>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hertha Berlin - Borussia Mönchengladbach 27.11.2005

Status
Zamknięty.
dziubu 0

dziubu

Forum VIP
27.11.05 17:30 Hertha Berlin - Borussia M&#39;gladbach 1.70 3.20 4.30 1.11 1.83 STS

Jedno z bardziej ciekawych spotkań zbliżającej się kolejki bundesligi. Borussia na pewno
będzie walczyć do samego końca o gre w pucharach. Piłkarze M&#39;gladbach grają na dobrym
poziomie, trzeba przypomnieć chociażby remis z obecnie bardzo dobrym Hamburgiem. Na
wyjazdach jednak grają kiepsko (1-2-3), natomiast Hertha trzeba przyznać u siebie radzi
sobie bardzo dobrze (5-0-1) przy czym jedynej porażki doznali z fenomenalnym Werderem.
Hertha w ostatnich 5 spotkaniach na własnym stadionie z Borussią przegrała tylko raz. Przy
czym zazwyczaj wygrywali wysoko np. 3:0 czy 6:0. W druzynie z Berlina występuje obecnie
dobry, bramkostrzelny i wyszkolony technicznie Marcelinho. Po przeciwnej stronie zagra
nieco starszy, ale równie dobry, były gracz Leverkusen Oliver Neuville. Jest to na pewno
ciekawa konfrontacja szczególnie, że obie drużyny walczą w tym sezonie o UEFA CUP.
Jak oceniacie to spotkanie? Czekam na komentarze i analizy...
Mój Typ: 1 (mimo wszystko uważam, że Hertha nie da sie na własnym boisku)

paulos_ 0

paulos_

Użytkownik
Moje zdanie jest takie samo. Hertha u siebie gra wspaniale, i moim zdaniem poradzi sobie z Borussia M&#39;Gladbach. Chociaz wygrana napewno nie przyjdzie tak latwo pilkarzom z Berlina. Nie nalezy lekcewarzyc takiego przeciwnika jak M&#39;Gladbach. Ja postawilem ten mecz kierujac sie glownie statystykami Herthy u siebie, no i Borussi na wyjazdach.

Moj typ: 1

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Hertha była raczej faworytem tego meczu jednak zaczęła go od straty 2 bramek. Bardzo długo
utrzymywał się wynik 0:2 jednak w 2-giej połowie Hertha wspaniale grała, cisnąć Borussie
prawie cały czas co zaowocowało 2 bramkami. Ostatecznie wynik 2:2.

Hertha Berlin 2 - 2 Borussia Mönchengladbach

BRAMKI:
E. d. S. F. K. Carlos 7 min. (0:1)
A. Friedrich 12 min. (0:2) Gol samobójczy
Y. Basturk 68 min. (1:2)
N. Kovac 76 min. (2:2)

KARTKI żółte:
Z. Antonio (Borussia) 36 min.
M. Pantelic (Hertha) 36 min.
N. Kovac (Hertha) 43 min.
P. Kluge (Borussia) 90 min.

Status