>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia z Bet365

Status
Zamknięty.
rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Witam. Być może kogoś z Was to zaciekawi, bądź już zaciekawiło wczoraj co się stało. Mecz w Rosji - Amkar Perm vs. Anji Machakchala. Gospodarze, pewne miejsce w tabeli, spadek im póki co nie grozi, awans do play offów również nie. Anji - masakryczny budżet pieniężny, gwiazda Samuel Eto&#39;o w zespole. Kursy przed meczowe: 15zł Amkar, 5.50 remis, 1.22 Anji. Ponoć kilka dni szybciej kursy oscylowały w granicach 5zł - 3.75 - 1.75. Odrazu na 1 rzut oka śmierdzi, bo kursy w lidze Rosyjskiej takie niskie na faworytów wyjazdowych nigdy nie są. Anji wystawia lekko rezerwowy skład na ten mecz. Nie gra Eto&#39;o. Z ławki też nie wszedł. Ale do rzeczy. Oglądam, mecz dziwny. Kibiców mało, raczej pusty stadion. Amkar zdobywa bramkę, Anji odpowiada 2 minuty później. Przerwa. Kursy w przerwie bardzo dziwne: 29 Amkar, 8 remis, 1.18 na Anji. A zatem mniejszy kurs niż ten wyjściowy, w przerwie meczu na gości. Mimo, że mecz bardzo wyrównany. W statystykach przeważali nawet gospodarze. Przy normalnym procesie, kursy oscylowałyby w granicach 8zł - 2.50zł - 1.75zł. Dziwne? tak. Gramy dalej. Anji trochę przyciska ale nic z tego nie wynika. Jest 85 minuta meczu, przerw nie było żadnych. Kursy? 34 - 2.50 - 1.40. Zostało 5 minut! 2.50 na remis? Tak... chore! No nic, czekam dalej na rozwój sytuacji, już wiedziałem o co chodzi. Anji próbuje dalej ale poprostu pudłuje z kilku metrów, mimo że gospodarze ewidentnie dają im dochodzić do sytuacji... rozpoczyna się czas doliczony. Amkar przy piłce, niby gra na czas. Kursy: 34 - 2.00 - 1.80. Olaboga, uderzcie mnie. To jest 90 minuta do cholery, sędzia doliczył 3 minuty, Amkar ma piłke!!! Zostały sekundy, 2.00 na remis?? Kursy zdjęte - bo mecz się kończy. Masa ludzi właśnie zagrała na remis: hehe, głupi buk, zarobie kupę siana w 2 minuty, nienormalni ludzie. Mecz trwa: 91 minuta, Amkar piłka od bramkarza, Anji na swojej połowie. Bramkarz podaje futbolówkę do środkowego obrońcy, ten podaje po ziemii wprost przed siebie, na 35 metr. tam stoi Lasse Traore (czy jak kolwiek on się nazywa oraz defensywny pomocnik Amkaru). Pomocnik stoi w miejscu! Nie biegnie do piłki.. Traore ją przechwytuje. Amkar się nie cofa, zostają w 3 obróńcow, wybiega 2 zawodników Anji. Traore do Shatova, które niby pilnuje obrońca, Shatov sobie biegnie, obrońca nic nie robi, ani wślizgu, ani nic. Zero prób. Parodia totalna. Shatov oddaje strzał z rogu pola karnego.. z około 12-13 metrów. Bramkarz niby wychodzi. Shatov kopie po ziemii, słaby strzał, prawie na bramkarza. Ten lekko się przesuwa i spóźnia z rzutem na piłkę. Celowo? Pomyślcie sami. Czekam na gola na youtube. Bo jest z czego się śmiać. Do dziś nic nie mogę znaleźć, żadnej powtórki. Rosjanie wiedza jak wszystko utaić, wystarczy spojrzeć na Smoleńsk. Prosty przykład aby zrozumieć. Każdy normalny zrozumie. Pada gol zostają 2 minuty. Anji podaje sobie piłkę w obronie przez ten czas. Zawodnicy Amkara spuszczone głowy, wszyscy kiwają, niby niezadowoleni.

