przyjezdni jest bardzo duży, i jeśli nie prześpią początkowego okresu spotkania to nie powinni mieć problemów z odniesieniem trzeciego zwycięstwa w tegorocznym sezonie.​

Otrzymane punkty reputacji: +3
elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
7#
Rozgrywki : Champions League
Spotkanie : IFK Helsinki - EV Zug
Typ : 1 (Regular Time)
Kurs : 1.80
Buk : Bet365
Stawka : 30Euro
Pozostały budżet : 440Euro

Pierwszy raz w moim temacie zagości hokejowa Liga Mistrzów, a dokładniej spotkanie, które rozegrane zostanie w Helsinki Ice Hall, gdzie miejscowa drużyna IFK podejmować będzie Szwajcarski EV Zug. Nie ulega wątpliwości że faworytami do odniesienia zwycięstwa w tym pojedynku są gospodarze, i nie wydaje mi się że możemy być tutaj świadkami czegokolwiek, co mogłoby spowodować że nie będą cieszyć się oni z pierwszych punktów w tegorocznej edycji rozgrywek. Jeśli podejdą oni do tego spotkania w 100% to nie powinni pozostawić swoich rywalom złudzeń. Warto wspomnieć że pierwsze spotkanie, które rozegrano w Szwajcarii skończyło się nieoczekiwanym zwycięstwem Zug, a więc hokeiści Helsinskiego zespołu mają idealną okazję do rewanżu.

Tak jak wspomniałem wyżej zdecydowanymi faworytami do zwycięstwa w tym spotkaniu są gospodarze. Sam do tej pory zastanawiam się dlaczego bukmacherzy ustawili na nich tak wysoki kurs. Jeśli miałbym porównywać obydwa zespoły tylko i wyłącznie pod względem kadrowym to gospodarze na ten moment są drużyną nie umniejszając tutaj oczywiście przyjezdnym dwa razy mocniejszą. Myślę że nie przesadzę jak powiem że to jest inny level hokeja. Jest jednak tutaj jeden minus, który może nieco pokrzyżować plany nam obstawiającym to spotkanie. Hokejowa Liga Mistrzów jeszcze nie do końca przez wszystkie ekipy traktowana jest na poważnie i bardzo dużo tych topowych drużyn traktuje ją jako dodatek do okresu przygotowawczego przed sezonami krajowymi. To pierwsze spotkanie, które zakończyło się zwycięstwem Zugu było niezwykle dziwne. Wystarczy powiedzieć że hokeiści IFK oddali w tamtym spotkaniu dwa razy więcej strzałów, a mimo to z lodowiska schodzili jako przegrani. Oglądając powtórki tamtego spotkania widać było, jak zawodnicy Fińskiej drużyny normalnie ,,wlekli&#39;&#39; się po lodzie i od swobodnej jazdy to tam dużo brakowało. Teraz jednak powinno być już zupełnie inaczej. Miałem dostęp do transmisji ich spotkania z Lugano , które wygrali 4-2 i powiem że ta gra i postawa jest już zdecydowanie lepsza. Widać już porozumienie pomiędzy Joe Finleyem, Teemu Eronenem i Juhamatti Aaltonem ( wszyscy z bardzo bogatą karierą i teczką reprezentacyjną i NHL-owską). Dodatkowo również w postawie pierwszego goalie - Niklasa Backstroma sprowadzonego z Calgary Flames widać było wyczekiwaną świeżość.

To tylko może dobrze nastawiać nas przed tym spotkaniem. Według mnie to pierwsze spotkanie w ramach CHL było dla Finów przetarciem i sprawdzeniem na jakim etapie przygotowań do ligi są. W tym drugim starciu nie powinni już pozostawić swoim rywalom żadnych złudzeń. W każdej formacji mają oni zdecydowanie lepszych zawodników, i według mnie to wszystko dzisiaj uwidoczni się na lodowisku. Sam przewiduje tutaj zwycięstwo różnicą 3-4 bramek jeśli wszystko zadziała tak, jak powinno. Lepiej brać taki wysoki kurs bo pewnie długo nie postoi. Nie gram handi w stronę gospodarzy bo zależy nam na zminimalizowani szansy na ewentualną wtopę.

Grasz ze mną ? Zostaw ,,Dzięki&#39;&#39; to motywuje do dalszej pracy.​

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom