>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hiroshima - Kawasaki

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Witam.
Postanowiłem założyć nowy temat odnośnie tego spotkania. Do rzeczy:
Spotkanie ligi Japońskiej, Hiroshima- Kawasaki odbyło się 08.03.2014r. Mecz zakończył się OFICJALNYM wynikiem 2-1. Szczegóły: HT 0-1, FT 2-1. I tu pojawia się mój, a z tego co wiem, nie tylko mój &quot;problem&quot;.
Zawarłem zakład w sts na to spotkanie. HT/FT, 2/1 po kursie 25. Zakład został przyjęty. Jak już pisałem, wynik znamy, więc i kupon okazał się trafiony, ale... wg analityków sts-u pojawiają się watpliwości. Po 2 mojej wizycie w oddziale, rozmową z działem analiz okazuje się, że spotkanie jest weryfikowane z podejrzeniem o &quot;ustawienie spotkania&quot;. Taką informację otrzymałem od pracownika sts-u. Kpina i cyrk. (inne firmy bukmacherskie działające na terenie Polski, kupon rozliczyły wypłacając wygraną).
Na rozliczenie kuponu sts ma 30 dni. Po co napisałem ten post?
1. Zwracam się z prośbą do użytkowników, którzy zawarli taki zakład. Jest nas już kilku, sprawy nie zostawimy. Szukam ludzi zdecydowanych (w razie dalszej szopki sts-u) i gotowych aby wystąpić na drodze sądowej.
Ps. za jakiekolwiek rady innych z Was, którzy chcieliby pomóc, coś doradzić, będę bardzo wdzięczny.
2. Może ktoś z tej firmy przeczyta ten post! Straciliście już mnóstwo klientów za ten cyrk!!!!! I niech ludzie się dowiedzą o waszym chamstwie!!
Aha, sts ma rozliczone inne opcje tego spotkania jak: połowę 0-1, koniec 2-1, liczbę goli itd, itp.!!

R 1

rzb

Użytkownik
Mam ten sam problem tyle ze w firmie Betin.com
Pogralem ht/ft po kursie 27.23 i z poczatku rozliczyli od razu, zlecilem wyplate, a po 5 godzinach wyplate cofneli i otworzyli spowrotem zaklady tlumaczac ze jest prowadzone dochodzenie w sprawie podejrzanego meczu.
Z betrebels.com wyplacili mi natomiast bez problemu :/
Z tego co sie dowiedzialem Sbobet mial kurs dlugo 30.00 na to i tez powyplacali na spokojnie.

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
No dodzwoniłem się do siedziby sts-u, Pani od razu wiedziała o jaki mecz chodzi:) również tam poinformowano mnie o prowadzeniu &quot;dochodzenia&quot; w sprawie tego spotkania. Brawo!! Wynik uznany przez Japonię a firma z Polski, którą jest sts, wzięła się za przeprowadzenie śledztwa!!!!!!!!!

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Kombinują jak tu zmniejszyć swoje straty, bo spali z kursem, pograło sporo osób i już pojawiają się problemy...
Róbcie screeny na wszelki wypadek no i czekamy. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby nie wypłacili... Wszyscy wypłacali, a ci akurat walczą o te kilkadziesiąt/set tysięcy...
e; Pamiętajcie o ich fejsie, a tak poza tym, to trzeba czekać, co wymyślą...

M 0

matelcoin

Użytkownik
Ja zagrałem przez znajomego w innym kraju... STS zaspał, Fortuna miała 20.00, później drop na 11.00, Millenium miał 21.00 i blokada... Mega dropy były na ten mecz na odsportal ????
PW to dam namiary na przekoksa...

R 1

rzb

Użytkownik
Ja zagrałem przez znajomego w innym kraju... STS zaspał, Fortuna miała 20.00, później drop na 11.00, Millenium miał 21.00 i blokada... Mega dropy były na ten mecz na odsportal ????

PW to dam namiary na przekoksa...
Wyslij mi bo nie moge pisac pw

M 0

matelcoin

Użytkownik
Przy takich zakładach i meczach ważny jest łączny wkład na dane spotkanie... Wie ktoś gdzie takie coś można znaleźć? Suma kasy postawiona na dany mecz?

typer-108445 238

typer-108445

Użytkownik
mi fortuna rozliczyła to po godzinie i od razu o 8.40 rano wypłaciłem ???? Ciekawe jakie śledztwo chcą robić, jak mecz zatwierdzony itd, wszyscy rozliczyli a im się coś nie podoba bo trochę stracili kasy

B 1,9K

bolo73

Użytkownik
Za zdarzenie 2/1 nie mają do wypłaty pewnie znowu tak dużo w stosunku do swoich zysków bo ile ludzi mogło to zagrać grubo? Tak więc to nie jest jakaś wielka suma dla *****ów tyle,że wielki prezes Juraszek nie przywykł do wypłacania tylko do brania. Jeżeli będą robili problemy to zakładam sprawę i nagłaśniam na wszystkie możliwe media a to dla nich nie będzie korzystne. Już raz było głośno kiedy walnęli sięz kursem na Lemgo na ręczną i przegrali sprawę - co prawda wtedy był inny właściciel ale firma ta sama.

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Sprawa zakończona, obsrali zbroje... Wypłacone. Mimo wszystko to był ostatni zakład u nich wielu osób!! Pozdrawiam

B 1,9K

bolo73

Użytkownik
STS wypłacił i dobrze zrobił bo zakład był jak najbardziej prawidłowy. Na gorąco Pan Jurasik zapodał tezę,że to przekręt w lidze japońskiej. Oczywiście gwałtowne spadki i bloki tego zdarzenia w sieci mogą wzbudzać podejrzenia ale sam przebieg meczu i okoliczności strzelania bramek wg mnie na to nie wskazują. STS na początku zachował się mało profesjonalnie ale suma sumarum poszli po rozum do głowa i podjęli jedyną mądrą w tym przypadku decyzję.

M 0

matelcoin

Użytkownik
O tym, że Kawasaki robi wały, wie każde dziecko w Japonii... To tak samo jak z Fenerbahce, choć teraz się uspokoili z tymi 2/1 ????
Type(R) - nie mogę pisać PW, podaj GG jak chcesz takie mecze

Do góry Bottom