>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

HIT 27 KOLEJKI: Legia Warszawa - Lech Poznań 18.05.2013

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP

Czy sprawa mistrzostwa rozegra się już w najbliższej kolejce? W przypadku wygranej Legi prawdopodobnie tak. Jednak każdy inny wynik da nam emocje do końca rozgywek. Sobotni mecz dla obu zespołów jest bez wątpienia najważniejszym w sezonie.

Faworyta spotkania jest bardzo trudno wytypować, a wielu fachowców Polskiej Piłki jest zdania, że mecz zakończy się remisem. Po jednej stronie Legia Warszawa - zespół z obecnie najmocniejszą kadrą w Polsce. Po drugiej Lech Poznań - drużyna, która w 13 meczach wyjazdowych obecnego sezonu odniosła, aż 12 zwycięstw! Bilans imponujący, prawda?

Przed ligowym klasykiem obu trenerom nie brakuje problemów kadrowych, większe ma jednak szkoleniowiec Kolejorza. Mariusz Rumak na pewno nie będzie mógł skorzystać z Manuela Arboledy oraz Jasmina Burica. Poza tym w ostatnim meczu ligowym z powodu urazów nie zagrali Luis Henriquez i Aleksandar Tonew. Jan Urban z kolei będzie musiał sobie poradzić bez kontuzjowanych Jakuba Rzeźniczaka i Michała Efira. Z Lechem nie zagra również Danijel Ljuboja, który dyscyplinarnie został przesunięty do drużyny Młodej Ekstraklasy.

daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
Hit ? Dla mnie to nie będzie żaden hit... Moim zdaniem wiele szumu wokół spotkania, a będzie to typowy mecz w środku pola. Obie drużyny za bardzo &#39;będą chciały&#39;. Dołączam się do zdania &#39;fachowców polskiej piłki&#39;, że w tym meczu zobaczymy remis; 0-0 ewentualnie bramkowy 1-1.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Dla mnie to będzie jeden z lepszych meczów polskiej ekstraklasy w ostatnich latach. Dwie najlepsze drużyny z naszej ligi, wygrywające mecz za meczem, będzie na co popatrzeć. Boguś Leśniodarski ostatnio wpadł w szał i odsunął Ljuboję, a Radovic może dalej grać. JAJA jak berety. Byli tam razem, więc albo zawiesza ich obu albo kara finansowo i grają dalej. Działacze Legii chyba myśleli, że pokażą każdemu, jacy to Oni nie są, a zrobili tylko z siebie pośmiewisko. Ljuboja niby w słabej formie, ale to On wyciągał stoperów, robił miejsce, a nikt tego nie potrafi(ł) docenić. Legia ostatnio w słabszej formie niż Lech, męczyli się miłosiernie, ostatni mecz z Jagą ustawiła szybka bramka i czerwień, więc ciężko coś o tym powiedzieć. Lech rozbija każdego swojego rywala, choć miał problemy również z Jagą. Bramkarz Legii zdecydowanie jest pewniejszym punktem niż Kotor. Nie zdziwię się jak odejdzie za niezłą kasę na wyspy, a od dwóch sezonów jest najlepszym bramkarzem ligi. Szkoda, że kontuzja wyeliminowała Burica, bo też zgłaszał się do miana najlepszego. Kotor zapewne nie raz będzie miał puste przeloty i kibice Lecha będą drżeli, ale to norma w Poznaniu, gdy na bramce stoi Kotorowski. W defensywie Legii na pewno 3 pewne punkty. Jędrzejczyk, który ostatnio gra świetnie, Astiz wprowadzi dużo spokoju i Wawrzyniak, który ostatnio odpoczywał. Nie rozumiem zachwytów nad Bereszyńskim. Zagrał dwa dobre mecze i robi się z niego drugiego Piszczka. Nikt w Poznaniu nie zapomniał jaki był drewniany, który rozgrywał mecze w barwach Kolejorza, a na pewno nie zapomniał o tym Rumak i postara się to wykorzystać. Defensywa Lecha straciła przez 11 meczów rundy wiosennej tylko 4 bramki! Jest to świetny wynik. Cała obrona Lecha gra naprawdę solidnie, a jedynym słabym punktem jest gra Kebby w obronie, bo co do gry do przodu tego zawodnika nic mu zarzucić nie można. Każdy myślał, że po kontuzji Arboledy obrona z Poznania będzie wyglądała jak szwajcarski ser, a Rumak potrafił załatać dziurę i to z bardzo &#39;fajnym&#39; efektem. Środek pola zdecydowanie będzie należał do Lecha. W ostatnim czasie to co wyprawiają(pozytywnie) Murawski i Trałka to się pewnie nikomu z kiboli drużyny z ulicy Bułgarskiej nie śniło. Bardzo dobra gra w defensywie, świetne odbiory i asekuracja. Typowe &#39;6&#39; a potrafią jeszcze zagrać świetną prostopadłą piłkę. Ściągnięcie Kaspera było też strzałem w dziesiątkę. Bardzo szybki zawodnik, przegląd pola na najwyższym poziomie i dobry strzał z dystansu. Na skrzydłach dwa latawce, Tonev i Georgo. Chłopaki dużo strzelają i asystują, a Lech przed takim meczem wykupił Lovrencsisia i na pewno będzie chciał się działaczom za ten ruch odwdzięczyć. Co do środka pola w zespole z Warszawy. Vrdoljak/Furman/Łukasik wykonują dobrą robotę w drugiej linii, ale jeśli grają z przeciętnymi zespołami. Ich braki obnażył mecz ze Śląskiem, który w tym sezonie jakoś fenomenalnie nie gra. Zdecydowanie nie mogą porozumieć się z Dwaliszwilim i skrzydłami, ale to tylko moja opinia. Radovic po aferze na pewno będzie się chciał pokazać, a ten zawodnik może zrobić jedną akcję i może paść z tego bramka. Kosa po kontuzji wrócił i od razu strzelił. Na pewno kibice czarnej eLki odetchnęli z ulgą, że nie muszą oglądać już Kucharczyka. Co do ataku to pozyskanie Teodorczyka tknęło w Ślusarskiego nowe życie. Moim zdaniem taki walczak jest w Lechu potrzebny, czy to na 60 minut, czy też na 30 minut. Świetnie wykonuję polecenia taktyczne, żadna piłka nie jest dla niego stracona, na pewno duży plus dla tego zawodnika za ten sezon. Teodorczyk wygląda jak zawodnik z okręgówki. Nie może się Łukasz przebudzić w Poznaniu, gra słabo. Dwaliszwili wprowadził do Legii niby dużo jakości, ale jakoś bardziej do tego zespołu pasował mi Daniel. Saganowski to typ podobny do Ślusarskiego, bardzo dobry zawodnik, którego cenię za jego waleczność i pracę dla zespołu. I teraz przejdę do najważniejszego. Moim zdaniem o wyniku tego meczu zadecyduję zmysł taktyczny Rumaka. Od początku go obserwowałem z zaciekawieniem i już w pierwszej rundzie zobaczyłem i sądzę, że będzie z niego WIELKI taktyk. Dla mnie to trener kompletny. Broni swoją drużynę w mediach, jest dobrym dyplomatą, szatnia jest zamknięta, świetnie dogaduję się z zawodnikami. Jeśli Rutkowscy wypuszczą taką perełkę trenerską, będą skończonymi idiotami. Urban to trener starej daty, nic nowego nie wymyśli, taktyk z niego żaden i z szatną sobie też najlepiej nie radzi. Moim zdaniem Lech tego meczu nie przegra. Są w kapitalnej formie, wiedzą czego chcą i ten tytuł moim zdaniem za pościg za Legią, efektowną grę im się należy. Zabezpieczam się zwrotem za remis, ale dla mnie i tak kurs jest kapitalny.
Lech DNB @2.62 WH!

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 4

skumbag-harhan

Użytkownik
Popieram typ wyżej, polecam jeszcze under na kartki, pomimo, że ten mecz jest chyba najważniejszym meczem w tym momencie dla obu ekip, nie będzie typowego gryzienia trawy, oba zespoły będą bały się coś zrobić, żeby się to aby nie skończyło kontrą, a wiemy, że kolejorz grą z kontry dominował ten sezon.

E 6

ekostaffik

Użytkownik
moze niewiele ma wspolnego z tematem ale nie wiedzialem gdzie to wrzucic. powiedzmy zakladamy ze w meczu Legia-Lech (czy jakimkolwiem innym) padnie wynik 0:0. Zauwazylem ze na sts jest kilka mozliwosci postawienia ze w meczu nie bedzie bramek i kazda z nich rozni sie kursem(nie wiem czy jest tak tez u innych bukmacherow). wrzucam screena (tu akurat na przykladzie meczu Legia-Lech):

w kazdym wariancie stawiamy na to ze w meczu nie padnie ani jedna bramka a kursy sie roznia i to sporo