Była to świeżynka z wczoraj. Przykładów jest multum. Około miesiąc temu w Rumunii kursy oszukane również. Nie będe tego opisywał. Bo szkoda słów! A oto moja krótka rozmowa na Chacie na żywo z Panem z bet365:

Damian F dołączył(-a) do tej rozmowy.
Rozmawia Pan/Pani z Damian F
Damian F Witam w Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc?
Dodek witam a ja z takim dziwnym pytankiem. na jakiej zasadzie sa robione kursy LIVE.
Dodek bo smierdzacy przypadek wczoraj zauwazylem
Dodek z jakiej paki w 89 minucie meczu amkar perm - andzi machaczkala sa kursy na amkar 34 na remis 2 na anji 1.8
Dodek przeciez to nierealne
Dodek kursy wyjsciowe 15 - 5.50 - 1.22
Dodek i podaje prosty przyklad:
Dodek miesiac temu mecz Barcelona - Granada
Dodek kursy przed meczem 1.02 - 10.00 - 41.00
Dodek w 87 minucie 3,50 na Barcelona 1,30 na remis
Dodek wiec jakim cudem wczoraj w 89 minuie meczu przy remisie przy wyjsciowym kursie 1.22 na druzyne ktora jeszcze gra na wyjezdzie jest taki smierdzacy kurs w koncowce meczu
Dodek oczywiscie nie chce polemizowac jak dziwny gol padl w 92 imnucie bo to kazdy zdrowy rozum ogarnie
Damian F Prosze nie porownywac kursow z meczów barcelony do anzhi
Dodek ja tylko z pytaniem na jakiej zasadzie wiec sa robione te wasze kursy live
Dodek podalem prosty przyklad
Dodek 1.02 przed meczem 87 minuta remis 3.50 na barce 1.30 na remis
Dodek andzi 1.22 przed meczem 89 minuta remis 2.00 andzi 1.80
Dodek gdzie tu logika
Damian F Kursy na zywo sa glownie oparte na przedmeczowych, jednak nie ma w tym zadnej zasady, moga byc zmieniane według uznania traderow, ktorzy maja tez wplyw na kursy
Dodek no i wszystko jasne
Dodek lepiej sprawdzcie tych waszych traderow
Dodek czy sa tacy czysci
Dodek pozdro
Damian F ile minut było doliczone?
Dodek 3 minuty prosze pana
Dodek 3 minuty
Damian F ok
Dodek nie jest to taki 1 przypadek jaki zauwazylem
Dodek wiadomo kazdy glupi czlowiek zagra na remis po takim kursie skoroo zostaja 3 minuty do konca meczu
Damian F Duzo zalezy jaka byla sytuacja na boisku, czy byla miazdzaca przewaga anzhi itd
Dodek probowalem znalesc gola na youtube
Dodek nie znalazlem niestety
Dodek ale mieliscie transmisje i wszystko widzialem
Dodek tak kuriozalnego gola nie widzialem
Damian F Ja meczu nie ogladladalem wiec ciezko mi nawet dyskutować z Panem
Dodek rozumeim rozumeim
Dodek no i tutaj znowu adekwatnie a barcelona nie miazdzyla granady
Dodek to tylko taki tam przykad
Dodek poprostu kursy nie byly czyste i zaobserwowalem wiecej takich przypadkow i wlasnie w takich podejzanych ligach jak rosja rumunia czy bulgaria
Dodek a ten wczorajszy mecz przeszedl moje najsmielsze oczekiwania
Damian F Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc?
Dodek nie dziekuje dowidzenia

Jak to wszystko podsumować? Zostawiam to dla Was.

Otrzymane punkty reputacji: +14
pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Ja podsumuję to krótko:kursów nie podajemy w walucie.I z takimi &quot;felietonami&quot; to lepiej wyślij CV do Faktu bądź innej branżowej gazety.
A!I przestańcie Ty i reszta paranoików obarczać swoimi chorymi pomysłami Live Chat,bo przez takich jak wy tracą cierpliwość do Polaków.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom