>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia forum, ciekawostki

fcbfcp 0

fcbfcp

Użytkownik
Witam!
Do założenia tego tematu skłoniła mnie ciekawosc o historii tegoż to forum. Nigdzie nie mogłem znałesc nic na ten temat a myśle, że wiele ciekawych historyjek-ciekawostek by się znalazło.
Mnie by interesowało kiedy to forum powstało, kto byl pierwszym adminem-jak to sie zmieniało na przestrzeni lat, czy były moze jakies spotkania userów. Szczególnie licze tutaj na wszystko wiedzacego Vadera jak i adminów Marcina, Lucasa i inych którzy w ogóle sie nie wypowiadaja, nic nie piszą jak i zwykłych userów wszak niektórzy maja tutaj nie mały staż.
Mam nadzieje, że temat nie upadnie i ktoś coś skrobnie ????
Pozdro!

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Temat ciekawy, sam chciałbym zobaczyć parę interesujących screenów :]
No właśnie, mieliście jakąś reklamę, że aż tyle osób tutaj siedzi? ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Mnie by interesowało kiedy to forum powstało, kto bym pierwszym adminem-jak to sie zmieniało na przestrzeni lat, czy były moze jakies spotkania userów. Szczególnie licze tutaj na wszystko wiedzacego Vadera jak i adminów Marcina, Lucasa i inych którzy w ogóle sie nie wypowiadaja, nic nie piszą jak i zwykłych userów wszak niektórzy maja tutaj nie mały staż.
Nie trudno znaleźć takie info kto był/ jest pierwszym adminem. Wystarczy kliknąć:
http://forum.bukmacherskie.com/memberlist.php

Marcin
ma napisanych 2,738 postów. To jednak czasami się wypowiada. A pozostali dwaj admini robią to rzadko. Co nie znaczy, że rzadko bywają na forum.
A ja mam mały staż w porównaniu do innych :-|
Temat ciekawy, sam chciałbym zobaczyć parę interesujących screenów :]
No właśnie, mieliście jakąś reklamę, że aż tyle osób tutaj siedzi? ????
Nie widziałeś? Od roku przed głównymi wiadomościami sportowymi na TVP i przed wiadomościami sportowymi na TVN jest puszczana reklama forum :jezora:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Sekret sukcesu tego forum tkwi w wypozycjonowaniu :p Na każdą frazę nawet nie związaną z bukmacherką google zaproponuje wejście na forum :p Chłopaki chyba mają jakieś układy z Larry Pagem.

Do góry Bottom