>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Heracles (1-3) Ajax 26.02.2006

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
------------

Kursy Według STS : 1-4.00 X-3.15 2-1.70 1X-1.76 2X-1.10

Analiza : Pojedyne drużyny 13 z 4 dzieli ich 13 pkt. napewno to spotkanie nie będzie łatwe dla Ajaxu ponieważ 1 spotkanie zakończyło się bezbramkowym remisem Ajax ostatnio grał w LM i zaprezentował się bardzo dobrze bo zremisował 2 : 2 zniebyle kim lecz Interem Mediolan czyli zaprezentowali się nieźle wygrywali 2:0 i niestety zakończyło się remisem a przejdźmy do dzisiejszego spotkanie gospodarze będą chcieli wygrać po przy złych wiatrach mogą spąc aż o 3 lokaty w dół więc znajdą się prawie nad strefą spadkową dlatego to spotkanie będzie bardzo emocjonujące dlatego mój typ : 2

Mój typ : 2
Ryzykowny Typ : 1X

gusto 695

gusto

Forum VIP
Po pierwsze co tu robi herb Feyenoordu, po drugie jak moze być typ 2, a potem 1X, bez sensu.

Parę słów: Ajax w meczu z Interem zagrał naprawdę dobrze. Teraz jadą do zadziornego beniaminka, będzie ciężko ale myślę że strzelą o jedną bramke więcej i wywiązą stamtąd 3 punkty. Ajax ma najlepszą młodzieżówkę i ta młodzież po mału dochodzi do władzy, więc wątpię, że może byc tu inny wynik niż 2.

Mój typ: 2

dobrze, że ten herb poprawiłeś :p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Heracles - Ajax 1-3
19&#39; [1 - 0] T. Sluijter
45&#39; [1 - 1] K.J. Huntelaar
82&#39; [1 - 2] M. Timisela
90&#39; [1 - 3] R. Babel

Status
Zamknięty.