Otrzymane punkty reputacji: +1
hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Wg mnie &quot;derby Polski&quot;???? zakończą się wynikiem 0:0. Czyli standard w przypadku tego typu spotkań. Obie drużyny będą bały się zaryzykować, skupiać się na defensywie, aby nie popełnić indywidualnego błędu czy nadziać się na kontrę, walka będzie odbywać się w środku pola. Dodatkowo presja ze strony mediów, ciśnienie jak wytwarzają wśród czytelników czy telewidzów pompując balonik przytłoczy graczy. Wydaje mi się, że obie drużyny nastawiają się na późniejsze spotkania i tam rozstrzygnie się kto zdobędzie MP (dla pyr czyt. majstra). Teoretycznie w lepszej formie wydaje się być Lech, który obecnie ją posiada, Legia natomiast jakby powoli spuszczała powietrze, lecz również dobrze się prezentuje. Dlatego moje propozycje to:

Legia - Lech X @ 3,20 bet365 ⛔
lub
Legia - Lech x2 @ 1,70 bet365 ⛔
DW: 0:0 @ 8,00 bet365 ⛔
1 połowa X @ 2,05 bet365 ✅

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Legia - Lech +0,25 2,03 ibc Lech 3,65 pinnacle over 2 1,84 pinnacle
Ważny mecz dla obu drużyn, przy remisie kwestia mistrzostwa pozostanie nadal otwarta,
przy wygranej gości też, porażka dla Lecha oznacza matematycznie prawie szanse na mistrzostwo,
więc priorytetem będzie dla nich w tym meczu nie przegrać.
Za zespołem gospodarzy przemawia atut własnego boiska, a za Lechem to, że nie gra u siebie :cool:
U siebie Legia wygrała 10 z 13 spotkań, przegrała tylko z Jagiellonią,
widziałem każde spotkanie w tym sezonie zarówno jednego jak i drugiego zespołu
i lepszą jest dla mnie linia +0,25 w stronę Lecha.
Wyniki wynikami, ale w lepszej dyspozycji jest zespół z Poznania,
Legia u siebie zagrała dobrze spotkanie tylko z Górnikiem.
Rumak stworzył wyjazdową maszynę, która od przegranej z Lechią
wygrała 10 kolejnych spotkań w lidze poza domem.
Nie w każdym z tych spotkań Lech był lepszym zespołem.
W Lechu zabraknie Toneva, ale w formie jest Lovrencsics.
Dla mnie padną bramki, over 2 po takim kursie też zagram,
nie pamiętacie pierwszego spotkania, ile okazji zmarnował Ślusarski ?
Tu jeden gol otworzy worek, Lech przy 1-0 potrafi kontrować, przy 1-0 się otworzy.
Co z tego, że obie ekipy dobrze bronią w ostatnich meczach,
tu każdy zagra o wygraną, choć otwarcie o tym nie powie.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Legia Warszawa - Lech Poznań obie strzelą? NIE -&gt; 1,72 -&gt; Bet365 ✅✅✅ 1 - 0 Legia Warszawa

Hit 27 kolejki T-Mobile Ekstraklasy. Na Łazienkowską przyjeżdża wicelider czyli Lech Poznań. Oba zespoły w tabeli dzieli różnica 2 pkt. Legia to zespół który bardzo dobrze radzi sobie na swoim boisku 10-2-1, natomiast podopieczni Mariusza Rumaka odnieśli aż 12 zwycięstw w ostatnich 13 spotkaniach wyjazdowych tracąc przy tym zaledwie 5 bramek a strzelając 21. Wynik godny uwagi. Legia ma swoje problemy z serbskimi zawodnikami, czego efektem jest przesunięcie Danijela Ljuboji do drużyny ME, natomiast Miro Radovic został w pierwszej drużynie Jana Urbana. Osobiście uważam to za jakiś absurd, skoro razem balowali do rana w klubie, to obaj powinni ponieść taką samą karę. Czy odsunięcie jednego z najlepszych zawodników na polskich boiskach to dobre posunięcie, jeśli chodzi o ofensywną grę Wojskowych? Moim zdaniem nie. &#39;&#39;Spalony&#39;&#39; mimo, iż nie wracał się do obrony to w ataku zawsze robił dużo szumu, skupiając nawet na sobie czasami 2 obrońców, umożliwiając zagranie do partnera na czystą pozycję. Legia zagrała bardzo dobry mecz w Białymstoku. Pewnie wygrała 3-0, jednak ciekawe co by było gdyby Jagiellonia grała cały mecz w 11. Myślę, że tak różowo mogłoby nie być. Myślę, że Legia ma od pewnego czasu kryzys, już spotkanie z Lechią pokazało, że w ekipie Jana Urbana nie ma tego &#39;&#39;powera&#39;&#39; co był wcześniej. Drużyna z Łazienkowskiej w defensywie gra solidnie. Inaki Astiz i Artur Jędrzejczyk na środku tworzą bardzo dobry duet. Hiszpan gra na poziomie, na jakim grał, gdy przychodził do Legii. Przejdźmy teraz do Lecha. Bardzo podoba mi się dyscyplina taktyczna, jaką swoim piłkarzom wpoił trener Mariusz Rumak. Mimo młodego wieku, ten trener ma pojęcie o piłce, zaprowadził bardzo dobrą atmosferę w szatni, w ekipie z Poznania jest czysta,sportowa rywalizacja dlatego &#39;&#39;Kolejorz&#39;&#39; walczy dzielnie o Mistrzostwo Polski. Lech stosuje ustawienie,gdzie czwórka obrońców i czwórka pomocników jest na boisku bardzo blisko siebie(kto oglądał ligę + extra wie o co chodzi). Tutaj ważną rolę odgrywają Gergo Lovrencsics oraz Aleksandyr Tonew, którzy są odpowiedzialni głównie za ofensywę. Zostali jednak przekonani do tego, żeby pomagać również w destrukcji, dlatego po stracie piłki starają się znaleźć jak najbliżej środkowych pomocników, czyli Łukasza Trałki i Rafała Murawskiego. Węgier i Bułgar nie zostają gdzieś pod polem karnym przeciwnika, tylko starają się pomóc
kolegom. Tonew z powodu kontuzji dzisiaj na boisko nie wybiegnie. 5 goli straconych na wyjazdach, wynik nieprawdopodobny jak na polskie realia. Teraz trochę o przodzie. Lech w ofensywie bardzo dużo gra skrzydłami. Zarówno z lewej jak i z prawej strony poznaniacy wrzucają dużo piłek w pole karne rywali na wysokich Ślusarskiego czy Teodorczyka, którzy potrafią takie sytuacje wykorzystywać. Kasper Hamalainen też świetnie potrafi zapoczątkować akcję ofensywną, wejść w pole karne i strzelić, dysponuje bardzo fajnym uderzeniem. Mój typ na ten mecz to BTS? NIE. Zarówno 1 jak i 2 drużyna nie będzie chciała przegrać tego meczu, bo może to ją kosztować pozbawieniem szans na tytuł. Bardziej doszukiwałbym się gry z kontrataku. Jeśli któraś ekipa zacznie grać atakiem pozycyjnym, może się to dla niej źle skończyć. Osobiście uważam, że mecz skończy się remisem 0-0 max 1 bramka padnie w meczu a dla kogo przekonamy się dzisiaj o godz.13:30. Transmisja w Canal + Sport oraz w TVP 1. Z ciekawostek dodam że jest to 100 mecz Legii z Lechem. Pozdrawiam i życzę owocnych typów. Rambo.

Otrzymane punkty reputacji: +8
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Legia Warszawa – Lech Poznań
Both teams to score?
Typ: Yes @ 2.10 tobet ⛔ 1-0

Trochę mnie dziwią tak wysokie kursy na gole obu drużyn. Buki chyba zakładają, że mecz się skończy bezbramkowym remisem, a szanse na to są moim zdaniem dość iluzoryczne. Ja oczywiście rozumiem, że większość meczy Lecha z Legią to były underowe boje, ale akurat w tej Bitwie o tron bardziej mi pasuje scenariusz z ostatniego meczu obu drużyn (1-3), gdzie szybko strzelona bramka otworzyła mecz. To oczywiście tylko jeden mecz, ale obie ekipy mają sporo do ugrania w tym meczu. Wygrana którejkolwiek z drużyn albo praktycznie zapewnia tytuł (Legia), albo zmienia lidera i odwraca role w tym wyścigu (Lech). Przecież jeśli w miarę szybko padnie bramka dla którejś z drużyn, to jest oczywiste, że druga strona będzie dążyć za wszelką cenę do zniwelowania straty. A że obie ekipy z przodu raczej nie narzekają na brak klasowych graczy, to takie odrobienie strat jest tym bardziej prawdopodobne. W Lechu rozstrzelał się Lovrencsics (5 goli i asysta w ostatnich 6 meczach), w niezłej formie są ostatnio Możdżeń (gol z Widzewem) i najlepszy strzelec zespołu Ślusarski (gol i asysta w ostatnim meczu, 11 goli w sezonie). Z kolei Legii dobrze zrobiło odsunięcie od zespołu Serbów, którzy i tak ostatnio dołowali z formą, a zajmowali miejsce w składzie. Uwolnieni od tego balastu legioniści zagrali świetny mecz w Białymstoku, gdzie błysnęli Łukasik, Kucharczyk czy Bereszyński. Zadziwiające co może zrobić jedna decyzja personalna, to co wydawało się zagrożeniem dla zespołu w najważniejszym momencie sezonu może być jego błogosławieństwem. Gra lidera wyglądała tak dobrze, że zupełnie nie odczuwało się gorszej postawy Dwaliszwilego, który wyrasta na lidera zespołu. Trudno mi sobie wyobrazić, że Urban w najważniejszym meczu sezonu na własnym wypełnionym kibicami stadionie zadowoli się status quo i zagra zachowawczo. Zwłaszcza, że Legia wydaje się lepsza w ataku niż w obronie. Jest też oczywiste, że Lech ze swoim niemal idealnym bilansem wyjazdowym (12-0-1) będzie grał o całą pulę. Jeśli dodamy do tego niepewność co do składu obrony Legii i Kotorowskiego w bramce Lecha, to argumentów za golami obu drużyn w tym meczu jest wystarczająco dużo. Moim zdaniem typ wart ryzyka.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;w:UseFELayout/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w ???? oNotOptimizeForBrowser/&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Legia - Lech 1 @ 2.35 Unibet✅

O tym meczu napisano już tyle,że trudno coś nowego dodać. Napisałem już wcześniej, że w tym spotkaniu można napisać analizę prawie pod każdy typ. Ja osobiście uważam,że podniecanie się grą Lecha na wyjazdach w tym spotkaniu jest przesadą. Lech w tym meczu nię będzie mógł sobie pozwolić na grę którą lubi. Zdaję sobie sprawę,że do tej pory mecze wyjazdowe Lecha były ich atutem. Tylko,że do tej pory mogli się skupić głównie na konstruowaniu akcjii ofensywnych. Atakowali wszystkim formacjami, łącznie z obrońcami. To bardzo często w bocznych sektorach boiska robili przewagę liczebną, właśnie dzięki obrońcom którzy grali bardzo ofensywnie. Dzisiaj będzie zupełnie inaczej. Z Legią nie będą mogli zagrać w ten sposób. Będą w dużej mierze musieli skupić się na defensywie, jak już będą atakować to miejszą liczbą zawodników. To zupełnie zmieni przebieg tego spotkania. Legia w bocznych sektorach boiska ma szanse zdominować Lecha. Tonew, wtóry dzisiaj nie zagra robił dużą róznicę. Oczywiście brak tego zawodnika nie jest kluczem do zwycięstwa Legii, ale bardzo ją do tego przybliża. Potencjał piłkarski jest bardzo zbliżony.....Lech ma przewagé w środkowej strefie boiska , ale już w boczych setorach boiska Legia ma lepszych zawodników. Jeśle chodzi o zawodników grających na szpicy to Legia ma ich lepszych i co ważniejsze bardziej skutecznych. Saganowski i Dwaszwili wsparci &quot; skrzydłami&quot; będą kluczem do zwycięstwa Legii. Kurs 2.35 u siebie na zwycięstwo Legii jest w mojej ocenie atrakcyjny.

Otrzymane punkty reputacji: +2
gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Godzina do meczu a ja z ciekawości przejrzałem sobie kursy na strzelców bramek i w oko wpadł mi kurs na bramkę Vlado Dwaliszwilego. Unibet sypie 3,60 a Expekt sypie 3,55 - więc moim zdaniem warto zaryzykowac?

Vlado strzela ostatnio... rzuty karne w Legii... To argument przemawiający za bramką Gruzina. - Kosecki i Kucharczyk wychodzą dzisiaj na skrzydłach w pierwszym składzie, więc może wykołują jakąś jedenastkę. Poza tym to chyba trochę lepszy napastnik od Saganowskiego, dobrze gra głową, posiada mocny strzał z lewej nogi, ma świetne warunki fizyczne i trudno odebrac mu piłkę.

Legia mecz z Lechem rozpocznie w składzie: Kuciak - Bereszyński, Jędrzejczyk, Astiz, Wawrzyniak, Vrdoljak, Łukasik, Kosecki, Kucharczyk, Dwaliszwili, Saganowski
Moim zdaniem warto wrzucic lekki szmal właśnie w bramkę Gruzina - jeżeli ktoś nie ma &quot;głównego&quot; typu na dzisiejszy szlagier na Ł3.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom