>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hit: Argentyna - Brazylia 9.06.2012, New Jersey

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

- Amerykanie interesują się piłką raczej na poziomie lokalnym, ale jeśli chodzi o wielkie nazwiska, jak Leo Messi czy Cristiano Ronaldo, to wszyscy je znają. Jaki wpływ będą mieli na swoje zespoły na Euro 2012? - zapytał jeden z prowadzących.

- Messiego nie będzie na Euro, bo on jest z Argentyny
- szybko zareagował Alexi Lalas.
eurosport.pl​

Można się śmiać z prezentera ESPN, jednak pewnie i Polsce, w kraju który jest gospodarzem Euro są ludzie, którzy zacierają ręce na myśl, że zobaczą najlepszego piłkarza świata dryblującego gdzieś między
Perquisem, a Sebastianem Boenischem ???? .

Argentyny na naszym turnieju nie zobaczymy, mniej więcej w tym samym czasie w bardzo prestiżowym spotkaniu podejmą Brazylię. Co prawda będzie to mecz towarzyski ale czy kiedykolwiek można powiedzieć o meczu Argentyny z Brazylię, że to tylko mecz towarzyski. Transmisja w Polsat Sport News od 21:00​

Zapraszam do dyskusji.​

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Osobiście uważam , że warto zainwestować w Albicelestes. Gra ofensywna tej drużyny jest najlepsza na świecie , akcje Di Mari-Messiego-Aguero to jest po prostu inny świat. Klepka na pełnej szybkości , znakomity drybling do tego świetna skuteczność . Ofensywa jakiej nie ma nikt . Brazylijczycy przy obecnym składzie Argentyny wyglądają jak przeciętniaki przy gwiazdach z innej planety. Ostatnio fatalny mecz z Meksykiem , zero polotu , zero składnej gry . Brazylia kreuje sobie gwiazdy pokroju Aguero czy Messiego , ale na chwilę obecną musi pogodzić się z tym , że to jej największy rywal i znienawidzona od lat Argentyna ma piłkarzy o klasę lepszych. Obecnie to Argentyna jest lepszym zespołem i zdziwię się jeśli tego meczu nie wygra.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ja będę za Brazylią ale muszę się zgodzić z Dawidem. Na chwilę obecną to jedynie formacje defensywne Canarinhos mogą porównywać do Argentyny. W ataku to trochę bida jest, bo Neymar i Hulk to za mało. Leandro Damiao póki co jeszcze nie osiągnął takiego poziomu, jak chociażby Aguero czy Higuain. Pato może wróci kiedyś do wysokiej formy ale pod warunkiem, że przestaną go prześladować kontuzje, a oto może być niezwykle ciężko. Co do meczu z Meksykiem to fakt zagrali tragicznie w ofensywie, bo na dobrą sprawę to mieli tylko jedną okazje, którą zdaje się Oscar zmarnował. W obronie za dużo nie mieli sytuacji, a jak już były to się nie popisali, a dzisiaj Argentyna na pewno bardziej zdecydowanie będzie atakować niż Meksyk więc może być krucho w defensywie ale dzięki temu może coś w ofensywie będzie, bo będzie więcej miejsca.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Ostatnie mecze Argentyny pamiętam tak trochę przez mgłę. Jednak wydaje mi się, że Messi zaczyna brać odpowiedzialność na siebie i już nie liczy na kolegów tak jak kiedyś. Ostatnie 4-0 z Ekwadorem też wygląda efektownie. Składów chyba nie ma sensu porównywać Neymar vs. Messi, chyba porównanie nie na miejscy, pierwszy nie ma ogranie w Europie wiec tak na prawdę nie grał jeszcze na najwyższym poziomie. Mimo wszystko to jest Superclasico de las Americas, czyli mecz w którym wszytko może się wydarzyć, ja spokojnie spróbuj Argentyna DNB.

Argentyna - Brazylia (Draw no bet) Typ:1 Kurs:1,55 Tobet

PS. myślałem, że będzie trochę większe zainteresowanie takim szlagierem, zwłaszcza teraz kiedy mówi się głównie o piłce. Zachęcam do dyskusji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom